kozaczki czy nie ona i tak zawsze wygląda jak mysz. tylko jej taką kuleczkę dodać na nos, wąsiki i uszka i mysza jak żywa;p a jej facet pawełek/ mikołaj to chodzący ken. mogliby się na nim wzorować lalkarze;)
to jakiś koszmar... kiecka niczym koszula nocna i kozaki, które ledwo pomieściły jej pulchne łydeczki ;/
A ja chciałabym zobaczyć wasze zdjęcia -,-
Tak, wyżywajcie się na innych ludziach, w Internecie, drogie nołlajfy. Śmiało. Pryszczate nastolatki, które rekompensują sobie nieudane życie.
Jasne uwielbiam takie stwierdzenia "krtykujecie bo jesteście brzydcy i zazdrosni" wymyslij co innego bo to nudne Prawda jest taka, że Maryśka do pięknych nie nalezy, a jej styl woła o pomste do nieba. A jak ktos jest piekny to nie mam problemu,, żeby go pochwalić. Np w tym serialu piekna jest Jowita i nie mogę się napatrzeć na jej piekną buzię. więc daruj sobie denny argument, ze zazdrościmy innym i rekompensujemy sobie tutaj nudne życie.
Przecież mam swoje zdjęcie w profilu, skoro tak bardzo chcesz zobaczyć. Nie ośmieszaj sie, broniąc Marysi hahaha :) I sama jesteś pryszczata :)
przecież to w profilu to na 100% doda , a co do marysi to na początku serialu fajna była , ale później się popsuła troche
dlaczego jesli ktoś coś krytykuje musi od razu być gruby pryszczaty zakompleksiony i nie mieć zycia poza internetem????????????
Jeśli chcecie krytykować - to konstruktywnie. Ale wątpię, że w ogóle wiecie, co to jest konstruktywna krytyka. Tylko wieczne plucie jadem. Poza tym - czytanie ze zrozumieniem. Nigdzie w mojej wypowiedzi, nie napisałam, że ktokolwiek jest zazdrosny. Po prostu to, jak ktoś wygląda, nie jest tematem do dyskusji.
Ta Maryśka mnie też się średnio podoba - jej gra, czy tam styl ubierania się. Nie znaczy to, że mam wylewać wiadro pomyj na nieznaną mi osobę, czy też na postać przez nią graną.
Na koniec do Karoliny - zdjęcie zobaczyłam, ładne. I co w związku z tym? To, jak wyglądasz nie obliguje Cię do obrażania innych osób. Miło by Ci było, gdyby ktoś nazwał Cię głupią blondynką w białej koszuli nocnej? Nie sądzę.
Na filmweb już nawet nie można wejść, bo wszędzie zmieszają z błotem. Gra aktorska be, wygląd fuj. Masakra.
Może tematem dyskusji nie powinien być wygląd mechanika samochodowego, pielęgniarki, piekarza czy listonosza. Ale akurat jeśli chodzi o aktorstwo, to wygląd jest jedną z części składowych tego fachu.
Otóż to. Niestety, niektórzy tego nie rozumieją. Nikt nie krytykuje Anety Zając jako osoby tudzież jej osobistego gustu-twierdzimy jedynie, iż postać przez nią kreowana jest przez scenarzystów źle ubierana/czesana... Skoro tak twierdzi wiele osób na tym forum to chyba coś w tym jest? Oczywiście wg paumar1 kto odważy się coś skrytykować jest *pryszczatym nołlajfem* ehh
Maryśka to ma gust to trzeba przyznać zawsze na czasie, modna i dobrze ubrana hahah, zasmucił mnie fakt że na ślubie nie miała spineczki we włosach/ Ale myślę że powinna znaleźć nowe zajęcie i zostać projektantką mody, bo sie tak na tym zna zresztą jak na wszystkim co robiła do tej pory! Sabina pewnie z chęcią by ją zatrudniła.
Maryska w jakich obcasach wysokich zapierdziela po domku hahahah
ciekawe co na to jej nogi i podlogi w domu. pewnie dziurawe jak ser