4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34588
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Mam pytanie : dlaczego Walczak udawał przyjaciela Stasiaka ? Kurcze to był jedyny ciekawy wątek w Pm w tym serialu Marysia z doktorkiem i oczywiście już go nie ma . Czy wogóle obecne odcinki są warte oglądania ?

Katie_26

Te odcinki w ogóle już nie są warte oglądania, coraz mniej z resztą tutaj na forum ludzi. Niektórzy którzy tu się udzielali już skończyli oglądać. Owszem ciekawe jest co dalej z Melką i co zrobi dalej Darek oraz co z ojcem Aleksa, ale reszta to nuda, pełno irytujących postaci jak Maryśka i wielkie absurdy jak np na wsi z Olkiem. Nie chce się już oglądać. Niestety nie pamiętam dlaczego Walczak udawał przyjaciela Stasiaka.

maria_88_3

rozumiem :) w takim razie obejrzę od odcinka jak Marysia była w klubie i jej romans ze Stasiakiem i na tym skończę. Uwielbiam Bogdana Brzyskiego. Za to Na Wspólnej uwielbiam od 1 odcinka do obecnych dalej :)))

Katie_26

Na wspólnej akurat nigdy nie oglądałam, więc nie mogę dać opinii, ale wierzę że jest to lepszy serial. Natomiast Pierwszej miłości nie da się juz prawie oglądać, MjM też się skończyło :).

Katie_26

Akura dla mnie NW jest słabe Pm do 2010 roku była ciekawa.