ten serial jest tak głupi że nie da się oglądać jeszcze pierwsze 2 sezony były spoko ale potem to ja nie wiem kto to za głupoty wymyśla eh
podobno to kontynuacja Mody na Sukces więc trochę to pooglądamy :))Tutaj w rolę Bruuk:) wcieliła się Majka natomist, w role Ridża -Paweł K
Skoro jest tak glupi to po co go ogladasz? lece w tej godzinie inne seriale czy chociazby programy informacyjne....
Nikt nie zmusza Cie do ogladania akurat Pierwszej Milosci.
Oglada sie z wlasnej woli badz nie oglada. Po co masz sie meczyc?
Właśnie nie oglądam. Zdjęli Serial Samo życie który miał większą oglądalność od Pierwszej miłości a to gówno ma tak słabą oglądalność i dalej to krecą. Może boją się Khamidowa że tego nie kończą .
popieram Dominika1989. Samo życie było niezłym serialem, chociaż tasiemcem. Szczególnie interesował mnie wątek Kacpra i Teresy, Marysi, wiele różnych perypetii, serial nabrał tempa szczególnie pod sam koniec, powiedzmy że pożegnali się z widzem z klasą.
Co do PM faktycznie roi się od głupot, tandety, niedociągniętych kwestii, coraz bardziej odbiegających od rzeczywistego świata. Oglądając to nasuwa się cała masa pytań , chociażby takich z CZEGO ONI WSZYSCY DO K..... NĘDZY ŻYJĄ ???? Czy w ogóle jest tam ktoś kto pracuje w fabryce czy markecie, na miesiąc ma 1300 a do pracy dojeżdża tramwajami? Najbardziej pod tym względem rozwala mnie ostatnio Radziu.. Żenujący wątek, to chyba ma być taka jak by skopiowana postać Artura.. PM faktycznie miał klimat dawniej, był taki czas, ja bym powiedział że tak z 2-3 late tamu, wątki z Kingą, albo czasy jak chłopaki dawali w palnik u Artura na kwaterze... A ta cała obecna dzieciarnia to jakiś pic na wodę fotomontaż..
A na koniec dodam, co zapadło mi w pamięć jakiś czas temu jak u Grażynki był jej nadworny lekarz, przekonujący do mammografii. Padły z jej ust wtedy takie mniej więcej słowa - " no wiesz, w sumie to nie mam za bardzo czasu na takie głupoty, życie, PRACA, zakupy, rozrywki(...)". - BUHAHAHAHAHAHAAHAHAHAH Ty Grażynko słowo praca to ostatni raz widziałaś chyba na tablicy w szkole podstawowej, a gdyby Ci przyszło pójść zakasać rękawy i zapieprzać jak większość społeczeństwa to by ci ręce powyginało i pewnie byś gorączki dostała ..
mi to żal Khamodow bo na pocżątku robił takie dobre programy a teraz tylko robi paradokumenty :/
Ale skoro nie ogladasz to skad wiesz co akurat dzieje sie w odcikach? o ze jest to slabe i tandetne?
Chodzi mi tylko o to bo mnie osobiście również się wydaje ze serial staje sie coraz slabszy i coraz bardziej smieszny a tym samym nierealny... Mogłabym sie takze rozpisac o wszystkich zlych stronach tego serialu ale mysle ze pisalabym w nieskonczonosc :P Przyznam ze czasem tylko obejrze odcinek na IPLA ale przelotem nie tak jak bylo to kiedys.... ogladanie z zaciekawieniem i czekanie na kolejne losy bohaterów
dokładnie, nie ma się co angażować , trzeba z dystansem podejść do sprawy. Na szczęście są jeszcze ambitne seriale i takie w których jest dość dużo realizmu, PRAWDZIWEGO ŻYCIA, z daleka od przerysowanych postaci ...
nie musze oglądać żeby wiedzieć co się dzieje bo wszedzie się mówi o tym serialu nawet na Hot plocie ostatnio mówili w Eska TV. a pozatym powtarzają to na ATM rozrywka TV zawsze przed Awanure o Kase więc czy chce czy niechce zawsze coś usłysze wiec wiem co się dzieje . A jak jeszcze przeczytałem w wikiedii o bohaterach to się za głowe złapałęm co za głupoty. Najgłupsza postać jest Agnieszki Włodarczyk nie wiem czemu się zgodziła na to role pewnie dla kasy . Ale naszczeście odchodzi z serialu.
no to widać jaki poziom prezentuje ten serial skoro już w takich kiczowatych radiach czy kanałach tv o tym wspominają.
p.s. Radio Kreska i hity na Kwasie - pobierdolone i bojabane radio z nadwornym błaznem krajowym Płotkiem na czele, idioci którzy wypalają mózgi
o gustach się nie rozmawia, natomiast gdybym miał to ocenić polemizowałbym. Czy fajną? Na pewno bardziej aktualną niż Lionel Richie czy Tina Turner sprzed 26 lat co dzień na Rmf -ie, natomiast na Esce z kolei, mamy Rihanne , która regularnie brzęczy i wyje co dzień o tej samej godzinie po kilka razy dziennie... Tak więc nie wiem co masz na myśl pisząc że "eska ma fajną muzykę", polecam Ci program 4 polskiego radia, bądź też Radio Kraków, mówią mądre rzeczy, puszczają różne kawałki, dają szansę młodym artystom, wschodzącym gwiazdą a do tego nie trują ducha chorymi reklamami
Z tego co wiem to Samo Życie miało mniejszą oglądalność. Gdyby było inaczej to nie zdjęliby go z anteny. Z serialami obyczajowymi już tak jest, że albo są nudne albo groteskowe. Pozostałe produkcje wcale nie są lepsze, w "Na wspólnej" już nawet Maria miała wielbiciela. Myślisz że ktoś chciałby oglądać na ekranie życie przeciętnego Polaka? . Kup sobie tuner z nagrywarką to nie bedziesz musiał o 18 oglądać "Pierwszej miłości". Dla mnie 100 razy gorszy był "Taniec z "gwiazdami"" więc go nie oglądałem. Jeszcze się taki nie urodził, co by wszystkim dogodził
ta jasne Samo Życie miało większą oglądalność bo 2010 roku czytałem jak pisali że Samożycie ogląda ponad 3 miliony a Pierwszą miłość ponad 2 milony. Mi się wydaje że Pierwsza miłość jest kręcona tylko dlatego że robi to Khamidow a to jest ich gwiazda i boją się go uradzić. Dają jego aż 3 programy paradokumentalne. Już nawet TVP1 kończy tasiemce Plebania skończyła i nad Klanem wisi czarna chmura .
Ciekawa jestem czy jest w stanie powstac taki serial ktory zainteresowalby i zaciekawil widzow. A szkoda....
Przyznam ze jak nie ogladalam "zagranicznych" telek tak teraz mnie zaciekawily i sa o wiele ciekawsze i z checia mniejsza czy wieksza ale sie je oglada
Tylko że to jest tak że jak jakiś serial trwa duzo sezonów to im szkoda kończyć a jak 1 sezon leci i jest słąba oglądalność to odrazu kończą. Np Klan mają kończyć ale im go troche szkoda bo tyle tat kręcili i przedłużyli jeszcze o 1 sezon
Heh.. Tacy z Was widzowie a nawet nie wiecie, że Khamidow już od chyba jakiś dwóch lat nie jest reżyserem Pierwszej Miłości, tylko Krzysztof Łebski.. ( o ile się nie mylę) hello..
przy pierwszej miłości jest pełno reżyserów jakby wszystkim się zajmował Khamidow to by nie miał czasu kręcić swoich paradokumentów .
Jakby nie brał udziałw tym to by było napisane tak jak w Kieposkich że zrezygnował a ten Krzysztof to z nim wpółpracuje już od 2008 roku
No jakoś akurat jego nazwisko w czołowych napisach nie gości... no, ale szczegół :)
I tak samo było z Linią życia skoczyli po 2 sezonach bo była słąba oglądalność. Ale za to Galeria ma na razie dużą oglądalność i nie wiadomo jak dalej będzie. Ciekawe jak będzie z 2 serialami M jak Miłość i Barwy szczęścia też mają sporo odcinków na swoich kontach sie zobaczy.
Zbuntowany masz jakieś złe wiadomości bo mówili że z powodu słabej oglądalności Konczą Galere i jakoś na początku czerwca był ostatni odcinek . I ma status zakończony w wikipedii