Czy tylko ja mam za każdym razem jak widzę tego gówniarza strzelić mu soczystego gonga na ryj?
poczekaj z pięć lat,może wtedy sie wyrobi....założe sie gdy jak widzisz tego plastusia Krystiana to też cię ręka świerzbi
Ja tak nie mam:), fakt nie umie grać ale może rzeczywiście się wyrobi, teraz ma w końcu szkołę na głowie. Co do Krystiana no cóż, góry i doliny. Raz jest strasznie irytujący a innym razem do zniesienia. Najważniejsze by jednego i drugiego zbyt często nie pokazywali a będzie dobrze;)
ja odwrotnie. Mirek nie jest przynajmniej tak przemądrzały, irytujący i wścibski jak ten mały okularnik Tomek. jego najbardziej nie lubię z dzieciaków. Mirek jest dla mnie neutralny ;)
Dla mnie tak samo Mirek jest neutralny. Wolę jego od Tomka, ale fakt że przed aktorem grającym Mirka jeszcze długa droga... żeby się wyrobić aktorsko, bo na razie klapa.
popieram, ale już wolę Mirka, a nawet Krystiana niż Tomeczka Kingi - on mnie bardzo irytuje. czasami jest tak wkurzający, że strzeliłbym mu w te małe okularki.poza tym to nienormalne, by taki szczyl interesował się seksem, a już w ogóle - żeby wiedział co to jest
hahahaa właśnie. dziwne, że Kinga sie tym nie zainteresowała. przecież ten Józek deprawuje jej syna...
Ma już 9 lat więc co nie co może wiedzieć. I to prawda wie od Józka. Ale ogólnie ten Tomek to irytujące stworzenie, wszystkim się interesuje i wtyka nos w nie swoje sprawy. Po prostu robi za teściową której ani Kinga ani Artur nie mają( szczęściarze) :P.
Mirek jest w porządku, ma za sobą tłumy bardziej wkurzających postaci, tak jak wspomniany wcześniej Krystian. Nie wiem jakim aktorem jest serialowy Mirek, ale postacią bardzo pozytywną.
popieram :) to spoko chłopak :) i jego zachowanie co do Bartka jest absolutnie słuszne.