Myślicie, że wrócą do siebie?
I kiedy Paweł dowie się, że Julka to jego córka??
Ja bym wolała, żeby do siebie nie wracali, bo juz za długo to wszystko ciągną, najwyższy czas aby każdy z nich na nowo ułożył sobie życie. Podobno ma dowiedzieć się w styczniu, ale to tylko plotki...
No tak... tylko, że w tytule jest PIERWSZA miłość więc raczej muszą do siebie wrócić... ;)
Z całą pewnościa. Pewnie jak Paweł dowie sie, że jest ojcem Julki to zerwie z Anią, bo w końcu ona o wszystkim wiedziała i mu o niczym nie powiedziała. Pewnie przez dlugi czas Paweł będzie sam aż znajdzie sobe jakąś nowa blondynkę, o czym czytałem na jednym z blogów, a pod koniec tego sezou lub na początku kolejnego zejdzie się z Majką. Tak obstawiam. Ciekawe czy wezmą 4 ślub nie?
Zgaszam się, to rzeczywiście frapujące. Ja osobiście nie mogę już nawet spać z tego powodu
Wkurzające, jak ktoś pisze, że "Paweł rzuci Ankę, bo o wszystkim wiedziała, ale mu nie powiedziała". Dlaczego ona miała mu mówić?! a Majka?! Anka ma chociaż powód, chce z nim być i jest zazdrosna. A ta skończona idiotka i jej chore widzimisię? Z jakiego powodu ona mu nie mówi, co? Pomijając, że kiedyś sam ją o to zapytał wprost? Wiem, że oni będą razem, ale to jest chore i niesprawiedliwe.
Wiesz czemu mu nie powiedziała? Bo reżyser ma chciał mieć asa w rękawie. Jak mu się zachce by się rozstali to wystarczy, że prawda wyjdzie na jaw i po kłopocie. To takie ciężkie do zrozumienia? Doszukujecie się tu drugiego dna, a sprawa jest banalnie prosta.
Czy Paweł zejdzie się z majką? Na bank, pytanie tylko kiedy.
już raz się prawie dowiedział, raz w Barbarianie, tylko nienormalna Anetka nie potrafiła powiedzieć mu prawdy aż dziw bierze, dojrzała kobieta a zachowanie jakby w podstawówce była. Mimo to myślę że na pewno się zejdą i wszystko wyjdzie na jaw, w zasadzie już powoli zaczyna się psuć między Anką a Pawłem, teraz to kwestia czasu żeby się zeszli z Marysią, bo ona raczej do Huberta nic nie czuje tak jak Paweł do Anki, to takie na siłę raczej te związki...