Kiedys tę malwinę lubiłam, smieszniejsza była. A teraz? ona naprawde jakiejs głupawki dostaje! zachowuje sie jak dziecko, coraz gorzej, to takie jest wkarzające ze ja nwm !!!! Wymysla jakies głupoty, zamiast zachowywac sie normalnie jak dorosły człowiek. ja rozumiem ze ona ma taka role, ale bez przesady !!!!
no i w długopisach rozdawala kamery i obserwowala przez to cały dom...a jak ktos by długopis do szuflady schował albo do piórnika ..o tym nie pomyslano
chyba raczej kaska, on ma zachowanie dzieciaka !!!! malwina przynajmniej czasami jest naprawde smieszna a kaska nigdy!!!!!!
a także puściutka i przygłupia. kiedy przestanie szpanować włoszczyzną? bella, sorella, kolka mizeria, stupido... ech
Wiktoria jest urocza. Fajny materiał na żonę i matkę, na pewno lepszy niż niejedna naburmuszona i arogancka bohaterka w tym serialu, czyli m.in. Marysia i Julka, które nie radzą sobie z własnymi dziećmi. W serialu Marysia zgrywa bożyszcze, ale prawdziwą boginią jest Wiktoria, powabna jak Afrodyta :D