Mi znudziły się te ciągłe rozterki miłosne Marysi, Barbarian itp. Ja ciągle czekam na WADLEWO XD ta akcja z
alpakami i te przebrania były mega. Mogliby tylko o Wadlewie kręcić... ;-; Zawsze mam beke ze Śmiałka i
Florkowej XD
Na Wadlewo można czasami narzekać, ale bywa, że są tam mega akcje, jak te ostatnio. Takie postaci jak Rysiek, Bartek, Śmiałek, Wojtek czy Seweryn są genialne. Pomysły na tę wieś chyba nigdy im się nie skończą :D Maryśka jest nudna, jasna sprawa. Wadlewo teraz trzyma poziom, do tego wreszcie Igor i Agata - najlepsze akcje :)
ale na szczescie we wrocku sa beata i filip i ratuja sytuacje :) zwlaszcza beatka
zapowiada sie mała rywalizacja miedzy Beatką a Zochą,mam nadzieje że ta pierwsza zmiecie te babę z powierzchni "serialu",totalny koszmar ten powrót Zoski
Mnie też troche nudzi Marysia i Aleks (chociaż ostatnio mniej przez te całe akcje z narkotykami i policją), z Wrocławia to podoba mi się wątek Igora i Agaty, chociaż troche to przygnębiające, że Sabina daje się tak łatwo oszukać, szkoda mi jej. Wadlewo chyba każdy lubi, ale jakby kręcili tylko tam to skończyłyby im się szybko pomysły i byłoby jakieś zamulanie, a tak to fajne sytuacje tam mają ;D