Maryche juz pokazuja ponad 2000 odcinkow prawie bez przerwy i nadal Beate tez juz 500 odcinkow, tego juz dosc mogli by pokazac Ize czesciej zamiast Maryche, Srelke Beate i Krystiana . Karola to moga pokazywac bo jest fajny bez przerwy i Wojskowy ale z tymi od Radosz to juz przesada .
Niektóre postaci są wymęczone do granic jak np Marysia(postać ta chyba poza tym okresem co była w Berlinie nie miała przerw no wtedy też występowała tylko rzadziej.Przydałoby się dać jej trochę luzu,a postaci jak Filip,Hubert,Aleks,Harcerz,Cyryl można było bardziej wykorzystać kilka miało talent komediowy jak Filip czy Cyryl inne też jakiś potencjał,wątki z zdegradowanym policjantem który próbuje wrócić na szczyt(Aleks),czy idealistyczny Harcerzem,jak również facetem który próbuje rozwinąć skrzydła przy trzymającej go krótko kobiecie(Hubert).
Ja rozumiem że może kilku aktorów miało dość roli,ale zawsze można było zastąpić ich innymi aktorami,na pewno można było dać im fajne wątki.
tez tesknie za kilkoma postaciami jak Filip (!), Rysiek i mam nadzieje, ze Cyryl jeszcze wroci - to sa fajni aktorzy z komediowym potencjalem, ktorzy moga uciagnac ten serial. rozumiem, ze irytujace postaci jak Krystian(!!!) sa potrzebne, ale na Boga nie do zrzygania ;((( mARYCHA to Marycha, jest glowna bohaterka i automatycznie musi jej byc duzo, ale o co im chodzi z tym Krystianem??? mam nadzieje, ze w koncu wyczerpia jego watek i zaczna sie pokazywac z Melka epizodycznie...
Na powrót Cyryla nie ma szans,bo co teraz wróci będzie błagał Beatę o wybaczenie i po 100 odcinkach wycia pod jej drzwiami zostaną parą?Filip i Rysiek owszem.Maryśka no przecież można jak Markowi ograniczyć jej rolę,bo przecież wiele z głównych bohaterów nie gra od dawna np Paweł czy Teresa,ale dobra może trochę też twórcy chcą to jakoś wyrównać że drugiej z głównych postaci nie ma wogóle,więc Maryśki jest za dużo.
Krystian i Mela można odnieść wrażenie że to Nowy Paweł i Nowa Majka pokazują ich tak często,tym bardziej jest to śmieszne bo przez długi czas z pięciokąta(D,P,K,F,M)pokazywali tylko Dominika i Patrycję,Fabian ok wyjechał,Mirka była nie do zniesienia,ale Krystiana czemu nie pokazywali przecież nagle zniknął a potem się pojawił coś jak kiedyś Jowita.
mysle ze ludzie odpowiedzialni za ten serial mniej rozkminiaja te wszystkie aspekty niz my :P co im tam akurat podpasuje to rozpisuja plus wiadomo aktorzy tez maja inne zobowiazania itp. to im okrawaja role. pewnie Marycha (Zajac) czy Pniewski nie maja zbyt wielu innych pol do popisu
Pewnie dlatego największe gwiazdy serialu mają pewny plac gry,i zagwarantowane sporo minut na planie,coś na zasadzie my dajemy wam sensowną pensje i pracę na pełen etat,wy nie szukacie jakiś większych ról gdzie indziej.Dla aktora który nie szuka jakiś bardzo ambitnych ról a potrzebującego stałe,wysokiego żródła dochodu to świetne rozwiązanie.Niezłe jest też zastosowanie pojawia się postać jak np Michał,gra często przez jakiś czas,potem znika,dostaje zapewne niezłe pieniądze za ten okres a potem nie jest uwiązany.Najgorsze rozwiązanie to ci co grają ogony np serialowa Iza albo pojawiają się co jakiś czas np Adam.
Filip by się przydał i owszem. Za Ryśkiem nie przepadałam ale owszem coś się działo i Wiktoria była. Krystian jest do wyrzygania a będzie jeszcze gorzej , w poniedziałek Krystian da popisówkę. Ta jego mimika będzie jeszcze gorsza i jego naburmuszona facjata, fryzura chyba ciut lepsza. I niestety coraz bardziej wkurzająca Luiza. A jeszcze jest nowy zwiastun. będzie Krystian i ciągle Krystian i wkurzająca Ewa, ale ona chociaż dobrze gra. Rozumiem że nudną Majkę muszą czasem pokazać, ale Krystian i Melka co kilka odcinków by to było znośne. Do Beti nic nie mam, ale może odpocząć sobie, póki sensownego wątku z facetem nie będzie mieć. Myślałam że Cyryl będzie dłużej. Teraz pewnie Kaśki będzie więcej bo zapozna w końcu kobietę, to akurat dobrze :). Kaśka vel Kaśka.
"pewnie Marycha (Zajac) czy Pniewski nie maja zbyt wielu innych pol do popisu"
Ciężko ich w ogóle aktorami nazwać, grali w ogóle w czymś jeszcze oprócz PM ??
Gdyby polska kinematografia to nie było takie dno jakie jest, to taki aktorom jak Okoński, Strasburger Pyś czy choćby nawet Ankudowicz mogli by co najwyżej kawę podawać, a nie grać w tej samej produkcji....
Filip juz nie wroci nigdy jak byly jeszcze dobre odcinki np o pracy w firmie sprzatajacej to byl i 3 zyczenia dla Artura przed smiercia, ale odcinki byly coraz to glupsze to Filip odszedl . Cyrkier postac epizodyczna juz nie wroci, Rysiek tez nie chce grac w tym serialu bo odcinki obecne sa beznadziejne, tylko zostali najgorsi z najgorszych a najlepsi odeszli
wojskowy i stary weksler to porządne postacie grane z resztą przaz prawdziwych aktorów anie ludzi z łapanki jak
Dajka, Architekt, Srelka Plastek i jego matka . Swoją drogą która postać jest głupsza i bardziej pusta waszym zdaniem Plastek czy jego Mmtka ???? Bo irytujący są na równym poziomie ale mi się wydaje że debilizm to po matce odziedziczył :D