Mikser niezle dowalil do pieca Radziowi i mial racje, ale z tym "przepros Luize" tez mnie wkurza. natomiast Jowita dobrze podsumowala sierotke Luize i rowniez nie mialabym zamiaru jej przepraszac, co nie zmienia faktu, ze jest materialistyczna s....a i tez jest irytujaca postacia. swoja droga zmiana frontu ze strony scenarzystow, bo juz zaczeli ja wybielac ckliwa historia i na wyjezdzie nad morze wydawalo sie , ze nastapila w niej jakas zmiana na lepsze a tu znowu powraca stara "dobra" Jowita. na marginesie, ciekawe wlasnie po co jej Radzio - chyba milo jest miec takiego przydupasa po prostu? ;)
ogolnie z tego towarzystwa wszyscy sa pogrzani. najmniej Mikser, ale tez wkur...cy z tym lataniem i rozczulaniem sie nad wariatka
Zgadzam się z tym wszystkim:). A Jowita zawsze była, jest i będzie taka. Na chwilę tylko schowała pazurki. Nie no nawet fajnie że powiedziała Luizie co myśli i racja przepraszać po tym byłoby bez sensu. A Radek tak ma być tym kim są młode panienki dla bogatych biznesmenów.( z tym że od tych panienek nikt płacenia za nic nie oczekuje). Jowita nie ma w sobie odrobiny miłości, przynajmniej ja jej nie widzę. Ucięli też wątek z jej bratankiem Kacprem, widocznie o nim zapomniała,więc lepsza od brata nie jest. A i jestem na 100% pewna że wywinie nie jedno świństwo Radkowi, pewnie go zdradzi za czas jakiś. On pewnie wybaczy, jak to on. Do Miksera nic nie mam, ale mógłby zmienić dziewczynę, albo by Luiza była inna( imposible?). Nie wiem w ogóle po co dali taką postać. Już mogli bardziej dać że to ta Klaudia była Mariusza, to może było by ciekawsze. Pewnie wszystko sprowadza się do tego że Mikser będzie z Aśką która nadal się do niego ślini, a ona i Jowita podobne są.
no niezłe dissy na Luize zapuszczała i potem jeszcze Aśka na koniec ją dobiła XDD a ta w płacz szkoda tego Miksera mógłby jakąś normalną dziewczyne sobie znaleźć bo skończy jak ten gamoń Radziu
Zgadzam się:). Oboje powinni poszukać innych kobiet. Tylko że może właśnie tacy faceci przyciągają albo wyrachowane materialistki albo takie sierotki które ciągle trzeba pocieszać i użalają się nad sobą. Owszem teraz Luiza miała lepszy powód bo chcą ją wywalić z drużyny ale tym bardziej dlatego teraz powinna wziąć się w garść i pokazać na co ją stać lub to olać. Ale aż tak przeżywać bo w necie ją hejtują? A kogo nie?:).
Aska jest chyba lepsza mimo wszystko w sensie jakichs uczuc wyzszych chociaz i glupsza zarazem/juz sama nie wiem co gorsze ;) ale jako postac jest w porzadku bo ma potencjal komediowy
No tak, to prawda, lepsza ale głupsza, zwłaszcza z tym co zrobiła wtedy w lesie, to było głupie i dziecinne. Ale Aśka może się coś zmieni, ale też nie musi:). Chociaż Aśka ma jakiś przyjaciół i ich szanuje, nie to co Jowitka.
Ja tam uwielbiam Aśkę! Jest trochę dziecinna, ale nie głupia. Widzę w niej całą siebie, bezczelna, sarkastyczna, wredna. Fajnie by było gdyby była z Mikserem ale czytałam że zakochała się w Błażeju.
te amory do Błazna to mają być kolejne żarty,w sumie od Aski nie mozna niczego innego oczekiwać jak tylko żartów,nie zdziwie sie jak nie znajdzie sobie faceta w tym serialu...siano jeszcze w głowie i głupoty
Oj od Razu żarty, jakby Asia nie potrafiła się zakochać. i ona nie ma siana w głowie, to że lubi się zabawić nie znaczy że Jest głupia
po akcji w lesie straciłem do niej jakiekolwiek w miare pozytywne zdanie,i tak zwaliła wine na tą ofiare Radzia
a te żarty to ze spółką z Darią...dokładnie już nie pamiętam jak to ma wyglądać
Jowita dziś potwierdziła jaka jest mówiąc wprost, że wybiera znajomych tylko takich, którzy mogą jej coś załatwić. Jak wspominałem w innym temacie, k.rwa to zawód, k.rwa to też charakter.
Oglądałam premierowy odcinek i Mikser dobrze powiedział Radziowi ,no ,ale ta ich bójka epicka aż Błażej musiał interweniować ;D
Dobrze powiedział, Radzio to frajer do potęgi ntej. Wydymała go Nikola z fryzurą jak hełm niemiecki w pakiecie ze swoją starą i teraz doi go Jowita, bo nawet się nie upomniał o zwrot kasy za przegląd.
ogólnie mam bekę z tego całego towarzystwa. Jowita niby już taka zakumplowana była, a teraz pojechała sobie po całym towarzystwie jak po maśle (ale akurat co do Luizy miała rację i dobrze jej nagadała). Radziu frajer, wiadomo dlaczego. Jeszcze się płaszczy przed Tosterem, żeby ten łaskawie mu wybaczył słowa Jowity. Toster kolejny gamoń, wielki ból dupy bo w końcu ktoś powiedział prawdę, a Luiza zrobiła to co zawsze, poryczała się i ten stroi fochy jak sześcioletnie dziecko, któremu zepsuto zabawkę. Na Luizę szkoda słów, jak tylko widzę tą skwaszoną minę i zaszklone oczy to mi się śmiać chce.
Co prawda Radek jest pod pantoflem Jowity, ale Toster to też jest bekowy. Uuu Jowita ma przeprosić. Chwile później sam nazwał Radka frajerem. Teraz on powinien przepraszać heh
jeden gorszy od drugiego. i Mikser go dobrze podsumowal - ale bez kitu mam wrazenie, ze scenarzysci tu zagladaja bo nasze teksty polecialy :) laski tez jedna od drugiej. a Aska chociaz bekowa/ ogolnie watek zabawny , lepszy od tego z Zygmuntem. no i na koniec taka refleksja ---- Radzio chcial sie zastrzelic za Miksera a teraz bija sie jak panienki przez dwie glupie ci..py.
a faktycznie aż zapomniałem o tym, jeszcze niedawno chciał się zastrzelić by kumpla ocalić, a teraz mu przywalił jak prawdę usłyszał nie no z tym Radziem to naprawdę jest coś nie tak :D
po prostu chop za długo jest "pieskiem preriowym" swojej Pani(czyt.Jowity)i ma za krótką smycz i zaczyna atakować innycg
To bardziej niż pewne, że scenarzyści tu zaglądają ;> Moje pomysły również spełnił się w serialu ;)
Może i głupie ale one wyglądają tak, że rozum im potrzebny nie jest, chociaż Jowita wcale głupia nie jest.
Wybornie komiczny wątek - jeszcze parę miesięcy temu Mikser i Radek byli gotowi oddać życie za siebie. Mikser zaangażował się i ryzykował życiem w sprawie Zygmunta, Radek zaś był gotowy strzelić sobie w łeb, żeby tylko ocalić przyjaciela. Panowie wydostali się z tarapatów, minęło trochę czasu i teraz rzucają się sobie do oczu za to, że ich dziewczyny mają między sobą spinę. Zazwyczaj nie rozumiałem istoty tej emotki, jednak teraz jestem w stanie podsumować to wyłącznie w jeden sposób - XD.