4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34591
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

delikatnie mówiąc.
zdradza meza. rozwodzi sie, ale ciagle cos do niego czuje.
Przesypia sie z Pawlem i dostaje druga szanse. Ta wyjezdza do Berlina aby przemyslec czy nadal kocha Pawla .... nie mowi mu o ciazy. ryczy bo telefon odbiera "laska" Pawla ....
Jaka ona jest glupia ^^ Najpierw go unika nawet tel nie odbiera a potem wielce zalamana bo ma inna dupe. no zal az dupke sciska . ona chyba myslala ze pawel bedzie czekac na nia w nieskonczonosc ...

olka19_19

Głupota straszna. Ogólnie wątek z tym wyjazdem do Berlina itd. był mocno przekoloryzowany, dobrze że Paweł jest z Anką;-) trzeźwo facet myśli, a Marysia żyje chyba w świecie bajek i fantazji:P pewnie myślała że wróci, a on jej jeszcze podziękuje za to, że się tyle nie odzywała.

ocenił(a) serial na 8
EmilkaC

ja ogolnie nie jestem za zwiazkiem Anki z Pawlem. nie lubie jej. Wole aby wkoncu byl z Marysia ... i pewnie tak bedzie tylko ile jeszcze tych odcinkow bedzie ... eh ;d

olka19_19

Ja nie lubię Włodarczyk, ale przez tyle odcinków się jakoś przyzwyczaiłam powoli... Ale raczej seriale są przewidywalne i faktycznie Paweł z Marysią będą razem:P ciekawa jestem jak się rozwinie ten wątek z ciążą Marysi itd, ale pewnie z 40 odcinków to potrwa :D
Pewnie w życiu prywatnym Aneta i Mikołaj są fajną parą (patrząc na zdjęcia itd), no ale cóż taką ma Aneta role trzeba grac:P

ocenił(a) serial na 7
EmilkaC

Ja ogólnie lubie Agnieszke Włodarczyk ale nie lubię postaci przez nią granej czyli Anki. Jest głupia i nie dała telefonu Pawłowi gdy Marysia chciała z nim pogadać. O ciąży na pewno!

__Cleo Sertortii13

No i dobrze zrobiła, że mu nie dała. Maryśka sobie wyjechała bez słowa i potem dzwoni jak gdyby nigdy nic? Śmieszna...

ocenił(a) serial na 6
olka19_19

CAŁKOWICIE się zgadzam. Nienawidzę Majki. Pewnie myślała, że Paweł będzie przez cały czas płakał i czekał aż do niego wróci.
Za Anką też nie przepadam, ale przynajmniej jest ciekawie

ocenił(a) serial na 4
olka19_19

kretynka wręcz... wlodarczyk mnie wkurza ale majka to przegiecie

użytkownik usunięty
olka19_19

Według mnie nic nie przebije rzucenia przez nią studiów. Który to był już rok? Piąty?

ocenił(a) serial na 7

Zdaje się, że miała być teraz na 6tym :) I jeszcze mówi ojcu, że ją to już nie interesuje, gratuluje. Dziewczyna bez wykształcenia.
Ja lubię Anię, ale chyba na zasadzie "polubię każdą która zastąpi Majkę u boku Pawła". Temat idealny!! Wiecie co jest najgorsze? Że i tak robią z niej anioła... Zdradziła Pawła, a potem stołówka dla bezdomnych, jakie to wielkoduszne. Siedzi w ciąży w Berlinie, a była scena jak bierze walizki, już leci do Wrocławia ale źle się poczuła i ciąża jest zagrożona. I jeszcze ta Kinga co lata do wszystkich i mówi "zrozum ją" albo "nie wiesz wszystkiego" -_- Jest naprawdę niepoważna, strach myśleć jaką będzie matką ;)

użytkownik usunięty
Naavy

Coś czuję, że jakimś niespotykanym w prawdziwym życiu trafem będzie mogła wrócić na ten sam rok studiów (chyba było już tak raz lub dwa razy), bo przecież jest taka zdolna;) Wyobrażcie sobie, ile ludzi chciałoby być na ostatnim roku medycyny. Ta, która wytykała błędy profesor ginekologii, przerywa nagle studia z braku zainteresowania nimi;P

ocenił(a) serial na 6
olka19_19

Dokładnie. zachowuje sie jak ciota normalnie. Zrobiłaby wreszcie coś sensownego a nie.