4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34595
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Skoro serial nosi tytuł ''Pierwsza miłość'', a Marysia i Paweł nie są już razem i podejrzewam, że
raczej już nie będą to chyba ktoś musi teraz reprezentować tę tytułową parę. Kinga i Artur
świetnie do siebie pasowali, Adam niech se jedzie w świat tańczyć i zostawi Kingę i dzieciaki.
Wtedy Artur niech korzysta z okazji, pociesza Kingę po rozstaniu, a potem niech już żyją razem
długo i szczęśliwie.

Swoją drogą ''Pierwsza Miłość'' to chyba nieliczny serial (o ile nie jedyny), w którym żadna para
nie jest ze sobą od 1 odcinka do teraz. No bo każdy związek prędzej czy później się rozpadał.
Na początku byli Paweł z Marysią, Kinga z Arturem, Marek z Teresą, Jan z Anetą, a teraz już
żadnej z tych par nie ma. Niech scenarzyści w końcu udowodnią, że prawdziwa miłość
naprawdę istnieje i mimo wszystko można być z sobą na dobre i na złe.

Tak więc jestem za tym, aby Artur i Kinga byli znów razem. Kupili chatę i prowadzili sielskie
życie (już bez zdrad)

refleksion

Niech scenarzyści w końcu udowodnią, że prawdziwa miłość
naprawdę istnieje i mimo wszystko można być z sobą na dobre i na złe. --- chyba Ci się seriale pomieszały ;D

Bo to się już dawno powinno nazywać "Miłość z odzysku". Albo "Każdy z każdym"....

ocenił(a) serial na 8
tweety77

Nie wiem czy wiecie, ale co do Pawła to Majka nie była jego pierwszą miłością. Była nią Magda grana przez Marysię Góralczyk - miłość jeszcze z czasów w domu dziecka. Na upartego pod tytułową parę można teraz podciągnąć Patrycję i Fabiana. Z tego co zauważyłem ten wątek zaskarbił sobie już sympatię wielu nastoletnich fanów... Mnie osobiście to jednak nie jara.

Może podsumujmy kto w serialu był czyją pierwszą miłością:

- Marysia - Paweł
- Paweł - Magda
- Hubert - być może Sandra
- Kinga - Artur
- Artur - Kinga
- Bartek - jak pojawił się w serialu to pierwsza była Marysia
- Emilka - Andrzej
- Patryk - w USA miał wiele lasek w tym matkę Mirka, ale w Polsce poznał największą miłość i może pierwszą prawdziwą - Emilkę
- Teresa - Jan
- Jan - Teresa
- Marek - Teresa
- Aneta - nie wiadomo, być może ojciec Andrzeja
- Grzegorz - matka Oli i Błażeja
- Błażej - Sabina
- Ola - Mikser
- Sabina - Błażej
- Mikser - Ola
- Radek - Sabina
- Kaśka - Stefani

Cefalix

a tego nie wiesz, kto tam na prawdę z kim i kiedy... :D Oj ten wątek z Magdą to dokleili po latach, bo trzeba było coś wymyślić.

Taa, czysta pierwsza miłość galerianki i emo - litości, przecież ta małolata miała więcej ch... w japie, niż ja frytek ;/

refleksion

Artur to przechodzony, zuzyty towar, Kindze potrzebny jest wierny porzadny facet, a nie taki pies, co leci na każdą suczkę

milenasy

przeciez ona nie ma czasu na facetow,albo "barbarian"jeszcze fitnessclub,przeciez ona nigdy nie ma czasu,a tym bardziej na poznawanie nowych facetow.