[UWAGA, SPOILER] Właśnie się dowiedziałam, że Manuel porwie Kingę (i widziałam już zdjęcia z planu, więc to potwierdzone). Ciekawa jestem PO CO -_- powie do Pawła "albo dasz mi się zabić, albo ja zabije ją"? Zaskoczyło mnie to, ale też nie podoba mi się ten pomysł. Pewnie Aleksandra Zienkiewicz się nakrzyczy, napłacze, napopisuje a i tak jej nic nie będzie. Sam bohater-Pawełek albo go pokona z półobrotu albo sprytem i koniec wątku. Szkoda że mieszają w dość ciekawą postać jaką jest Manuel Kingę, która taka ciekawa nie jest.
A czy to ważne? Jakby chciała to by powiedziała. Druga sprawa, że są to informacje niepotwierdzone żadnym źródłem, ale przyznaje że Kinga rzeczywiście zostanie porwana przez Manuela. Aaa Naavy temat magazyniera_48, którego tak bardzo broniłaś został zamknięty za naruszenie regulaminu. I jeszcze jedno, na przyszłość używaj nicków jednoznacznie wskazujących Twoją płeć.
A Choćby z SE. http://www.se.pl/multimedia/galeria/61748/pierwsza-miosc-manuel-kinga-pawe/ Całą galeryjka od napadu na Kingę, do...w sumie nie wiadomo i lepiej obejrzeć :)
Znalazłam fotografie na jednym z blogów :) Pisało tam też że serial będzie lecieć do 16 czerwca, ale nie wiem czy to prawda.
P.S. Tony_tr, dajże już sobie spokój z kłóceniem się, nie broniłam tematu a młodszego usera które zwyzywałeś. I będę mieć taki nick jaki mi się podoba ;)