PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=155173}
4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34546
1,0 4 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

jak ona się ubrala na ten ślub haha i ta jej fryzura :/

ocenił(a) serial na 4
milenasy

kozaczki czy nie ona i tak zawsze wygląda jak mysz. tylko jej taką kuleczkę dodać na nos, wąsiki i uszka i mysza jak żywa;p a jej facet pawełek/ mikołaj to chodzący ken. mogliby się na nim wzorować lalkarze;)

milenasy

to jakiś koszmar... kiecka niczym koszula nocna i kozaki, które ledwo pomieściły jej pulchne łydeczki ;/

ocenił(a) serial na 4
kkarolinkka2

A ja chciałabym zobaczyć wasze zdjęcia -,-
Tak, wyżywajcie się na innych ludziach, w Internecie, drogie nołlajfy. Śmiało. Pryszczate nastolatki, które rekompensują sobie nieudane życie.

paumar1

Jasne uwielbiam takie stwierdzenia "krtykujecie bo jesteście brzydcy i zazdrosni" wymyslij co innego bo to nudne Prawda jest taka, że Maryśka do pięknych nie nalezy, a jej styl woła o pomste do nieba. A jak ktos jest piekny to nie mam problemu,, żeby go pochwalić. Np w tym serialu piekna jest Jowita i nie mogę się napatrzeć na jej piekną buzię. więc daruj sobie denny argument, ze zazdrościmy innym i rekompensujemy sobie tutaj nudne życie.

paumar1

Przecież mam swoje zdjęcie w profilu, skoro tak bardzo chcesz zobaczyć. Nie ośmieszaj sie, broniąc Marysi hahaha :) I sama jesteś pryszczata :)

kkarolinkka2

przecież to w profilu to na 100% doda , a co do marysi to na początku serialu fajna była , ale później się popsuła troche

klonex

hahahahahahahaha no chyba musisz kupić sobie okulary jak ty tam dode widzisz

kkarolinkka2

dlaczego jesli ktoś coś krytykuje musi od razu być gruby pryszczaty zakompleksiony i nie mieć zycia poza internetem????????????

ocenił(a) serial na 4
Czarna9922

Jeśli chcecie krytykować - to konstruktywnie. Ale wątpię, że w ogóle wiecie, co to jest konstruktywna krytyka. Tylko wieczne plucie jadem. Poza tym - czytanie ze zrozumieniem. Nigdzie w mojej wypowiedzi, nie napisałam, że ktokolwiek jest zazdrosny. Po prostu to, jak ktoś wygląda, nie jest tematem do dyskusji.
Ta Maryśka mnie też się średnio podoba - jej gra, czy tam styl ubierania się. Nie znaczy to, że mam wylewać wiadro pomyj na nieznaną mi osobę, czy też na postać przez nią graną.
Na koniec do Karoliny - zdjęcie zobaczyłam, ładne. I co w związku z tym? To, jak wyglądasz nie obliguje Cię do obrażania innych osób. Miło by Ci było, gdyby ktoś nazwał Cię głupią blondynką w białej koszuli nocnej? Nie sądzę.
Na filmweb już nawet nie można wejść, bo wszędzie zmieszają z błotem. Gra aktorska be, wygląd fuj. Masakra.

użytkownik usunięty
paumar1

Może tematem dyskusji nie powinien być wygląd mechanika samochodowego, pielęgniarki, piekarza czy listonosza. Ale akurat jeśli chodzi o aktorstwo, to wygląd jest jedną z części składowych tego fachu.

Otóż to. Niestety, niektórzy tego nie rozumieją. Nikt nie krytykuje Anety Zając jako osoby tudzież jej osobistego gustu-twierdzimy jedynie, iż postać przez nią kreowana jest przez scenarzystów źle ubierana/czesana... Skoro tak twierdzi wiele osób na tym forum to chyba coś w tym jest? Oczywiście wg paumar1 kto odważy się coś skrytykować jest *pryszczatym nołlajfem* ehh

milenasy

Maryśka to ma gust to trzeba przyznać zawsze na czasie, modna i dobrze ubrana hahah, zasmucił mnie fakt że na ślubie nie miała spineczki we włosach/ Ale myślę że powinna znaleźć nowe zajęcie i zostać projektantką mody, bo sie tak na tym zna zresztą jak na wszystkim co robiła do tej pory! Sabina pewnie z chęcią by ją zatrudniła.

alunia_kiss

omg ten pokaz sabiny co to w ogóle były za ubrania LOOOLLL

klonex

Maryska w jakich obcasach wysokich zapierdziela po domku hahahah
ciekawe co na to jej nogi i podlogi w domu. pewnie dziurawe jak ser

ocenił(a) serial na 8
Oprah11

jak dla mnie jest całkiem sweet,jak ma włosy do ramion

fillemo12

ta jej nowa fryzura którą miała wczoraj jest okropna ;/

Faraon_5

Nie zapominajcie, że to jest serial. Ona zachowuje się i ubiera jak jej każą. Ale macie racje, to mia być jej ślub, a wyglądała okropnie