Już myślałam, że koniec W OGÓLE , jak ja bym wytrwała bez perypetii Kingi, Pawła, Artura i ekipy z Barbarianu ;) (to ironia, jakby ktoś nie wiedział)
Najlepsze jest to że wszyscy narzekają, nie podoba im się, określają mianem chłamu itp. A i tak maniakalnie oglądają, dodatkowo w swoich postach bezbłędnie wymieniają bohaterów, opisują akcję poszczególnych odcinków. Po prostu czysta MAGIA :)
najlepsze jest to, że gimnazjalistki na oficjalnej stronie PM co chwile piszą, że przestają to oglądać, że serial traci fanów. Statystyki mówią co innego. Mianowicie w czasie emisji serialu, Polsat jest na I miejscu wśród stacji, a serial w tym roku już 2x pobił rekord oglądalności ;)
Drugą, rzeczą co mnie śmieszy jest narzekanie. Wpierw malkontenci narzekają, że w serialu jest nudno. Jak w końcu coś się dzieje( vide. storyline z Manuelem) to piszą, że za dużo przemocy, że za skomplikowane.
Ja lubie ten serial fajny jest :D Lepszy niż flakowato-olejowe M jak miłość czy właściwie każdy inny polski serial. Nie czepiajcie ie tak tego :D Ej nie wiedziałam nawet że dzisiaj ostatni odcinek.
No właśnie to już się robi dziwne... Zgadzam się, że pełno tu ludzi którzy w ostentacyjny sposób wyśmiewają ten serial, wyzywają, a doskonale znają fabułę i bohaterów. Nie rozumiem takiego poczucia humoru. Marnować swój czas oglądając "syf, dziadostwo" itp, tylko żeby się pośmiać? Chore. Rozumiem, że to tylko serial, że często jest naiwny i absurdalny, ale ludzie, z skrajności w skrajność. Nie ma co się wciągać za bardzo, nie ma też co za bardzo przeżywać, że jest kiepski. Co chwile jakieś AGRESYWNE posty, jak można to oglądać, jak można być fanem itd.
Wg mnie serial nie jest bardzo dobry i poważny, ale jest ciekawy. Łączy kryminał, romans i humor (raz to wychodzi scenarzystom, raz nie). Na ogół polskie seriale opierają się na kiepskim romansie i bardzo marnym, ledwo zauważalnym humorze. Na tle innych ten wypada naprawdę nieźle. A to, że seriale same w sobie do inteligentnych nie należą to zupełnie inny temat, który nie powinien tak bardzo zaśmiecać forum PM.