Klaudia. Urodą nie grzeszy, taka myszka raczej, ale nie irytuje, przynajmniej na razie;)
Ciekawe czy skradnie serce Pawła czy znów Marysia zniszczy mu życie?:|
Ehh, co za ludzie. Chyba żyjesz tylko po to żeby komuś dołożyć. Ciekawe jak ty wyglądasz...
Maryśka wcale nie jest taka zła! Delikatna blondyneczka, przynajmniej wesoła i sympatyczna:) W ostatnich odcinkach wypadła świetnie, choć jak dotąd nie przepadałam za nią...
Marysia była laska w pierwszych odcinkach, jak zaczynała studia meyczne, potem jak sie ohajtała i odzieciała to taka się zwyczajna zrobiła.
http://www.youtube.com/watch?v=uCS-uQUQ_QY
Wątek nie jest o Marysi i jej wątpliwych "wdziękach", tylko o ewentualnym uczuciu pomiędzy Klaudią a Pawłem:P
Ja myślę że Hubertowi tak bardzo zależy na tym żeby Paweł się z kimś związał bo boi się ze jego Marysia gotowa wskoczyć swojemu byłemu do łóżka. Co jest zrozumiałe. Ta "typka" tak ma:/
Zgadzam się, ale napisałaś że Klaudia to szara myszka i nie wiadomo czy Paweł się w niej zakocha, a dla mnie Maryska to też szara myszka, wiec widocznie w takich gustuje! A Hubi nic nie poradzi, Majak predzej czy później go zostawi, co nie dziwne bo tylu facetów się wokół niej kręci, że trudno jej poprzestać na jednym
tak po to zyję! jaram się tym!ładna to jest w tym serialu Wiktoria czy Jowita, a Maryska jest zwyczajna, a w serialu robią z niej bóstwo, w której się każdy facet zakochuje. Juz ta nowa laska Klaudia jest ladniejsza od Maryski, no ale w tym serialu to Maryska gra piękność. I nie wmawiajcie mi, że Maryska jest piekna, bo padnę ze smiechu
Jestem z Tobą ;) Maryja to paszczur, mdły, nijaki i aseksualny, na dodatek cholernie irytujący, mający w głowie ziano i nic poza tym. Jednak jakby nie było pozostaje główną bohaterką PM, od niej się wszystko zaczęło więc scenarzyści robią co mogą żeby jakoś w tym serialu istniała, stąd zapewne to wynoszenie na ołtarze jej "urody" i "niezwykłej" osobowości:D
A to że potrafi ona tylko mieszać, zatruwać innym życie i zdradzać, więc i w takiej konwencji zapewne zostanie utrzymana ta rola do końca:/
Nie powiedziałem, że jest nie wiadomo jak piękna. Nie jest gruba, nie ma krzywych nóg, twarz ma ładną, do niczego się nie można przyczepić. Ktoś kto mówi, że ona jest brzydka to chyba nie widział brzydkiej kobiety. Pisanie w necie komentarzy, że "nie grzeszy urodą" jest dziecinne i zawistne. Szczerze współczuję człowiekowi. który próbuje leczyć swoje kompleksy w ten oto sposób.