PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=155173}
4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34545
1,0 4 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Bardzo ładna piosenka ale na hit się nie nadaje...a co do serialu aaaa jest ok fajną dziewczyne sobie Mariusz znalazł może dlatego że ma to samo imie co ja haha żart...Walcz o nią nie poddawaj się[!] A kto Wam się najbardziej podoba w serialu (gra)??

ocenił(a) serial na 3
india_5

Wedlug mnie ta piosenka powinna wygrać w plebiscycie najgorsza (w tym z najgłupszym tekstem) piosenka świata. Poza tym muzyka w tym serialu woła o pomstę do nieba jak ją słysze to mnie mdli. W serialu tym grają najnudniejsi aktorzy jacy tylko mogą być. Po oglądnięciu paru odcinków stwierdziłem ze wszyscy grają do dupy, a najgorszym z "aktorów" jest ten co gra Marka. Takiego beztalencia ze świecą szukać (skąd go oni wytrzaśli????? ). Powinni wywalić to ścierwo z anteny, bo każdy odcinek jest tak samo nudny nic się nie dzieje. Ale przecież tak "superaktorzy" tegoż inteligentnego gówna muszą zarabiać, a scenarzysci ci powinni dostać chłostę za wymyślanie takich głupich dialogów w tym serialu. pozdro.

ocenił(a) serial na 8
krzych88

AHA dzięki wyczerpująca odpowiedz mi osobiście nie podoba się gra PAWŁA I MARYSI łeee wogóle powinni jakieś kolory wprowadzić do serialu bo schodzi na p.. no pozdro