4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34594
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Nie wiem jak wy, ale zauwazylam, ze Marysia to osoba, na ktorej najczesciej ktos chce popelnic przestepstwo gwaltu.

1. Kiedy stracila pamiec i blakala sie po jakims parku, zaczepila jak gromada facetow, ktorzy wyraznie chcieli jednego.

2. Kiedy znalazla sie na jakiejs wiosce, byla przetrzymywana przez syna i jego matke, ten tez sie do niej dobieral.

3. Watek Manuela, ktory tez probowal ja zgwalcic.

Wydaje mi sie, ze Kinga tez zostala zgwalcona, stad ma dziecko, ale nie wiem, bo nie ogladalam od poczatku.

Czy to nie dziwne?

ocenił(a) serial na 1
CruellaDeMon

Nie, w końcu to jest "Pierwsza Miłość" - serial oparty na faktach, jak seria Prawdziwe Historie na TVN (nomen omen, ostatnio w tej serii leciał film "Podaj Dalej" xD). Scenarzyści pokazują nam PRAWDZIWE życie, a nie to gówno za oknem. Przecież Wrocław taki właśnie jest - jak Rio - dzielnice, w których ludzie mieszkają jak królowie, i dzielnice, w których dostajesz wpierdol bo nosisz żółto - niebieski szalik. A może jeszcze przy okazji cię zgwałci jakiś Manuel który jest gejem (a w rzeczywistości Marian który jest gwałcicielem).

arekrem

:-) jaki serial na faktach :-) !! na pawia sie zbiera , ten filmik jest wysany z palca przez paru rezyserów nic tam prawdy , kamiene aktorswo podlesnych bohaterów wywołuje wymioty (naprwde) wogule piszecie o gwałtach to wogule jak mozna taką ...... zgwałcic musiała by trafiac na uciekających z wiezienia ktury od 10 lat nie uprawiał sexu z kobietą :-) . zamiast oglądac ten kicz lepiej zobcz co sie naprawde dzieje w wrocławie i reszcie kraju. 1 słowem pora sie ogarnąc , wsumie mam co dlaciebie http://www.youtube.com/watch?v=mWcz9idoykI&list=FLMOyztyutpI_0ISK1mWAAEw&index=7 &feature=plpp_video

driver22221

"...jak można prostytutkę zgwałcić"?