To ty w końcu oglądasz serial czy nie,bo się zgubiłam? Faktem niepodważalnym jest to,że dzieci rosną jak na drożdżach. Nie ominęło to również Marlenki. Jeszcze ok. 16-17 lat i będzie pełnoletnia.
Ok,rozumiem. Temat wydawał mi się być zbyt banalny i zdziwiłam się,że wiedziałeś,że Marlenka tak wyrosła mimo,że w innym temacie napisałeś,że nie oglądasz już serialu.
Czyli powtórki następnego dnia na Polsacie. Ja zawsze oglądam na Ipli,bo za bardzo wku...mnie 2 przerwy na reklamy podczas 33-minutowego odcinka.
Wiem, że są, ale krótsze. W tv pierwsza reklama jest po pierwszej scenie. Druga około 18:30. Zawsze mnie to wkurzało, więc odkąd wznowiłam regularne oglądanie od jesieni, to oglądam tylko i wyłącznie na ipli. Mam jeden sposób tylko,że on nie zawsze działa. Kiedy włączam odcinek w aplikacji i wyskakuje mi np. minuta i 30 sekund reklam, a późniejsze dwie około 4 minut, to wówczas robię przyciskiem "wstecz" na dole ekranu i znowu za chwilę naciskam odcinek,który chcę obejrzeć. I tak kilka razy wstecz-odcinek, aż w końcu wejdzie mi bez reklam lub z krótkimi, maksymalnie do minuty. Czasami mi się ten trik nie udaje i oglądam normalnie z przerwami. Przewinę najpierw pierwszą, a później następne dwie i finito. Nic mi już wtedy nie przerywa oglądania.
powinni zrobić jedną dłuższą w środku odcinka, bo obecnie to jest żart...
Reklama po 3 minutach odcinka i 3 minuty przed końcem. Jakby nie mogli walnąć 10 minutowego bloku reklamowego ok. 18:15 - 18:20.
nooo faktycznie wkurzało to w tv :P
ja czasami bez żadnych myków mam początek odcinka bez reklam na ipla :p
Mi wczoraj bez reklam za pierwszym razem wszedł odcinek 2760. Nie wiem od czego to zależy,że raz wejdzie z reklamami,a innym razem bez. TVP1 i TVP2 nie ma wcale przerw reklamowych i jest dobrze.
Dla mnie mogło by ich wcale nie być. Ogólnie rzadko włączam telewizor,ale dawniej gdy regularnie go oglądałam to właśnie przez długie reklamy zraziłam się do Polsatu i TVN-u. Nieraz bywało tak,że jak byłam w trakcie oglądania filmu i akurat zaczęły się reklamy to wykorzystywałam moment i szłam wziąć prysznic oraz umyć zęby. Kiedy wszystko zrobiłam i wyszłam z łazienki to one wciąż leciały. Ile można?! TVP1 i TVP2 wcale nie mają przerw reklamowych i jest dobrze. Dlaczego nie może być tak samo na polsacie,TVN-ie i innych tego typu stacjach? Ehhh...przecież przez to też traci się ochotę na oglądanie czegokolwiek.