Od początku serialu. a kogo najbardziej nie lubiliscie ? Kogo brakuje ? :))
Jak od początku serialu to chyba Marian. Z tych ulubionych postaci. A kogo najmniej lubię od początku serialu to nie umiem powiedzieć. Od połowy serialu to Jowitę najmniej, teraz też Krystiana, Martę i Darię. Sabiny kiedyś nie lubiłam,teraz neutralna.
A kogo brakuje? Patryka :).
no wlasnie od poczatku to sie za duzo przewinelo i trudno wymienic bo na roznych etapach sie roznych osob nie lubi. ale tak nei od poczatku to szczerze i najbardziej niecierpailam NIKOLI!!!!!!!!! Krystian to tez jest zj.... ale pasuje do roli i mimo wszystko oczko lepiej niz Nikola. nie lubilam tez dawnej laski Blazeja Ewy.
mnie od Nicoli bardziej jej matka denerwowała,z Nicoli żadna idealistka,a jej matka z tych co sprzedałaby własną matkę i dorzuciła ojca gratis.
Aaa jak mogłam zapomnieć o Nicoli :P. Taka była beznadziejna że aż wyparłam ją z pamięci. Jej matka też nie lepsza, najpierw wkurzała bardziej niż Nicola, a potem ta druga pokazała że jest jak mamusia, albo i gorsza.
jako postaci/charaktery obie byly straszne, ale Nicola/Kozka miala w sobie "to cos" co wkr.w.ia ,cos jak Pniewski, ale jeszcze mocniej. a jej mama - aktorka tak jak mama Krycha - aktorka po prostu graly kogos wqwiajacego a same w sobie mi nie robia
Wójcikowa raczej ma dobrą opinię w środkowisku,a Kózka no cóż w tym roku 37 urodziny a dorobek jak zaczynająca aktorka...
no wlasnie. bo Wojcik czy Gawryluk to po prostu aktorki , ktore graja wredne osoby a Pniewski czy Kozka wkurzaja sami z siebie w jakiej roli by ich nie obsadzic
przede wszystkim dobry aktor odnajdzie się w różnych rolach,a słaby albo w żadnej albo klepie ciągle tą samą rolę.A w tej roli ten aktor często przypomina samego siebie z charakteru,oczywiście jak jest wywiad z jakimś aktorem i pada pytanie o podobieństwo Pana do postaci zazwyczaj jest jak to się różnią.
Pniewski jeszcze jest w takim wieku że może powiedzieć że wielkie role nadejdą a Kózka niby też,ale już trudniej,u niej jednak porównując wiek do dorobku,marnie to wygląda.
Artur
Kinga (miała charakterek w początkowych odcinkach)
Marek
Bartek
Andrzej Pałkowski
Emilka
Paweł ( w tych późniejszych odcinkach np.zaginięcie Marysi )
Harcerz
Teresa
Stefani
Najbardziej brakuje mi Stefanii. Może i nie była to jakaś wybitna postać, ale zawsze była pozytywnie zakręcona :)
jak kiedyś Bartek do rodziców swoich że Stefani skończyła Chemię,a ona za chwilę,coś że z Chemii zawsze była słaba,czy jakoś tak..
chyba kiedyś na Youtube,był jakiś filmik Stefani i jej mądre teksty.W pamięci mi jeszcze utkwiło,Marysiu a może mogłabyś mówić mi Mamo?