4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34588
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

jak ja zobaczylam w czarnej sukience w gorach, po slubie to wydalo mi sie , ze widze ciazowy brzuszek... czy az tak przytyla? bo po nogach i twarzy tego nie widac tylko wlasnie brzuch... kurcze no - moze z Michalem :D

użytkownik usunięty
marajka

z tego co wiem ona jest w ciąży od wielu lat,ale w sumie dobre by to było,najwięcej nagadałaby się Ewa z Krystianem,znowu byłoby że to Krysiowi wszystko się należy,a co że to dziecko to Domański.

marajka

Tak myślisz? Sama nie wiem, nie zwróciłam uwagi, bo już przyzwyczaiłam się do jej figury i że na cóż najszczuplejsza nie jest. Może to jeszcze brzuch po pierwszej ciąży? Albo może i jest w ciąży, lecz z kim? No i musieliby wymyślić że Majka i Michał będą mieli dziecko, to nie głupi byłby wątek :P. Krystian pewnie ciągle chodziłby wkurzony że poszedł w odstawkę i nie jest już jedynym synusiem.

użytkownik usunięty
maria_88_3

myślę że z racji Julki która będzie łazić za Michałem i tak nie będzie już takim jedynym w życiu Michała,w końcu po ślubie i to jak mieszkają razem nie może już tak trzymać dystansu wobec Julki jak wcześniej,ale formalnie Julka nic nie dziedziczy,może Majka jako żona,więc dopiero prawowity Domański ma prawa jak Krysio do majątku.

No to prawda ;). Chyba że Michał adoptuje Julkę, uzna za córkę, wtedy pewnie Krystian będzie wkurzony :)

użytkownik usunięty
maria_88_3

a teraz niby są po ślubie,ale zawsze mogą się rozwieść a dziecko to już ustawia sprawę,wtedy nie można powiedzieć Julka to twoje dziecko,tylko tam Nikodem to nasz syn.