w wczorajszym odcinku wyglądała naprawdę pociągająco, pierwszy raz miałem ochotę ją grzecznie
mówiąc wyruchać... Za to Marysia wyglądała jak zawsze okropnie....jak była młota to jeszcze jakoś
wyglądała... teraz niebyt smakowicie ;/
Strasznie pociągająco, moim zdaniem Kinga jest lepszą kandydatką na kobietę niż ta Marycha, bez przerwy aniołeczek. Tak jak Aleks powiedział kinga ma charakterek :D
Kinga jak się odje*** to srogo, a Majka zwyczajnie wyglądała
wszystko pięknie...ale te nogi;/// poza tym, ona mi się podoba jak nie jest zrobiona tylko ma włosy upięte do góry i przepaskę. co do serialowego charakteru (aktorka wydaje się całkiem sympatyczna) to straszny. marycha też nie jest idealna, ale chyba już bym ją wolała niż Kinie. zwłaszcza po jej ostatnich zagrywkach z zazdrością.
Sorry, ale jesteś dziewczyną :D To tak jakby my Panowi byśmy oceniali kto jest lepszym ciachem, Mikser czy np. Kaśka :D
to ze jestem dziewczyna to nie znaczy ze nie mam oczu - ona ma iksowate nogi. ale twarz ładną całkiem.
A mnie sie jej nogi podobają, przynajmniej nie jest aż takim skrzatem jak Marysia
Wyglądała bardzo atrakcyjnie, ale jaką idiotkę z siebie zrobiła :p. To, że się tak odstawiła jeszcze pogorszyło sprawę, bo widać było od razu że się napaliła na Aleksa ;-).
no dokładnie. kiedyś była z charakterem, ale w porządku a teraz... ta zazdrość jest żałosna. zrobili z niej glupi postac
Dokładnie, Kinga jest wyższa to zupełnie inaczej wygląda niż ta Marycha, gdzie jej nogi w obcasach nawet tak ładnie nie wyglądają.
Parę lat temu jak Kinga miała sporą nadwagę i ciągle mówiła że będzie się odchudzać to było załosne.I jeszcze Anka jej dogryzała że nie wszyscy faceci lubią babeczki przy kości.
Nic.Uważam że jak facet powie uważam że Mikser jest przystojny jest normalne gorzej jak powie podoba mi się Mikser.
facet nawet może napisać, że podoba mu się Mikser ;) gorzej, jakby napisałe "przeleciałbym Miksera"xD
No Kinga była pociągająca. Gdybym nie była dziewczyną i to hetero to bym się w niej zakochała ;). Pamiętam jak kilka lat temu była taką chłopczycą, a potem miała nadwagę,ale pewnie przez ciążę.
haha ogólnie ostatnimi czasy wygląd Kingi bardzo na plus. Zgrabna, buzia wyładniała, itd. Nigdy nie byłam fanką jej urody, ale na kolacji z Alexem (jak na piękności z PM) wyglądała naprawdę fajnie:) Pięknie jej w szpilkach, super nóżki :D i tak dla kontrastu taka Marysia.. z różanymi wykwitami na twarzy, z tymi swoimi raciczkami w za dużych butach i spojrzeniem mówiącym-Przecież to ja, Majka-Dajka, wszystko mi się należy buahaha
I super że Kinga pokazuje charakterek, jak jej się facet podoba to niech działa (pomijając przypadek Alexa, bo tu nie warto). Czy każdy ciekawszy facet musi być zarezerwowany dla Marysi? Litości...
I powinna wypieprzyć na zbity pysk tego przygłupa Beatę. Tekst o obierkach dla świń bardzo słaby. Oszustka i złodziejka prawiąca teksty na temat moralności. Żenada.
Nie przesadzajmy Beata wcześniej nabroiła ale wcześniej nie była przyjaciółką Marysi.Teraz jest lojalna a Kinga nie.
Właśnie ta przyjaźń Beaty z Marysią trochę śmieszna jest w świetle tego co się działo jeszcze niedawno ;-). Co innego pokłócić się na imprezie albo ogólnie nie przepadać za sobą a z czasem zmienić zdanie i się zaprzyjaźnić, a co innego zrujnować komuś życie a potem zgrywać psiapsiółkę :D. Ale tekst do Kingi był dobry i ogólnie Beata jest fajna :).
Z tym zrujnowaniem życia to tak nie do końca.W końcu gdyby Hubert był w porządku nie poszedł by do łóżka z Sandrą oraz tak łatwo by nie uwierzył w zdradę Marysi.Przecież to było śmieszne leży goła kobieta a jej rzekomy kochanek śpi u siebie w mieszkaniu w ubraniu.On niby zdążył się ubrać i wyjść a ta z gołą dupą leży.
To prawda, sama Majka powiedziała że pozwolili innym zrujnować swoje życie i związek, a Hubert miał słabość do Sandry i prędzej czy później by pewnie i tak do niej wrócił, ale jednak katalizatorem była intryga Filipa i Beaty, poza tym przez nich ten związek rozpadł się w wyjątkowo przykrych okolicznościach, więc w realnym życiu Marysia by z Beatą nie gadała nawet ;-). No ale serial rządzi się swoimi prawami :).
Wow wow wow...spokojnie...ktoś tu stoi murem za Kingusia,nawet nie wiesz ile czasu potrzeba było żeby zrobic taką laske z Kingi przez charakteryzatorów,Majka wcale nie musiała starac sie o Aleksa a Kindze ten marny podryw dużo wczesniej nie działa nawet na gimbazjalistów a cóz dopiero na dorosłego faceta,więc tu duża krecha,druga sprawa...wiadomo głównie po co i z jakim zamiarem Kinga przyjeła zaproszenie Aleksa:
-mam nadzieje że wróce jak najpózniej...omg,zresztą za te słowa Kinga została ładnie zjechana na tym forum,poczytaj sobie
Beatka ładnie pojechała po Kindze...większosc sie zgadza,sorry
Chyba każdy tutaj ma taką właśnie opinie na temat jej słów,ledwo co go poznała a juz myśli...ech brak mi słów do tej zołzy
Mnie ciekawi co by zrobił Aleks gdyby Majka nie przyszła np bo coś by jej wypadło.Czy by Kingę pogonił,zwodził za nos czy przeleciał.
Zapewne by pogonił...a ten jej suchy plan:
-obym wróciła jak najpózniej ...spalił by na panewce,ale cóż Majka to nie Martynka...jej nic nie może wypaśc,bo to Aleks...a nie jakiś chłoptaś ala Mikser
wow wow spokojnie, ktoś tu ostro się czepił Kingusi buahaha
zdaję sobie sprawę ile czasu trwa charakteryzacja aktorek w serialach, ale nie sądzę żeby pod tym względem poświęcano mniej czasu np. aktorce grającej Marysię, dlatego jeżeli by rozpatrywać urodę obu tych pań to Kinga miażdży Marysię, jest po prostu ładna, sorry :D
Jeżeli chodzi o Beatę, to pomijam już to co robiła kiedyś, jakie ma z kim układy i sympatie, z Kingą ma relację pracownik-szef i tego się trzymajmy. Dziwię się że jeszcze ją tam trzymają, mimo iż ma swoją robotę w jeszcze większym poważaniu niż Kaśka :D
Ps. to prawda-Majka wcale nie musiała się starać o Alexa, gdyż z góry było ukartowane że ma ja poderwać na zlecenie Wiktora :) Sorry :D
To tylko serial,nie przeżywaj,chyba nie będziemy gryzli się jak małe dzieći..z tym miażdzeniem to mocno przesadzasz,w realu wieksze szanse miała by Majka,brzydka nie jest a do tego z twarzy sympatyczniejsza...moje zdanie,sorry taka prawda..:-P
nie będziemy się gryźli:) Która ładniejsza-kwestia indywidualnego gustu, wszystkim nie dogodzisz. dobranoc:P
Majka jest ładniejsza na codzień Kinga wcale tak zjawiskowo nie wygląda.Teraz chudła a jeszcze niedawno była niezła kluska
Też tak myślę, Marysia lepiej wygląda na co dzień niż Kinga, poza tym ma delikatną urodę i jak jest odstawiona to nie ma takiej różnicy jak u Kingi.
Maryśka trochę ma za duży tyłek.Jej nadwagę ogólnie można tolerować ale w tej sukni to naprawdę kiepsko wygląda.Chyba lepiej jej w spodniach.Nawet gdyby Kinga była ładniejsza do łóżka poszedłbym z Maryśką.
dla mnie one obie na rowni / zalezy jaki etap zycia i stylizacja. moj men mowi ze mu sie maryska podoba bardziej bo jest slodka a kinga absolutnie nie ° ma dziwna energie. cos w tym jest.
No tak, Marysia jest spokojną, delikatną, wrażliwą, miłą dziewczyną ze wsi, a Kinga to taka bardziej twarda, ostra bad girl. Dwie zupełnie odmienne osobowości.
Kinga to dwulicowa chorągiewka.Kiedy Aleks wolał Majkę próbowała go oczernić że jest oszustem a jak zadzwonił to nawet gdyby był bandytą to jej to nie przeszkadzało.A potem ten pseudoidealizm z wylewaniem wina na koszuli czy z obelgami i pokazowym wychodzeniu.
I jeszcze to zgrywanie idealistki.Artur jest chyba nienormalny z tą miłością do niej.