Mam złudne wrażenie, że kuchnia i salon Marka i Teresy i recepcja przychodni w Wadlewie to te same pomieszczenie :)
__CleoSertortii13 - z reguły staram się nie obrażać innych użytkowników filmwebu, ale czy według ciebie każde miejsce w serialu musi pochodzić z tej miejscowości, w której dzieje się akcja? Nie jest żadną tajemnicą, że większość amerykańskich (tych o milion klas wyżej) seriali kręconych jest w Los Angeles, choć akcja dzieje się np. w Seattle, San Fransisco, Waszyngtonie.
A jak nagle pokazaliby Teresę w jakimś mieszkaniu niby w "Indiach" to też obstawałabyś że te pomieszczenia dzieli tysiące kilometrów? Wyobraź sobie, że jest coś takiego jak studio i wszystkie te pomieszczenia znajdują się pewnie w jednym budynku. Oczywiście wyjątkiem może być np dom Śmiałka... czy Wekslerów....Nie wiem skąd u Ciebie tak dziecinne myślenie. To, że w serialu Przychodnia jest ileś tam kilometrów od Wrocławia to nie oznacza, że jest tak w rzeczywistości, proszę opamiętaj się....
Niby od której strony ? Wg mnie te pomieszczenia nie są w ogóle podobne do siebie ;]