Ciekawe na jak dlugo. Jak wybaczyla Hubertowi to ja zostawil szybko. Jak zwiazala sie z Szymonem to szybko jej sie odwidzialo. I
jak Kinga zareaguje na ta wiadomosc.
Kinga? Może wtedy już wybaczy Adasiowi i będą szczęśliwą rodzinką .
A związek Marysi i Aleksa też pewnie długo nie potrwa ...
Nie ma żadnej pary, która jest ze sobą od początku istnienia serialu do końca (chyba, że o kimś zapomniałam). Nawet stare małżeństwa się rozpadają, każdy już był z każdym, więc wątpie, żeby Maryska albo Kinga ustatkowały się raz, a dobrze.
No bo jeśli nie ma problemów to nie ma czego za bardzo pokazywać. Np. Radek i Nikola są teraz częściej, bo sprzeczają się w sprawie dziecka. Sabiny i Natana razem też prawie nie widać, ale jak pojawi się Piotr (Mohr) to pewnie znów coś będzie się działo.
Tak samo było z Olą i Robertem zaczęła się u nich sielanka to wysłali ich do Hiszpani.
Kilka odcinków temu była wymowna scena.Jak Maryśka wsiada do auta Szymona i jadą szukać auta dla Maryśki i widział to Aleks który był wręcz wściekły,rozzalony i załamany tym co zobaczył.Zachowywał się jak zakochany facet na widok tego jak ukochana kobieta wybiera innego.Dla mnie to nie chodziło mu o kwestię związaną z Wiktorem tylko bardziej o siebie że zaczęło mu zależeć na niej naprawdę.
No wlasnie. Nawet rozpadl sie zwiazek Majki i Pawla. Wszyscy mowili,ze sa dla siebie stworzeni. A jak widac nie sa. Ale to pewnie przez prywatne ich relacje.
Od czasu bliskiej zazyłości Magdy i Pawła oraz romasnu Maryśki ze Stasiakiem wszystko się popsuło.
M + P od początku byli dziwną i niedobraną parą. już większa harmonia panowała pomiędzy nią a Hubem
Bardzo różnili się wykształcenie ona studentka medycyny on mechanik samochodowy.On taki mięsniak,twardziel i awanturnik ona delikatna i wrażliwa.Poza tym serialowa Majka na początku była dość chuda i drobna a Paweł wysoki,masywny dobrze zbudowany,trochę śmiesznie razem wyglądali.