jak ją zobaczyłam to "przeprosiłam się" z Nikolą... faktycznie żonka Radka nie jest jednak najgorsza :P
Jeszcze brakowało by tego, żeby wszystkie laski miały być nie wiadomo jak piękne :)
no pewnie że nie - Kinga czy Majka powiedzmy nie są niewiadomo jak piękne, ale przyjemne w odbiorze (chyba że stylista postara się żeby wyglądały jak cioty). ale Martyna wygląda z twarzy jak koleś... chociaż to w sumie realistyczne - czasami faceci, nawet całkiem przystojni, nie wiedzieć czemu odbierają nieciekawe laski jako mega atrakcyjne.
Już to chyba pisałam, ale Kinga i Marysia wyglądają teraz ślicznie, lepiej niż kiedykolwiek. Jednak coś w tym jest że kobiety około 30-chy są często najseksowniejsze :D
Za to na filmwebie same miss siedza z toba na czele! Bez przesady z tym wiecznym hejtem, normalna dziewczyna,, brzydka przecież nie jest! Poza tym czy w tym serialu wystepuja jacyś mega przystojniacy jak Channing Tatutm czy Chris Hemsworth, żeby im dobierac chodzące ideały?
Obydwie siebie warte :D Oni wszyscy mają świetny gust: Toster (Dagodżilla, teraz Martynka), Radziu (Nikola). Jedynie Błazen trafi na piękność
toster lubi męskie kobity - najpierw Daga, która nie jest brzydka ale z zachowania, głosu i postury męska, a teraz laska z twarzą mężczyzny...
że niby Martyna brzydsza od Nikoli? o gustach sie nie dyskutuje, ale Martyna nawet niezła jest. w każdym razie milion razy ładniejsza od Nikoli ;)
Z twarzy Martyna jest całkiem ładna ale po mojemu w tej szkole były dużo ładniejsze dziewczyny a Mikser oszalał na jej punkcie.Poza tym irytująca z zachowania chce być w porządku wobec chłopaka a całuje innego.
Martyna przynajmniej nie ma fryzury odrysowanej od garnka tak jak Nikola. A tak swoją drogą, pamięta ktoś czy Sabina przespała się z Mikserem? Bo pamiętam że dała Błażejowi kiedyś na wycieczce i że to był wogóle jego pierwszy raz, a potem poszła do łóżka z Radkiem. Marajka - ty jesteś oblatana w tych serialowych romansach i niuansach, więc na pewno będziesz wiedziała ;-)
Nikola wyglada jak królik, Martyna jak chomik - zwierzeta ostatnio dawaja do serialu? aha i jeszcze Patrycja mi jakies dzikie zwierze z ciagła naburmuszoną mordą przypomina :D
nie pamietam.... no bez jaj :P a co do fryzury to uwazam, że lepszy odrysowany garnek, ale czyste estetyczne włosy niż tłustawe i jakieś takieś bez składu i ładu
skonczcie juz z tymi tematami o wygladzie........ brak slow na ta dziecinade
ktos sie komus podoba a ktos nie itd... ku.rwa ile mozna czytac o zazdrosnych laskach wrzucajacym innym ladnym dziewczynom ;/
co ty czytasz o zazdrosnyc laskach? chyba zazdrosnych lasek? poza tym skąd możesz wiedzieć jak wyglądam>? a temat o wyglądzie moze i głupi jak i głupi jest serial. ale co z tego. takie forum o głupim serialu, który większość ogląda dla beki, bo lubi abstrakcyjność ale zdaje sobie sprawę z jego poziomu... na tematy ambitne nie będę się tu silić
daj linka do fotki to sie dowiemy jak wygladasz i porownamy z martyna i nikola - tymi brzydkimi
Nie jestem publiczna osoba zeby sie pokazywac, zreszta kwestia gustu, ale absolutnie nie czuje sie brzydsza od Nicoli tudziez tej nowej panny z tlustymi wlosami. Wrecz przeciwnie.
Martyna to zwykła, niebrzydka dziewczyna o dość specyficznej urodzie. Taka pod zakochanie się na zabój, w każdym razie ja tak mam. Wole otaczać sie albo ewidentnie brzydkimi dziewczynami albo bardzo pięknymi dla zdecydowanej większości. I problem z głowy :)
A końcu jakiś normalny głos! A jak się pisze marajko, że się jest ładnym i nie ma się meskiej twarzy to podaj linka do konta na fb, to ocenimy. Człowiek tu wchodzi, by posmiać z wątków, a ciągle trafia na twoje komentarze dotyczące wyglądu! Zamiast pocisnać facetom, skomentować ich wygląd to czepiasz się kobiet! Czy widzisz tu faceta, ktory czepia się wyglądu innych facetów?!Nie, bo faceci są solidarni wobec siebie, a baba utopiłaby druga babe w łyżce wody! Gdzie twoja lojalność dla własnej płci, oceniasz kobiety przez pryzmat urody, jakie to puste
Urody się nie wybiera ale fakt jest trochę śmieszna jak wszyscy faceci szaleją za dziewczyna która urodą nie porywa.
a czy Bartek czy Artur, którzy mieli setki kobiet grzeszyli urodą?Artur chudy z uszami jak kosmita, Bartek ma krzywą twarz, a żadna im sie nie oparła! czemu tylko kobiety sie czepia za wyglad?
To prawda a poza tym równie dobrze można czepiać się że aktorzy wcielający się bohaterów serialów są starsi niż ich postaci które grają.Serialowa Nicola w tym roku będzie miała 34 lata a Ola 30 ich boahterki są dużo młodsze a nikt nie zastanawia się czy wyglądają na tyle lat co ich postaci.Więc z urodą jest podobnie amanta może grać aktor który nie jest wybitnie przystojny a serialową księżniczkę zwyczajnie ładna aktorka.Często rolę serialowych twardzieli dostają goście którzy wcale nie wyglądają jak Rambo.
facet to facet/ wystarczy, że jest troche ładniejszy od diabła :P swojej twarzy nie pokażę bo nie jestem osobą publiczną i nie mam zamiaru tracić prywatności. oczywiście, że obmawianie czyjejś fizyczności jest puste, ale ja to traktuję z przymrużeniem oka - wiadomo, że nie ma tam strasznie brzydkiej dziewczyny (no może poza tą za którą szalał Artur i zdradził z nią Berenikę - wg mnie koszmarna). bardziej są po prostu pod lupą no i w kontekście przedstawiania ich jako wyjątkowyc piękności... a Martyna jest nie tyle brzydka co "obleśna", taka jakaś niedomyta (przepraszam za określenie), mogliby zrobić jej coś z włosami i ubrać ciekawiej skoro taka artystka. nie wiem jak aktorka wygląda prywatnie - może lepiej a cała jej "obleśność" to wysiłki "stylistów" zrobienia z niej właśnie artystki?
jak ma świeże włosy to lepiej http://4.bp.blogspot.com/_2jTMeANKkLs/S4RMhMkJXuI/AAAAAAAAAEY/mOOf2h3c-_0/s320/w nockowska.jpg
Śmiać mi się chciało jak Martyna mówiła do Miksera "jesteś bardzo męski", a on stał w pedalskiej różowej koszulce :D rzeczywiście, prawdziwy symbol męskości :D
Wogóle taka z niej chorągiewka najpierw zarzuca mu że jest gejem a chwilę póżniej mówi że jest bardzo męski.Mikser mógłby być bardziej męski nawet dlatego że lubi użalać się nad sobą oraz ciągle tak jakby się nie umiał wysłowić.
Weź nie przesadzaj, Martyna jest całkiem okej, ciekawe jak ty wyglądasz! Nikola jest od niej znacznie gorsza, nie mogę nawet na nią patrzeć, ale przecież to nie jest wina tej aktorki, że tak wygląda, tylko zawsze mnie wkurzało to, że każdy tak mówił, że ona piękna itd. a tak naprawdę to nic specjalnego... A Martyna jest w miarę ładna, ale czy fajna to już nie bardzo, jakaś płytka z niej dziewczyna
dlaczego nie przesadzać - taka moja opinia i już. mogłaby być całkiem okej jakby ją jakoś ogarnęli. Nikola jest w sumie może i gorsza, ale jakaś taka estetyczna, czysta, zadbana. Martyna jakby przez tydzien prysznica nie brała.
Jak na mój gust to Martyna nie jest taka tragiczna. Tylko, że młoda dziewczyna, wie, że idzie grać w serialu to nie ułoży sobie włosów, nie założy fajnych ciuchów tylko rozpuści te swoje cienkie, nieciekawe włosy i założy jakąś tandetną tunikę... A jak miała włosy w koczku to nie wyglądała tak źle. Z Nikolą to samo - ma młodą twarz, ułożyłaby fajnie włosy i byłoby. A tu kobieta po trzydziestce tnie sobie grzyweczkę jak dziecko w zerówce. To już Emilka albo Malwina z Wadlewa lepiej wyglądają.
Aktorka grająca Malwinę jest niezła będzie miała w tym roku 42 lata a wygląda na 30.
podbijam - im dłużej ją pokazują tym bardziej nie mogę na nią patrzeć. jest taka... bylejaka i dziwnie się zachowuje
A czy tobie też się wydaje że Martyna jest bardzo niezgrabna tzn dobrze zbudowana i jak na młodą dziewczyna waży sporo?
ona nie tyle za duzo waży co jest kanciasta, bezkształtna. i ma męską twarz - jak lezeli z Błażejkiem w wyrku to miałam wrażenie, że on faktycznie jest gejem i z kolesiem leży. nie powinna nigdy włosów na krótko ścinać. btw - mam nadzieje, że ci "biedni" aktorzy i aktorki nie czytają tego co o nich wypisujemy ;p
Mam wrażenie że już Daga jest zgrabniejsza może dlatego że schudła i jest wyższa.
moim zdaniem, Daga jest i zgrabniejsza i ładniejsza od Martyny tylko z Dagą jest jeden problem - mianowicie jej męskie zachowanie/głos, krzyki, chód itp. to jest na tyle odpychające jak dla mnie, że w sumie na miejscu potencjalnego faceta wolałabym chyba każdą inną, choćby brzydszą i niezgrabną, ale milszą w obejściu;p
swoją droga ciekawe jak ta aktorka zachowuje się prywatnie.
nie lubiłam okresu jak Dagę stylizowali na taką pseudo - artystkę ze spalonego teatru http://www.pierwszamilosc.polsat.pl/bin/0a563198d0b6d0adfc017f980ad54a94.jpg
Wtedy wyglądała okropnie.Powiem ci że ostatnio jak był odcinek co przyszła do Szymona się dogadać i zaprzyjażnić wyglądała jak się uśmiechała całkiem ładnie.Więc może gdyby częściej była miła żle by nie było.Mnie jeszcze trochę odpycha jej czarna karnacja,trochę ona jakby może miała rodziców z innych krajów stąd może ta karnacja.