PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=155173}
4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34539
1,0 4 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość
użytkownik usunięty
Ruben_fw

To ty w końcu oglądasz serial czy nie,bo się zgubiłam? Faktem niepodważalnym jest to,że dzieci rosną jak na drożdżach. Nie ominęło to również Marlenki. Jeszcze ok. 16-17 lat i będzie pełnoletnia.

Mam ochotę to oglądam chodzi o to że dwa lata temu były chrzciny a tutaj już wielka.

użytkownik usunięty
Ruben_fw

Ok,rozumiem. Temat wydawał mi się być zbyt banalny i zdziwiłam się,że wiedziałeś,że Marlenka tak wyrosła mimo,że w innym temacie napisałeś,że nie oglądasz już serialu.

czasem oglądam o 14

użytkownik usunięty
Ruben_fw

Czyli powtórki następnego dnia na Polsacie. Ja zawsze oglądam na Ipli,bo za bardzo wku...mnie 2 przerwy na reklamy podczas 33-minutowego odcinka.

a na ipla też są reklamy :O
chyba, że masz myk na ominięcie? :P

użytkownik usunięty
anthonyperette

Wiem, że są, ale krótsze. W tv pierwsza reklama jest po pierwszej scenie. Druga około 18:30. Zawsze mnie to wkurzało, więc odkąd wznowiłam regularne oglądanie od jesieni, to oglądam tylko i wyłącznie na ipli. Mam jeden sposób tylko,że on nie zawsze działa. Kiedy włączam odcinek w aplikacji i wyskakuje mi np. minuta i 30 sekund reklam, a późniejsze dwie około 4 minut, to wówczas robię przyciskiem "wstecz" na dole ekranu i znowu za chwilę naciskam odcinek,który chcę obejrzeć. I tak kilka razy wstecz-odcinek, aż w końcu wejdzie mi bez reklam lub z krótkimi, maksymalnie do minuty. Czasami mi się ten trik nie udaje i oglądam normalnie z przerwami. Przewinę najpierw pierwszą, a później następne dwie i finito. Nic mi już wtedy nie przerywa oglądania.

ocenił(a) serial na 4

powinni zrobić jedną dłuższą w środku odcinka, bo obecnie to jest żart...
Reklama po 3 minutach odcinka i 3 minuty przed końcem. Jakby nie mogli walnąć 10 minutowego bloku reklamowego ok. 18:15 - 18:20.

qwerty95960

nooo faktycznie wkurzało to w tv :P
ja czasami bez żadnych myków mam początek odcinka bez reklam na ipla :p

użytkownik usunięty
anthonyperette

Mi wczoraj bez reklam za pierwszym razem wszedł odcinek 2760. Nie wiem od czego to zależy,że raz wejdzie z reklamami,a innym razem bez. TVP1 i TVP2 nie ma wcale przerw reklamowych i jest dobrze.

użytkownik usunięty
qwerty95960

Dla mnie mogło by ich wcale nie być. Ogólnie rzadko włączam telewizor,ale dawniej gdy regularnie go oglądałam to właśnie przez długie reklamy zraziłam się do Polsatu i TVN-u. Nieraz bywało tak,że jak byłam w trakcie oglądania filmu i akurat zaczęły się reklamy to wykorzystywałam moment i szłam wziąć prysznic oraz umyć zęby. Kiedy wszystko zrobiłam i wyszłam z łazienki to one wciąż leciały. Ile można?! TVP1 i TVP2 wcale nie mają przerw reklamowych i jest dobrze. Dlaczego nie może być tak samo na polsacie,TVN-ie i innych tego typu stacjach? Ehhh...przecież przez to też traci się ochotę na oglądanie czegokolwiek.