4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34594
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Kinga i Szymon

ocenił(a) serial na 8

http://pierwszamilosc10.pl/kinga-i-szymon-razem-w-lozku-zdjecia/

Chyba to jakiś żart????????

ocenił(a) serial na 4
ewi184

szymon w tym serialu robi za (nomen omen) zapchaj dziurę... co jakaś babka ma problemy z facetami to na pocieszenie bzyka się z Szymonem ;0

ocenił(a) serial na 8
marajka

Dziś jak to zobaczylam, az zaniemowilam. Zmieniam zadanie o Szymonie- niby chcial się zmienić a pieprzy się jak królik.
Wraca stara Kinga to widać,oby znów nie zaciazyla. Może marzy jej się córeczka? Przecież wszystkiego zazdrości Majce

ocenił(a) serial na 8
ewi184

Szymon i Błażej powinni teraz mocno konkurować o miano najgorszej męskiej postaci. W ogóle co z tego Szymona za kumpel. Hubert wyjechał, ten bez zastanowienia bzyknął Marysię. Z Adamem jeszcze lepiej - pieprzył jego siostrę - Beatę (to można wybaczyć, bo się nie znali wtedy), teraz Kingę - matkę jego dziecka. Na miejscu Adama dałbym mu porządny wycisk.

Szymon w ogóle od zawsze był taką ciotą i nieszanującym się pieskiem Marysi. Nie rozumiem jak w ogóle można go uważac za lepszego od Huberta u boku Marysi. Hubert stoi z 5 poziomów wyżej niż Szymon.

A desperację Kingi idzie jeszcze zrozumieć. Adam przez ostatnie 3 lata był jej jedynym seksualnym partnerem.

ocenił(a) serial na 8
Cefalix

Jeśli chodzi o mnie to po tej akcji z Kinga może go nie być w serialu.Juz z Daga akcje byly zalosne.Może on ma w planach zaliczyć wszystkie panieniki z kamienicy?

ocenił(a) serial na 8
marajka

Powinni go usunąc z serialu. Nic nie wnosi i ewidentnie brakuje na niego pomysłu. Przewiduję, że pocieszy jeszcze w przyszłości może Agatkę, Sabinę i może nawet Patrycję.

ocenił(a) serial na 8
Cefalix

Zapomnialas o Grazynie ja tez może pocieszac

ocenił(a) serial na 8
ewi184

A to już nie jest takie pewne. MILFy to jednak specjalność Błażeja. Mógłby się wkurzyć na Szymona i zagrozić, że go wymieni na nowego kumpla. :D

ocenił(a) serial na 8
Cefalix

Bliżej to zachowuje się jak dziecko z podstawówki i tam powinien szukać kumpli i dziewczyn:-)

użytkownik usunięty
ewi184

ewi a to nie ty ostatnio pisałaś że Szymon to świetny facet?

użytkownik usunięty

Kurde Ewi uprzedziłaś mnie. Też chciałam napisać,że Kinga prześpi się z Szymonem xD.

ocenił(a) serial na 8

:-)

ocenił(a) serial na 8

Tak,ale nawet najlepsi maja się prawo mylić.Na akcje z Daga mogę przymknac oko ale z Kinga to juz za wiele

użytkownik usunięty
ewi184

jaka ty jesteś skromna.Ale trzeba przyznać że miałem psi węch do niego.Pisałem ci że Szymon nie nadaje się na głowę rodziny i to typ kobieciarza i miałem rację.

użytkownik usunięty

Mnie ciekawi,że Adam miał pojechać na tournee na 2 miesiące i miał wrócić,aby porozmawiać z Kingą o ich ewentualnym powrocie. 2 miesiące minęły(był napis) i jakoś go nie ma.

ocenił(a) serial na 8

za to jak wróci pewnie będzie ciekawie. Chyba,że będzie jak z Hubertem

użytkownik usunięty
ewi184

będzie konkurs kto dał Szymonowi mocniej w pysk Adam czy Hubert.

użytkownik usunięty

Bardzo się cieszę z tego wątku zarozumiała Kinga dała się przelecieć Szymonowi kundlowi.Potem ciekawe jak będzie przed nim wielką Panią zgrywać.

ocenił(a) serial na 8

Jej chodziło,żeby ktoś ją przeleciał a kto Szymon Aleks było jej obojętne

ocenił(a) serial na 8

jeden i drugi cieniasy więc nie bardzo będzie na co popatrzyć

ocenił(a) serial na 8

Skromność to moje drugie imię.Miales racje

użytkownik usunięty
ewi184

Dobrze że umiesz pogratulować mi zwycięstwa masz klasę.

ocenił(a) serial na 8

Skoro miałeś rację:) Szymon taki przepychacz serialowy będzie

użytkownik usunięty
ewi184

Pewnie dlatego Majka go nigdy nie kochała bo to idealistka a idealistki nie zakochują się w kundlach.

ocenił(a) serial na 8

królikach

użytkownik usunięty
ewi184

Od dawna chodziło mi po głowie że z trójki Beata,Kinga,Majka czyli właściwie jedynych obecnie lasek plus 30 Szymon nie przeleciał Kingi i to byłby fajny pomysł jakby poszli do łóżka.jej powrót do Adama byłby taki nudny a tak będzie konflikt Adama z Szymonem i może po takim numerze to Adam już nie będzie chciał Kingi.

ocenił(a) serial na 8

albo uznają że jest ok. On ją zdradzał ona przespała się z Szymonem więc wyrównane rachunki. I zaczną wszystko od nowa

użytkownik usunięty
ewi184

i Szymon dalej będzie kumplował się z Hubertem i Adamem.

ocenił(a) serial na 8

to na pewno,bo innych kumpli chyba nie ma

użytkownik usunięty
ewi184

teraz niby Strasznym mięczakiem i trochę Tikserem.Ale chyba znowu nas oszukali bo seksu chyba nie będzie tylko pocałunek pijanej Kingi.

ocenił(a) serial na 8

specialnie wpuszczają takie fotki żeby zrobić sensacje

użytkownik usunięty
ewi184

mnie nie pasowała to że nie było żadnych zdjęc jak leżą nago w łóżku.jak Daga miała iść do łożka z Szymonem to były foty jak nadzy są w łóżku.z Domino też było że Daga będzie ostro go wyrywać a ona była tylko miła.

ocenił(a) serial na 8

z Dominikiem to była taka parodia. zachowywał się jak 10 latem molestowany przez 40 latkę

użytkownik usunięty
ewi184

I jeszcze na koniec uświadomił sobie jak bardzo kocha Patrycję a tak się jej tłumaczył jakby byli małżeństwiem jak ta sypiała z Fabio to się przed nim nie tłumaczyła.

ocenił(a) serial na 8

dziwne wogole to było. A Fabian najpierw taki dziwak a teraz niby taki casanova

ewi184

Ja jebe, zaraz Szymek będzie pykał facetów, bo babek zaczyna brakować do przepychania. Pierwszy pewnie będzie Błażejek waginosceptyk.

ocenił(a) serial na 8
SuperDean

Jeszcze jest trochę kobietek. Sabina ,Agata ,Patrycja, Grażyna, Aneta i z Wadlewa między czasie ktoś dojdzie i na lata ma zapewnione panienki.

ewi184

Biorąc pod uwagę jak szybko mister didżej umie spierd0lić sytuację, to stawiam iż szybko się na niego te panie nie przestaną złościć. Mam nadzieję, że nie każda jest jak Dajka co zapomina, jak jest robiona w balona co kilka chwil i ponownie rozkłada nogi. xD

ewi184

Ja pierd*le to już jest jakieś nieporozumienie . Z Kingą ???
Już widzę zachowanie Kingi po tej akcji.Szymek taki fajny chłopak był,a zrobili z niego osiedlowego ruchacza .
hahahah naprawdę nie mogę pozbierać się ze śmiechu,co za wątek.
Niech wraca Adaś,będą jaja ;)

ocenił(a) serial na 8
OlciaxGlamcio

Ah na wyobraźnię scenarzystów PM nie ma mocnych...podejrzewa ze Adam się wscieknie

użytkownik usunięty
ewi184

Adam się nawet wściekł jak Szymon wspomniał że Kinga ostatnio z kimś spotykała jak dowie się że jego najlepszy kumpel z nią spał dostanie szału.

ocenił(a) serial na 8

I pewnie na szale i ganianiu się po pokoju skonczy

użytkownik usunięty
ewi184

Wiesz teraz nie ma Huberta który temperował Adama w takich akcjach poza tym jego kobieta to bardziej osobista sprawa niż siostra.No chyba że Marek lub Aleks będzie robił za ochroniarza ale Aleks chyba nie ma nic przeciwko obłożeniu Szymona po gębie a Marek chyba będzie solidarny w tej kwesti z Adasiem.

ocenił(a) serial na 3
ewi184

Co za burdel z tego serialu się zrobił...