Na Pudelku w artykule o Cichopkowej napisali: "Kasia starała się o rolę w nowym serialu
stacji, który wiosną ma zastąpić w ramówce Pierwszą miłość, ale tutaj także poniosła
porażkę."
Co o tym myślicie?
Też przeczytałem tą wiadomość i jestem zszokowany! Mam jednak nadzieje, że to, tylko plotka ;)
Polsat na pewno coś szykuje, w końcu niedawno skończyło się Samo Życie... ale wątpię by od razu miał zastąpić PM...
Płakać, robić manifestacji pod domem Solorza ani podcinać żył z żalu na pewno nie będę ;-D
Nie możesz lubić tego "serialu" z jednego powodu TO NIE JEST SERIAL. To telenowela, najniższy poziom filmowej sztuki, ba żadnej sztuki to gów... upadlające filmową sztukę, bezsensowne z milionem przeróżnych bzdurnych wątków, nie mające w sobie żadnych wartości. Można to oglądać bo to tak głupie że aż śmieszne ale zachwycać się i wystawiać 10/10 ?! Wróć tu za 15 lat no chyba że twoja mentalność zatrzymała się na poziomie 10-latka i tak już zostanie to oglądaj sobie dalej tą telenowelę która w niczym nie jest lepsza od klanu, plebanii, m jak miłość czy mody na sukces, no może poza tym że można się nieżle na tym pośmiać z głupoty scenarzystów na klanie zasypiam w pięć minut
Jednak się nie skończy ;) Nowy serial ma zastępować "Samo Życie" a nie Pierwszą Miłość