Mam wrażenie że coraz częściej w tym serialu jeden aktor załatwia drugiemu rolę,kilka przykładów:
1-Serialowa Aśka zapewne załatwiła rolę serialowemu Tedowi w końcu komu jak nie mężusiowi.
2-Serialowa Jowita i Krystian dołączyli chyba w tym samym czasie do serialu,pojawiają się i znikają chyba też podobnie.
3-Serialowa Marysia odnosi się że od lat trzyma z serialowym Michałem,tutaj również są podejrzenia.
4-Serialowa Saba i Paweł ona nie ukrywa że to udana relacja,a on dostaje rolę w serialu.
Dodatkowo Sabina dziwnym trafem ma mieć wspólne wątki z serialowym Pawłem,serialowa Marysia gra parę z Michałem,a i Ted i Aśka mieli nawet wspólną scenę.Tym bardziej dodaje to podejrzeń.
Zapewne tych przypadków w serialu jest więcej że jeden aktor się pojawia a drugi nowy okazuje się jego kumplem od dawna.
Można odnieść wrażenie że niektórzy są w tym serialu przez zasiedzenie,zawsze znajdą się dla nich wątki wręcz na siłę,a inni wylatują,bo aż tak nie żyją z ekipą,wręcz aktor który dołącza do serialu nie powinien najbardziej liczyć na to że uda mu się zbudować ciekawą postać,oraz dobrze zagrać,ale żeby robić sobie fotki z ekipą,przekonywać jak to się przyjażnią,i on nawet takiemu co nie trafi go prywatnie mówić dobrowolnie bez przymusu,nie pytany że to wielki zaszczyt móc razem grać z takim aktorskim gigantem jak on.
Ja rozumiem że to jest ważne w takiej pracy,ale jednak tutaj proporcje są niewłaściwe,aktorzy sprawiają wrażenie że bardziej interesuje ich przybijanie piątek,niż dobra gra i ciekawa rola.
I jeszcze partnerka Banasiuka z TZG miała z nim scenę w serialu,a Grabowski grał ojca Mohra w serialu,a wcześniej grali razem w Pitbullu.
na pewno są dobrymi przyjaciółmi,masa wspólnych zdjęć,podpisy friends,itd.Kiedyś był nawet artykuł serialowi aktorzy razem i właśnie o Dębskiej i tym aktorze.Wiadomo mogą być razem,ale na pewno to nie jakiś zwykły znajomy.Poza tym nie każda para daje na publiczne portale pikantne fotki.
tak??to interesujące,bo jednym z jej byłych był Mroczek,a jeśli on jest przystojny to jak nazywam się Robert De Niro.A poza tym z kim właściwie była,bo może on to wyjątek potwierdzający regułę.
po twoim wczorajszym wpisie,myślałem że więcej tych facetów było np ten co teraz w serialu,Mruczek plus jakiś 3.A tutaj tylko jeden,ale i tak przewaga tych ładnych bo dwóch,a brzydki jeden.
nie sledze jej poczynan milosnych ;) o Mroczku kompletnie zapomniala,m. rzeczywiscie nie zaliczylabym go do ladnych, ale na poczatku m jak milosc chyba sie podobali (bracia) dziewczynom wiec znowu takim brzydalem nie jest.
co do samej aktorki to ona jest taka specyficzna urodowo - na pewno nie mozna powiedziec , ze jest piekna jak serialowe Wiktoria czy Paulina, ale ma cos w sobie. potrafi wygladac i nieladnie i bardzo intrygujaco (np. jak poszly z Ola do klubu i miala na sobie przykrotka bluzke z jakimis falbankami wygladala ladnie).. a czesto sie sprawdza, ze takie niekoniecznie klasyczne laski, ale za to z charakterem maja przystojniakow.
Ja generalnie też nie,od jakiegoś czasu paru miesięcy,może roku lubię czasami wejść na instagram niektórych aktorów i poczytać ich wpisy,oraz fotki zobaczyć.
Najbardziej nie interesuje mnie wcale kto z kim jest,ale jeżeli czasami pojawia się jak pisałem kiedyś Komarnicka z Redbadem,to czasami na tym forum wspomnę.
Tym bardziej,że jednak było to dla mnie zaskoczenia,bo ta aktorka od lat była z serialowym Norbertem,nawet jakiś program kiedyś o rodzinach był i razem tam przybyli,plus jej rodzice,siostra z mężem,pokazywali jak to świetnie razem się dogadują,a niedługo potem że rozstali.
Najbardziej ciekawi mnie,jak taki aktor pracuje,czy w ciągu tyg sporo tych godzin wychodzi,czy taki aktor tylko serial,czy jeszcze teatr,a aktorzy lubią chwalić się swoimi zajęciami.
Oczywiście nie wszyscy bo niektórzy na inst,dadzą parę zdjęć o niczym i to wpis raz na rok,inni nie mają,inni prywatne konta,a niektórzy niemal codziennie dodatkowe wpisy,aż się można zgubić,jak z tydzień,dwa nie zaglądniesz na ich konta.
z tego co pamiętam to za amanta w serialu na początku robił,ten co grał gliniarza w PM,z tego co czasami czytam,dalej laski w fabule za nim szaleją,a ten drugi co prawnikiem miał zostać,był chyba bardziej stabilny ale też powodzenie miał.
Ale to w fabule,a prywatnie nie wiem,na pewno ten co grał prawnika był związany z Popielewicz która była Miss czegoś tam,a ten drugi nie wiem,czy miał atrakcyjne partnerki.
Mroczkowie od lat są krytykowani,jedni naśmiewają się z ich gry aktorskiej,inni urody,a inni że jak to mówią budowy Pudzianowskiego nie mają.
Choć czasami niektórzy naprawdę ostro z nimi,kiedyś ten aktor co z nimi grał Morawski powiedział że jednym z powodów dla których zrezygnował,było że miał dość gry z takimi amatorami jak oni,to musiało być szokiem,bo jednak większość aktorów,tłumi negatywne relacje z innymi.
Dębska zyskuje z wiekiem,jak zaczynała w PM,sporo lat temu Zając wyglądała przy niej jak księżniczka a teraz chyba podobnie z urodą,na pewno zyskuje że od lat ma świetną figurę,może nawet aż za bardzo.
Na pewno charakter jest ważny,ona raczej wydaje się dość zdystansowana a taka Opozda mimo że atrakcyjniejsza jest typem napinacza.
Na takich cechach można stracić lub zyskać jednak punkty,zawsze wizualnie jeśli znałem kobietę atrakcyjną,a wiedziałem że charakter ma kiepski jakoś mniej podobała mi się z wyglądu.
choć wiem,że aktorzy nawet jak są wylewni i tam opowiadają coś więcej o sobie nie powiedzą ich ok godzin tyg pracują czy coś,nie wymienią też wszystkich swoich zobowiązań,ale niektóre odc PM,są tak nudne,że jak w tle słucham dialogów,to fotki niektórych oglądam.
Oczywiście ciągle podstawienie Mroczków jako synonim fatalnej gry aktorskiej to przesada,bo takich amatorów jest więcej,bez szkoły teatralnej,którzy na dodatek udowodnili raczej nie że bez szkoły można być dobrym aktorem,tylko odwrotnie,nawet słyszałem że jakiś aktor jak jest słaby to mówią o nim to zaginiony trzeci brat Mroczków.
Podobnie jak w życiu rodzinnym.
Jednemu daje się mieszkanko za darmo, funduje płatne studia na drugim końcu Polski, a drugi ma w tym czasie zdychać.
niestety to prawda,dlatego żenujące jest to opowiadanie o równych szansach.Poza tym ci bogaci co ustawiają dzieci,często lubią przekonywać jakie to ich dzieci są zaradne,samodzielne,ambitne itd,a w rzeczywistości wszystko im ułatwiają jakby byli wyjątkowo nie zaradni.Rozumiem że jak ktoś ma pieniądze kupuje dzieciom mieszkanie,żeby nie musieli płacić za wynajem,kredyt,nawet że dają im kasę na rozruch małej firmy,czy ciepłą posadkę,ale jak słyszę że ci bogaci potrafią kupić 3 mieszkania dla syna/córki,jedno do zamieszkania a dwa na wynajem żeby mieli kasę na życie z wynajmu to już przesada.
Dlatego jak się porównuje osobą A i B powinno się też porównywać ich start w życiu bo często ten A ma tak dobrze że lepiej się nie da,a ten B opuszcza rodzinny dom w samych butach i to dziurawych.
Mi nawet chodzi o sytuację, że cała rodzina - licząc wujków, itp. jest w miarę podobna pod względem finansowym (taki zwykły poziom w Polsce, więc nic specjalnego), a foruje się jedną część, drugiej rzuca się ciągłe kłody.
to często tak jest że jak ludzie mają dwójkę dzieci to jedno jest faworyzowane,albo w starszych pokoleniach Dziadkowie pomagają,przepisują wszystko co mają na jednego z synów,a drugi musi radzić sobie sam.
No tak, dlatego pewnie też ta aktorka mogła zostać serialową Zośką. W koncu pojawiła sie po Bartku, a kiedy się pojawiła w serialu chyba już była żoną serialowego Bartka, więc całkiem możliwe że znów po znajomości :). Choć czasami dopiero w serialu ktoś się ze sobą poznaje, zaprzyjaźnia, a potem ze sobą jest, a nie że najpierw ze sobą jest aktor z aktorką i ten aktor tą aktorkę wciska do serialu.
chyba jednak nie,serialowa Zosia pojawiło się dość dawno w serialu,przecież Tomek to stary koń,a Stasia pewnie jest od niego dwa,góra 3 lata młodsza,więc ma przynajmniej 8 może 9.Więc Zosia a przecież ona pewnie zaszła w ciążę już po jakimś czasie pojawiła się w serialu z 10 może 9 lat temu,raczej 10,bo już ok 250 odc jest jakaś wzmianka o niej a ich starsze dziecko ma teraz chyba 7 lat.Było raczej jak u Krawczyków poznali i pokochali się na planie PM,więc nie można zarzucić że mąż załatwił żonie robotę,nawet dziwne że przez tyle lat nie bawili się wątkiem,kiedy u Kwietniewskich sielanka w pełni,tylko ona tak zniknęła.
a nawet jeśli Rafał miał udział w Wielkim Comeback żony,to i tak się wybronią z tego,bo przecież Artur ma tylko jedno dziecko więc jego matka musi być istotną postacią.
Taki Ted tym bardziej rzuca się w oczy,bo niby wynajęli obcokrajowca do roli,żeby było wiarygodnie,a jego siostrę gra Polska aktorka która na siłę łamię język,żeby było bardziej wiarygodnie,więc zdecydowali by się na jedną wersję czy obcokrajowców,mają grać polscy aktorzy czy nie,dodatkowo goryla Teda gra Polak,prawnika też,więc w wątku tylko jeden obcokrajowiec.
No tak, masz rację. Dlatego napisałam że nie wiem jak tam u kwietniewskich było, bo nie wiem kiedy tam brali ślub itd. Widocznie poznali się na planie jak Włodara z Krawczykiem. Prawda, że z Tedem bardziej zauważalne, bo jednak wszyscy inni to polacy, i tak mało wiarygodne że zna polski i jego siostra też., no wymyślili że mają polskie pochodzenie, ok, ale prawnik i goryle już mogliby być amerykanami i znać i mówić po angielsku, a nie po polsku, bo polacy. Zresztą Ted zawsze po polsku z każdym gadał a ta Ingrid na siłę łamie polski, bo wiadomo polka.
oczywiście mogłoby że znali się wcześniej,ale wersja że się poznali na planie jest bardziej realna,tym bardziej że mieli pewnie wtedy jakieś ok 25 lat,a nie np 35 lat,czy więcej gdzie ludzie już bardziej uczuciowo są ustawieni.Ingrid,Ted,Sam to wszystko raczej nie Polskie imiona,chyba tylko ten Wereszko pasują do opisu Polaka za granicą.
Myślę że skoro widzowie mają do czynienia z Polskimi aktorami,nie czepialiby się płynnej,polskiej wymowy,a nie na siłę udawania trudności z mówieniem.
Pniewski ma teraz grać w Barwach Szczęścia.Więc pewnie stąd jego wyjazd,tak jak z Belfrem,też grał mniej.Dzisiaj natrafiłem też jak cisnął po tej Korwin-Piotrowskiej,tej co z każdego się nabija,i co wygraną miał w kieszeni,bo ta Korwin to wyjątkowa menda,ale sam sobie nagrabił,brał ją tekstami jak ze szkoły,jaka to ona bee,a on fajny,zamiast prosto ja przynajmniej coś gram,a ty żyjesz z nabijania się z innych,i prawda już lepszy aktor w słabym serialu,głupiej komedii niż taka posesja.
Raz widziałem przez chwilę to na Językach,z jej przyjaciółką Szulim,i co nabijanie się że wszystkich i ok,gdyby jakaś treść była,a one że ta się nietaktownie ubrała,tamten się przewrócił,a ten podrapał po nosie.
Sam nieraz sobie myślę,że już takie nabijanie się z serialu,no coż dla twórców serialu,jestem zwykła menda,co nie szanuje ich pracy,ale przynajmniej ja na tym nie zarabiam,dwa staram się nie jakieś bzdety w stylu Melka miała plamę na spodniach,hahaha,tylko zarzuty tyczą się głównie fabuły i błędów w scenariuszu.
Poza tym skoro one zarabiają dobre pieniądze na nabijaniu się z innych,to chyba stworzenie programu,gdzie kilka osób wraz z prowadzącym krytykowałoby seriale,nie drażniło by aż tak bardzo.
Ogólnie mega absurd siedzi sobie kilka osób w studio,nie robi tajemnicy że zarabia na tym przyzwoicie i krytykuje seriale,mają jeszcze swoich fanów,stają się sławni,zostają wręcz zaproszeni na różne pokazy,wywiady,imprezy społecznościowe.
Ktoś się pyta,kim są ci ludzie,czym się wyróżniają,to prowadzący program,gdzie nabijają się z seriali.
Poza tym Pniewski sobie przegrał sprawę przez ......fanki,które totalny rynsztok wobec tej Korwin,największe wyzwiska i pogróżki,ona ponoć przekazała to do szkół tych fanek,oczywiście są z gimnazjum,ale to chyba nie szok.
Pniewski coś tam napisał,żeby fanki skupiły się bardziej na jakiś jego nowych działaniach zawodowych,pewnie sam się za głowę złapał,kogo ja mam za fanki.
przy tych wulgaryzmach,te wpisy moim zdaniem Patryk jest najlepszym aktorem,to już komentarze na poziomie.
coś pisało że Banasiuk ma zagrać w Drugiej Szansie,gdzie gra jego partnerka życiowa Boczarska,jak widać opłaca się taki związek,bo wątpię,żeby przyjęli go na drodze normalnej rekrutacji,aż dziwne że nie załatwił jej jakieś roli w PM,choć z drugiej strony ona ma chyba większe aspiracje.
No to prawda. Banasiuk taki głupi nie jest na jakiego wygląda. No cóż, nie wątpię że mógł się zakochać w Boczarskiej, że podoba mu się z wyglądu i charakteru, ale na pewno też wpływ na jego wybór partnerki miało też to, że Boczarska jest dobrą aktorką i gra w filmach, nawet dobrych, więc i jego przygarną co któryś film z udziałem Boczarskiej. Więc kolesiostwo ze znanymi już ludźmi, którzy mają jako taką karierę aktora i grają nie tylko w serialach ale i filmach i to nieraz główne role, opłaca się :).
W dodatku pewnie Banasiuk dzięki związkowi z Boczarską, też stał się bardziej znany, bo jednak był głównie znany jako gościu grający w PM, a nie kazdy ogląda ten serial, jak niektórzy w ogóle nie obejrzeli ani jednego odcinka. A jednak teraz jest bardziej znany, gra już w filmach, jest w związku z coraz bardziej znaną Boczarską, więc może się wypromować dzieki niej.
poza tym nie brak opinii że nawet w tym przeciętnym serialu,Banasiuk d...nie urywa swoją grą.Taki Płoszajski zwykły przeciętny aktor jakich wiele potrafił się wybić.Poza tym Banasiuk ciągle gra młodszych od siebie normą są role gdzie aktorzy 10-15 lat starsi grają jego rodziców,na pewno foruje go też tatuś,często w filmach nawet z nim gra więc to już jawne kolesiostwo.
A jednak związek ze starszą aktorką,jakby trochę dodaje mu poważania,że skoro aktorka dojrzalsza nie ma go dość to może nie jest takim dzieciakiem.