z początku nie oglądałam PM więc chcaiałabym się dowiedzieć czemu Manuel nie nawidzi tak bardzo Pawła? Z góry dzieki za odp
Z tego co ja pamiętam (a nie mam teraz ipla zainstalowanej), to Manuel uczył Marysię tańczyć. Później nie wiem jakim cudem trafiła do jego domu a ten chciał ją zgwałcić. Oczywiście mu się to nie udało. Paweł go pobił i pewnie przez niego trafił za kratki. Ale to tak z głowy, może ktoś napisze dokładniej?
Marysia, Pawel, Artur, Edyta i chyba nawet Kinga chodzili na salse na zajęcia do Manuela, Marysia sie z nim zaprzyjaznila a Pawel byl strasznie zazdrosny, ale Manuel udawal ze jest gejem, wiec Marysia bez obaw sie z nim przyjaznila, Pawel go sprawdzil, znalazl w internecie ze to nie jest jakis obcokrajowiec Manuel tylko Marian Otręba a Marysia po prostu poszla do niego do domu nie wiedzac co ją czeka w przekonaniu ze ten jest gejem, on chcial odprawic swoj rytual - nagrywal na kamerze seks z roznymi dziewczynami i gwalty, chcial nagrac Marysie juz zaczal sie brac do roboty, ale z tego co pamietam to chyba nawet jakis sasiad czy co go sploszyl i ona uciekla. Pawel z kims wlamal sie do domu Manuela jak go nie bylo i znalzal masakryczne sterty takich filmow i wpakowal go do wiezienia, duzo pozniej pawel byl oskarzony o zabojstwo Stasiaka, kochanka Marysi i trafil do aresztu gdzie byl Manuel ten juz wtedy chcial sie zemscic ale nie zdazyl i Pawel wyszedl, teraz Manuelowi udalo sie uciec i dalej chce zemsty
Ludzie! Czytajcie trochę, niedawno odpowiadałem : http://www.filmweb.pl/serial/Pierwsza+mi%C5%82o%C5%9B%C4%87-2004-155173/discussi on/powie+mi+kto%C5%9B+za+co+Manuel+chce+si%C4%99+zem%C5%9Bci%C4%87+na+Pawle,1653 739