4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34588
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Który duet wam się bardziej podoba ? Chciałbym żeby wrócił Dominik to był super duet chyba najlepszy przyjaciel Krystiana a nie wymyślili jakiegoś Piotrka co niby zna całe życie.

Dominik w przeciwieństwie do Piotrka potrząsnąłby nieźle Krystianem,na pewno też dogadałby się z Kaliną jestem pewien,że polubiłaby go.

kchm1

Gdyby Krystian dalej kolegował się z Dominikiem, to Kalina wybrałaby Dominika a nie Krystiana :P. Dominik to był super. Choć z Piotrkiem też jest śmiesznie, ale Krystian nie może dorosnąć, choć z drugiej strony właśnie opiekuńczość Dominika nie pozwoliłaby Krystianowi się ogarnąć, bo Dominik go z tarapatów zawsze wyciągnął, a teraz Krystian sam musi dawać radę i jeszcze Piotrka stopować. Najlepiej by było jakby Krystian i z Piotrkiem i Dominikiem się kumplował, to by się uzupełniali, jak Bartek, Artur i Paweł :P.

Penelope261988

Pamiętaj,że jeszcze był z nimi Patryk i taką Świętą czwórkę tworzyli.Swoją drogą największy błąd był taki,że Bartka i Patryka przenieśli do Wadlewa tego nigdy nie wybaczę scenarzystom.Wiadomo trudno żeby do dzisiaj Bartek i Artur mieszkali razem no ale zawsze byłoby to lepiej.

W sumie czemu nie mieliby się w 3 kumplować.Wiadomo Krystian i Dominik od liceum się znają a Dominik gdzieś przepadł oj przydałby się teraz Krystianowi.

Jeszcze jest jedna taka trójca Mikser,Radek i Błażej no i trochę Kaśka.Swoja drogą dziwie się,że to Tymek będzie świadkiem na ślubie Radka i Jowity.Sądziłem,że to będzie Mikser lub Kaśka nawet a tu proszę.

kchm1

No oni teraz to wszystko pozmieniali. Po śmierci Dagi w sumie Jowita kumplowała się najbardziej z Kaśką, u którego z resztą mieszkała, a później też z Beatą. I nie wiedzieć jak nagle zaczęła najbardziej z Melką się przyjaźnić. Radek przyjaźnił się z Mikserem najbardziej, a później z Kaśką, u którego mieszkał, jednak teraz nie widują się a Radek zaczął kumplować się z Pawłem na jakiś czas, póki ten nie znalazł się na wózku, a od momentu pracy w redakcji z Tymkiem najbardziej się kumpluje i spędzają razem czas nawet po pracy, dlatego też pewnie dlatego Tymek zostanie jego świadkiem, tyle że wiadomo to góra kilku miesięczna przyjaźń, a z Mikserem była kilkuletnia.