4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34591
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Malwina !!!

ocenił(a) serial na 9

Kiedys tę malwinę lubiłam, smieszniejsza była. A teraz? ona naprawde jakiejs głupawki dostaje! zachowuje sie jak dziecko, coraz gorzej, to takie jest wkarzające ze ja nwm !!!! Wymysla jakies głupoty, zamiast zachowywac sie normalnie jak dorosły człowiek. ja rozumiem ze ona ma taka role, ale bez przesady !!!!

alexandrax123

no i w długopisach rozdawala kamery i obserwowala przez to cały dom...a jak ktos by długopis do szuflady schował albo do piórnika ..o tym nie pomyslano

ocenił(a) serial na 9
gnoj2014

Bawi sie jak dziecko jakies.. co ona nie ma nic do roboty? a sklep? ...

użytkownik usunięty
alexandrax123

No własnie, wygląda na to,że jej się nudzi w tym Wadlewie i wymyśla głupoty.

ocenił(a) serial na 4

''Malwina siedzi w sklepie i sprzedaje pyry''

użytkownik usunięty
mateusz815

Zastanawiam się kto jest głupszy: Malwina czy Kaśka :)

ocenił(a) serial na 9

chyba raczej kaska, on ma zachowanie dzieciaka !!!! malwina przynajmniej czasami jest naprawde smieszna a kaska nigdy!!!!!!

alexandrax123

Ja uważam że on często jest śmieszny.

ocenił(a) serial na 1
alexandrax123

Ja lubię Wiktorie, jest piękna, subtelna, delikatna i wrażliwa :)

Krytykancki

a także puściutka i przygłupia. kiedy przestanie szpanować włoszczyzną? bella, sorella, kolka mizeria, stupido... ech

ocenił(a) serial na 4
makintosz

Nooo tragiczna jest. I jak się ubiera :/

ocenił(a) serial na 1
makintosz

Wiktoria jest urocza. Fajny materiał na żonę i matkę, na pewno lepszy niż niejedna naburmuszona i arogancka bohaterka w tym serialu, czyli m.in. Marysia i Julka, które nie radzą sobie z własnymi dziećmi. W serialu Marysia zgrywa bożyszcze, ale prawdziwą boginią jest Wiktoria, powabna jak Afrodyta :D

ocenił(a) serial na 1
Krytykancki

*Marysia i Kinga oczywiście

Krytykancki

Wiktoria ładna ale tępa dzida i nosi wieśniackie ubrania, te jej kolczyki truskawki, no błagam! :D

ocenił(a) serial na 4
fifi123

na wsi mieszka to i ubiera się adekwatnie do miejsca zamieszkania ;)

Krytykancki

a Wiktoria nie uważa się za wielką paniusię? a to zagraniczne kosmetyki, a te włoskie wstawki. a jak fochnęła się na Rysia, kiedy nie poszli na bal, bo ten ganiał złodzieja.