PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=155173}
4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34532
1,0 4 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Z przykrością pragnę Państwa poinformować, iż z dniem 1 go stycznia zaprzestaję
oglądania tego szmatławego serialu, na moją drastyczną decyzję złożyło się wiele faktów ,
od nudnej fabuły, przez naiwne wątki na niezliczonych absurdach kończąc.... Jednocześnie
pragnę dodać iż moim skromnym zdaniem, lata świetności tej że produkcji przypadają
mniej więcej na okres wątków z Manuelem, wspólnego mieszkania Patryka, Artura, Bartka,
Pawła ich ciągłych imprez, alkoholizmu Pawła, ciągłych rozstań i skomplikowanych
powrotów do Marysi oraz właściwej wagi Kingi wraz z jej słodką buzią, wreszcie
niepowtarzalnego klimatu Wrocławia, który wcześniej był bardziej podkreślany.... Wymieniał
dalej nie będę, ponieważ wystarczająco dużo tematów porusza już to forum... Niestety od
dłuższego czasu odnoszę, również wrażenie iż scenarzysta postrzega swoich odbiorców na
poziomie intelektualnym równym tym od "domowego przedszkola". Uściślając swą puentę,
powiem iż nie dysponuję oficjalnymi statystykami co do oglądalności ale sądząc po
całokształcie, rychły będzie koniec , marny to będzie koniec .... :D

SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU , Z SAMYMI MĄDRYMI SERIALAMI życzę WAM
WSZYSTKIM !!!!!

ocenił(a) serial na 3
Bawidamek_filmaniak

pokaż te statystyki!

ocenił(a) serial na 7
ithurtssogood_2

I co mnie obchodzi że ty przestajesz oglądać ten serial? Filmweb nie jest od tego by takie osoby jak ty wygłaszały monologi dlaczego przestają oglądać ten serial, tylko po to by dzielić się widzą na temat tego serialu czyli co wydarzy się w kolejnych odcinkach, kto się pojawi itp.

__Cleo Sertortii13

Jeśli nie wyczułeś chociaż nitki ironii w tej całej mej wypowiedzi to chyba nie myślisz z byt szybko. Jasne że wiem po co jest forum, jednak już przestałem wierzyć w to że ten serial wniesie coś pozytywnego dla widza, bo nie wniesie. Postanowiłem po prostu jawnie podzielić się z resztą moim zdaniem na ten temat, a że zrobiłem to w sposób nieco nietypowy to SORY

ocenił(a) serial na 7
Bawidamek_filmaniak

Nie jesteśmy w Ameryce by używać sorry. Serio wkurzają mnie tacy ludzie.

__Cleo Sertortii13

ja pieeeeerdyle, nie dobieraj se. Wezwij mnie na pojedynek.

Bawidamek_filmaniak

Ja uważam, że ten serial nigdy nie był świetny. ;p

Bawidamek_filmaniak

Cieszę się bardzo z tej decyzji, im mniej ludzi ogląda tą serialową szmatę, tym lepiej.

Cox_92

i tym prędzej zdejmą to z anteny,a najbardziej to mnie tam słabi Anetka-co za matoł malowany