4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34594
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Chciałby zauwazyć ze nie tylko Kinga czy Sabina miały dużo facetów.Taka Stefani miała
Radosza,Bartka,Piotra Kulczyckiego,Aleksa,Kaśkę,tego Włocha oraz tego faceta co biznes
prowadził.
A taka Emilka miała Patryka,Wojtka,Kamila,Andrzeja,Tego wykładowcę,tego typa co go
Jakimowicz grał,Bartka poza tym ledwo co sypiała z Wojtkiem a chwilę potem już z Patrykiem więc
Maryśka się lepiej od takiej Emilki prowadziła.

ocenił(a) serial na 4

Ale u Marysi Julka musi na to wszystko patrzeć :O

użytkownik usunięty
mateusz815

Tylko że część tych facetów miała przed jej narodzinami.Po jej urodzeniu spała tylko z Hubertem i Szymonem.Kinga miała więcej partnerów seksualnych.Sfefani niby taka głupia a miała masę facetów.Emila to już wogóle przegięcie jak Paweł trafił do więzienia sypiała z Wojtkiem a chwilę potem z Patrykiem.

A może czepisz się facetów? Artur miał setki kobiet, wszystkie zdradzał, tak samo Bartek, ten też miał ich od groma. Na dodatek teraz mu zdrady żony w głowie. Podobnie Mikser się prowadzi, rozstał się z Daga i od razu sprowadził sobie prostytutkę na chatę.Jak dziewczyna ma wielu partnerów seksualnych to ją tu wyzywacie, a jak chłopak ma wiele dziewczyn to jest wielki macho i w ogóle szacun.

użytkownik usunięty
milenasy

Ja nie chciałem obrazić kobiet tylko stanąć w obronie Majki bo dużo osób tutaj robi sobie żarty z jej prowadzenia Dajka to raczej nie komplement.Zresztą nieraz na tym forum pisałem że Irytuje mnie sypianie Artura z kim popadnie czy ciągłe zakochiwanie się Bartka więc pretensje o hipokryzję nie do mnie.Jak chcesz to mogę napisać o prowadzeniu się innych bohaterów serialu.Występuje jako obrońca Majki w tym poście a nie napastnik kobiet.

użytkownik usunięty

Zauwazylam,ze czesto wziecie maja osoby,ktore wcale nie sa atrakcyjne. Kiedys ogladam jeszcze mjm i tam faceci bili sie o beznadziejna Marte(Ostalowska) a kobiety o Pawla(Marcina Mroczka). Doprawdy gdzie ci scenarzysci maja oczy.

użytkownik usunięty

Właśnie tu jest problem widz nie jest ślepy.Za serialową Teresą też faceci się uganiali np ten policjant,Janek,Bartek itd.Kinga też zawsze miała duże powodzenie,Emilka również.

ocenił(a) serial na 4

A najpiękniejsza w serialu jest ponoć Nikola.

użytkownik usunięty
TomorrowlanD1991

Martyna też była podobno zjawiskowa.

ocenił(a) serial na 4

oo własnie. Pięknosc

ocenił(a) serial na 4

Tereska się za fajnie nie zachowywała, była z Janem, potem z Markiem, potem z Bartkiem, potem znowu z Markiem, potem wzieli ślub, a ona sie zakochała w jakimś gościu chorym. Potem SPIER*** do INDII

użytkownik usunięty
mateusz815

Pomylka Rafala. Skibinska sama sie wycofala z serialu i raczej nie wroci.

użytkownik usunięty
mateusz815

Był ten kryminalista Mikołaj.Skibińska urodą nie grzeszyła a faceci za nią się uganiali.

ocenił(a) serial na 4

No co Ty, przecież Skibińska to piękna i zjawiskowa aktorka, no i bardzo ładnie się starzeje.

ocenił(a) serial na 5

Co dziwniejsze, aktorka grająca Martę w realu też podobno niejeden związek rozbiła. To dopiero absurd :D.

melanie163

A co w tym dziwnego. Po prostu niektóre osoby mają "to coś", dzięki czemu są atrakcyjne dla wielu osób. Sam znam facetów co wyglądają jak pół tyłka zza krzaka, a nie mają żadnych problemów z poderwaniem atrakcyjnej dziewczyny a znam takich, którzy wyglądają tak dobrze, że by mogli Jamesa Bonda grać, a powodzenia brak. Z kobietami jest tak samo, niektóre ważą ponad 100 kg a mają przystojnych facetów, a są też takie, co by mogły startować w wyborach miss, a jakoś wielkiego powodzenia nie mają.

Wygląd zewnętrzny wbrew pozorom to nie jest główny czynnik atrakcyjności człowieka, a tym czynnikiem jest... No właśnie tego nikt nie wie.

ocenił(a) serial na 10
kindybal

Co jak co, ale Teresa (Ewa Skibinska) to piękna kobieta, jak na swój wiek wręcz wybitna. Nic dziwnego, że miała powodzenie, nawet u młodszych, których często starsze, doświadczone babki kręcą.

użytkownik usunięty
Zgiebongo

Mnie się z tych starszych bardziej podobała taka Maria Pukulnis Skibińska nigdyby mi się nie podobała.Ale to prawda uroda to nie wszystko poza innymi cechami jak inteligencja,wykształcenie,wiedza,komunikatywność np dojrzałość czy umiejętność radzenia sobie w trudnych sytuacjach istotną cechą jest też tzw bajer.Osoba nawet interesujaca i atrakcyjna a nie mająca bajeru może przegrać z osobą mniej atrakcyjną która umie podrywać,

ocenił(a) serial na 5
kindybal

Jestem tego świadoma, ale w MjakM Marta jest smętną, nudną, sztywną, irytująca postacią, która niczym nie nadrabia :D. Chyba, że coś się zmieniło, bo od bardzo dawna nie widziałam żadnego odcinka. W realu nie wiadomo, ale jakby miała "to coś" i jakiś urok, to pewnie chociaż trochę byłoby to widać w serialu :P.

ocenił(a) serial na 4
kindybal

To się chyba nazywa seksapil, który z wyglądem zewnętrznym wbrew pozorom ma niewiele wspólnego ;)

użytkownik usunięty
DoomedMistress

Myśle że chodzi o piekną duszę ale osoba która jest tak zarozumiała jak Ostałowska na dodatek rozbija związki raczej jej nie posiada.

użytkownik usunięty

Ostalowska jest porazka dla mnie. Scenarzysci grubo przesadzili robiac z niej sedzine i atrakcyjna babke na ktora leca faceci.

użytkownik usunięty

To prawda taka kobieta jak ona powina mieć przeciętnego faceta który i tak rozgląda się za innymi.

ocenił(a) serial na 1

ej luis jak ty wszystko pamiętasz xD ja połowe postaci nie kojarze co wymieniłes xDD