Mam pytanie : dlaczego Walczak udawał przyjaciela Stasiaka ? Kurcze to był jedyny ciekawy wątek w Pm w tym serialu Marysia z doktorkiem i oczywiście już go nie ma . Czy wogóle obecne odcinki są warte oglądania ?
Te odcinki w ogóle już nie są warte oglądania, coraz mniej z resztą tutaj na forum ludzi. Niektórzy którzy tu się udzielali już skończyli oglądać. Owszem ciekawe jest co dalej z Melką i co zrobi dalej Darek oraz co z ojcem Aleksa, ale reszta to nuda, pełno irytujących postaci jak Maryśka i wielkie absurdy jak np na wsi z Olkiem. Nie chce się już oglądać. Niestety nie pamiętam dlaczego Walczak udawał przyjaciela Stasiaka.
rozumiem :) w takim razie obejrzę od odcinka jak Marysia była w klubie i jej romans ze Stasiakiem i na tym skończę. Uwielbiam Bogdana Brzyskiego. Za to Na Wspólnej uwielbiam od 1 odcinka do obecnych dalej :)))
Na wspólnej akurat nigdy nie oglądałam, więc nie mogę dać opinii, ale wierzę że jest to lepszy serial. Natomiast Pierwszej miłości nie da się juz prawie oglądać, MjM też się skończyło :).