Pamięta ktoś może w jakim odcinku po raz pierwszy pojawił się Igor? Chodzi mi Igor Igor, a nie jako
Piotr Wach :D Pomóżcie chcę sobie odświeżyć wszystko z nim i Sabiną od początku.:)
Nie pamiętam takich szczegółów, ale wiem, że Irek pojawił się w serialu w 2012 roku po wątku, w którym Olkę napadł ten nożownik- był jego obrońcą. Potem spotykał się z Izabelą, którą zaczął bić. Potem Błażej został o coś oskarżony (już nie pamiętam o co) i rodzina Królów wynajęła go by go bronił no i oczywiście Błażejek oczyszczony z zarzutów za sprawką najlepszego adwokata w całym Wrocławiu. Po tym zajściu chyba Irek zaczął spotykać się z Sabiną. Raz miał ochotę por*chać, ale ona nie chciała i powiedziała mu "Mistrzem gry wstępnej to Ty chyba nie jesteś", on się wku*wił i jej przywalił z liścia i powiedział "Nigdy więcej masz tak do mnie nie mówić! Zrozumiano!?". Po czym Sabina zerwała z nim kontakty. Potem Daga popadła w jakieś problemy finansowe i Irek chyba też był jej adwokatem. Był również adwokatem Wekslera (pomógł mu wyjść z pierdla).
Takie prawdziwe "uczucie" z Sabiną zaczęło się od momentu gdy Irek zaczął bronić Stolarczyka. Ten mu zrobił najazd na chatę i żądał od niego by mu dał pieniądze. Gdy Irek nie chciał mu dać to Stolarczyk go pobił. Izabela w porę w asyście policji znalazła go w mieszkaniu i zawiozła do szpitala. Po wyjściu ze szpitala Irek był wystraszony, zamknął się w sobie i popadł w depresję. Sabina nachalnie wchodziła z butami w jego życie, męczyła go i uwodziła aż ten w końcu zmiękł i został jej facetem. Potem Sabina nie przyszła na jakieś spotkanie biznesowe to znowu Igor ją pobił. Potem (żeby jego plan dorwania się do kasy Wekslera się nie poszedł je*ać) na kolanach z kwiatami oświadczył się Sabinie. No i do ślubu wytrzymał, ale zaraz po ślubie ręce go zaczęły świerzbić i Sabinie się dostało za to, że zaprosiła jego ojca na ślub. Trafiła do szpitala. No a potem wiadomo, przyszedł jego ojciec Olgiert, zrzucił go ze schodów i zabił go na śmierć.
W sumie to ciekawe, sam chciałbym zobaczyc pierwsze sceny z Igorem, zupełnie jego pojawienia się nie pamiętam, choć oglądałem wtedy - przydałby sie numer odcinka.