4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34594
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Mi się wydaję, że Mariusz grał najlepiej choć nie był on takim dzieckiem, a fatalnie niestety gra Julka choć to
pewnie dlatego, że jest wstydliwa ,ale może się jeszcze wyrobi. A dla was, kto gra lub grał najlepiej i
najgorzej?

użytkownik usunięty
Ewa_Milewicz

Wedlug mnie najlepiej Tomek. Widac,ze nie boi sie kamer itp. Duzo mowi i sie nie wstydzi. Najgorzej Julka, Powinna cos mowic , a jest niemowa.

Ewa_Milewicz

Dla mnie Wojtuś był najlepszy. Super chłopak grał , szkoda, że ten wątek z Agnieszką, Krzyśkiem i Wojtkiem szybko się skończył.

ocenił(a) serial na 8
Ewa_Milewicz

Tomek ma straszny głos,Julka i Danusia dopiero oswajają się z kamerą,Maciuś jej nie zauważa,Mirek gra sztucznie,kiedyś Mariusz też tak grał.Fajnie rzeczywiście grał Wojtuś. Według mnie z dzieci najlepiej gra Tośka

ocenił(a) serial na 10
ewi184

Tomek świetnie sobie radzi. Oprócz tego, że kamery absolutnie mu nie przeszakadzają to jeszcze oprócz zwykłego wypowiadania tekstu widać w tym coś więcej.

ocenił(a) serial na 8
Zgiebongo

radzi sobie radzi ale głos ma tragiczny ciekawe jaki będzie pozniej

ocenił(a) serial na 1
ewi184

mi przeszkadza strasznie tomka ochrypnięty i cichy głos

ocenił(a) serial na 8
radomir_niewiadomski

tak mnie ten głos męczy

ocenił(a) serial na 7
Ewa_Milewicz

Też mi się wydaje, że Mariusz najlepiej grał:) Idealnie, a już nic o nim nie słychać:(
Za to Julka gra fatalnie, ciekawe czy ją zmienią...

Ewa_Milewicz

Mariusz Bąkowski świetnie sobie radził, choć ludzie nie szczędzili wrednych komentarzy pod jego adresem. Bardzo fajnie grał, ale z drugiej strony faktycznie nie był aż takim dzieckiem. Teraz pojawia się we wrocławskim Teatrze Na Wagę. Widziałam jeden ich spektakl i Mariusz naprawdę się wyróżniał. Zdaje się, że marzył o szkole aktorskiej, ale chyba jeszcze mu się nie udało.