4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34588
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Jak Wam się podoba nowa młodzieżowa paczka związana z postacią Kuby - syna Kaśki? Jak dla mnie są całkiem okej. Ciekawe jest to, że do ról lasek wybrano dziewczyny, które studiują już aktorstwo, a chłopców grają licealiści. Aktorka grająca Wiolę wygląda jak dla mnie bardzo dojrzale (tak jak aktorka grająca Kalinę). To już chyba piąta młodzieżowa paczka w historii serialu, no bo, jeśli dobrze liczę to mieliśmy jak dotąd:

1) Marysia/Paweł/Kinga/Artur/Magda/Laluś (początki serialu, rok 2004)
2) Mariusz/Klaudia (później Agnieszka), koledzy Mariusza - Cinek i Gruby (2005-2007 jakoś)
3) Ola/Błażej/Sabina/Daria/Adam/Marcin (później także Mikser, Radek) (2008-2011)
4) Fabian/Patrycja/Mirka/Dominik/Krystian (2012-2014)
5) obecna paczka związana z postacią Kuby, tj. Kuba, Wiola, "Ostry" (Sebastian), Jagoda, Sylwek + Stefan

Być może coś pominąłem.

Jako ciekawostkę dodam, że jednego z kolegów Kuby (Sylwka) gra mój dobry znajomy. :)

ocenił(a) serial na 4
Cefalix

Mogą być, póki co nie ma tragedii. Dla mnie najgorsza była paczka nr 4, z której został tylko ten ostatni i przez długi czas irytował, teraz to bardziej postać komediowo-żenująca. Pierwszych dwóch nie będę oceniał, bo wtedy jeszcze nie oglądałem PM, a trzecia miała lepsze wątki niż dwie następne.

ocenił(a) serial na 4
qwerty95960

4 rzeczywiscie najgorsza. chociaz Dominik byl nawet spoko. 2 nie pamietam (tzn. Mariusza i Klaudie tak , ale nie lubilam za bardzo natomiast jakiegos Cinka i Grubego kompletnie nie). 1 i 3 najlepsze

Cefalix

Ja też uważam że 1 i 3 paczka była najlepsza i mieli/mają najlepsze wątki plus sa po prostu najciekawsi, bo różne osobowości. Przez moment, może kilka odcinków widzieliśmy Mirka z kumplami, no ale raczej nie będziemy ich zaliczać do młodzieżowych paczek, poza tym oni z Wadlewa, nie z Wrocławia. No cóż ciekawe co będzie w przyszłości bo szykuje się taki Tomek który ma już około 12 lat, więc za parę- za 4 czy 5 może też mieć swoją paczkę. Pewnie będą równie żałośni co ta 4 paczka. Choć z niej chociaż Dominik był fajny :).