PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=155173}
4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34545
1,0 4 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Krystian na początku serialu był dosyć spoko, wiadomo dalej rozpuszczony dzieciaczek, ale był taki pełny życia, ciągle uśmiechnięty, ciągle z czegoś sie śmiał, a po całej tej akcji w parku stał się rozwydrzonym 5latkiem. Zły bo mamusia chce sobie ułożyć życie, że ma faceta, zły że tatuś chce sobie ułożyć życie. Do każdego sie rzuca o byle co, nie szanuje kompletnie swojego ojca, który leci do niego na każde zawołanie, a i tak zawsze go za wszystko obwinia. Wpatrzony w te matke, która całe życie miała go gdzies, ogółem - tych którzy są dla niego dobrzy on gnoi, a lata za tymi którzy go zlewają. Nie rozumiałam czemu każdy tak hejtował jego postać, a teraz sama już nie moge na niego patrzeć

Blonde_2

Lubiłaś go? Mnie tam był obojętny ale miał kilka śmiesznych scen, teraz jest irytujący ale jakoś przyzwyczaiłam się już do tej postaci.

ocenił(a) serial na 4
Blonde_2

od poczatku byl straszny, taki zmanierowany

użytkownik usunięty
Blonde_2

Myślałem że skoro Pniewski ponoć chce być ten dojrzalszy,to na jego profilu coś lepiej będzie,a dalej fanki żadnej treści tylko banały jaki to najwspanialszy aktor i jeszcze żeby się uwiarygodnić to podpisują się imionami i nazwiskami a nie jakimiś ksywkami.Imię i nazwisko,banały jaki wspaniały i myślą że to wystarczy.a serialowa Aśka po ślubie coraz piękniejsza,małżeństwo jej służy.

ocenił(a) serial na 1