4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34590
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Maryśka

użytkownik usunięty

rozwaliła system.Laska zrobiła 8 brzuszków,przy tym wielkie przygotowanie,tak żeby córka z Melką widziały,potem przechwałki do Kingi jak to się będzie odchudzać a przy tym wcina kolejne ciasto.Rozumiem że ciasto to teraz niezbędny składnik każdej diety.

Zamiast powiedzieć że lubi jeść a nie lubi się ruszać,to ta żali się jak się nie wciska w ubrania licząc że wszystko,powiedzą że jest chuda jak patyk i nie tylko nie powinna się odchudzać ale także jeszcze utyć.

Haha :) No tak to już jest z tą Majką. To akurat fakt że lubi jeść a ruszać to za dużo się nie rusza, a przede wszystkim też lubi wypić :P. No ale wtedy nie ma się prawa narzekać na sylwetkę, Ciekawa sprawa że jeszcze niedawno mówiono że Majka to prawie nic nie waży bo nic nie jadła gdy Julka była w śpiączce i że trzeba Majkę podkarmić itd :P. No widać efekty.

użytkownik usunięty
maria_88_3

mnie bawiło bo w internecie pisało że po TZG sporo schudła,że się odchudza,ale efektów specjalnie nie widać.Mam wrażenie że postać Majki jest wzorowana na prawdziwym życiu aktorki czyli że tak jak napisałaś lubi jeść bo jednak ciasta które często je jej postać w serialu są dość kaloryczne,nie lubi się ruszać i myślę że na planie raczej aktorka ma właśnie taką opinię ta co lubi zjeść i nie katuje się dietami.

ocenił(a) serial na 4

no to takie zabawne przeciez mialo byc ;)

użytkownik usunięty
marajka

w sumie tak,niby to ratuje ten wątek.Maryśka która lubi jeść a nie lubi się ruszać a niby z miłości próbuje się odchudzić i się ruszać,ale miłość do jedzenia i słabe efekty ćwiczeń,sprawiają że przegrywa z postanowieniem.Kinga w sumie śmieszna,Maryśka myślała pewnie że tamta powie że jesteś chuda jak patyk i nie masz się z czego odchudzać a tamta bardziej jakby chciała powiedzieć,to nie dla ciebie,zaakceptuj siebie i tyle.

użytkownik usunięty

Może ta scena by mnie nie irytowała,gdyby nie te Maryśki przechwałki że się będzie odchudzać.

ocenił(a) serial na 4

oj tam oj tam, takie kobiece gadanie - kazda ma tak co jakis czas ;)
btw. - masz na imie Daniel czy to tylko nick?

marajka

No to akurat tak jest że chcemy się odchudzać i różnie wychodzi. :P. Czasem faktycznie przez kilka miesięcy się odchudzamy a później wraca dawne życie i przyzwyczajenia :P. I fakt często mamy taką fazę teraz ćwiczę i zdrowiej się odżywiam i chwalę się z tego wszystkim :P. Więc to nic złego. A Majka nie wygląda źle, fakt że kiedyś była szczuplejsza ale jej to nawet pasuje, bo ma w sobie wiele uroku, taka miła kobieta , czasem z elementami zadziorności lub humoru ale głównie miła, spokojna Majka więc trochę może być przy kości :P. I tak w serialu zdecydowana większość ( jak nie wszystkie) młodych kobiet jest szczupła lub wręcz chuda a wiadomo że w rzeczywistości jest wiecej nawet otyłych kobiet.

ocenił(a) serial na 4
maria_88_3

jak dla mnie ona jest nie tyle otyla co bezksztaltna, ale mila kobieta z Zajac wiec mi to jakos nie przeszkadza. jak w zyciu - nie same laski chodza. za to z Kingi niezla szprycha sie zrobila bo przez wiekszosc serialu raczej srednia byla

marajka

Znaczy mnie nie chodziło że Aneta Zając jest otyła tylko że trochę przy kości. Tylko chodziło mi o to że w życiu też właśnie nie same laski chodzą a wiele jest wręcz otyłych a Majka akurat nie, tylko nie jest chuderlakiem. Chyba i tak lepsza niż patyczak Melka, chyba :P. A prawda Kinga teraz świetnie wygląda, makijaż ok i te sukienki :P.

użytkownik usunięty
marajka

Generalnie nie lubię takiego gadania o odchudzaniu bo kojarzy mi się z czymś w deseń nie chce mi się odchudzać ale szukam pretekstu np żeby ktoś powiedział nie musisz się odchudzać bo nie jesteś gruba.Taki był według mnie kontekst tej rozmowy,przecież wiele osób się odchudza cichaczem i dopiero po efektach widać że ta osoba ostatnio wzięła się za siebie.

Daniel22222 to nick miało być Daniel22 ale ten był zajęty,a skąd pomysł na Marajkę?

ocenił(a) serial na 4

OD mojego imienia takie pseudo zdrobnienie :) a imie Daniel lubie i tak nazwalam swoje dziecko :)

użytkownik usunięty
marajka

Mnie w tym imieniu się podoba że brzmi tak młodo a przy tym dość stanowczo tzn pasuje i dla dziecka i w dorosłym życiu.

ocenił(a) serial na 4

Nie trzeba zdrabniac bo pelna wersja jest spoko, nie za dluga i nie za krotka, jest uniwersalne gdziekolwiek bys nie mieszkal, nie jest zbyt popularne wsrod nadawanych dzieciom, ale tez nie jest wydziwione. Ogolnie ladne imie :)

ocenił(a) serial na 6

Ale problem ja też się wiecznie odchudzam i wiecznie wpieprzam ciastka :D takie życie

ocenił(a) serial na 6