4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34594
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Czy Marysia przerwie stawianie oporu Szymonowi, czy Marysia da dupy kolejnej, juz trzeciej
serialowej miłosci to wszystko juz po weekendzie.

xNobody

DA ! mam nadzieję xD

użytkownik usunięty
xNobody

hahaha, chodzi o tego imprezowicza?

Sory ze pytam ale pierwsza milosc ogladam 3-4 razy w miesiącu. W sumie to mogę nie oglądać pół roku, po czym obejrzę 2 odcinki i wiem co się dzieje taki urok polskich seriali

użytkownik usunięty

zdziwilbys sie :D to nie dotyczy pm :D

xNobody

A czy Marysia kiedyś nie dała? Oczywiście że puści Huberta kantem inaczej być nie może

alunia_kiss

Arturowi nie dala, ale to daaaaaaaaaawno temu ^^

xNobody

Ależ to jej czwarta miłość, której ewentualnie popuści ;P nie zapominajmy o ś.p. Stasiaku

pringles

Zaszła mala pomyłka ale masz racje z tymi jej miłosciami pomylilem sie byl Pawel, Stasiak, pozniej ten Sebastian od Anety czy jak on tam mial, Hubert, i teraz prawdopodobnie Szymon

xNobody

Jeszcze Alfons Zbyszek:) Przecież byli zaręczeni jak tańczyła na rurze u niego w burdelu.

xNobody

Przecież z tym Sebastianem to sie nawet za rękę nie złapali, to był niewypał, bo Aneta chciała ją swatać..

xNobody

Spokojnie ja myślę, ze scenrzyści jak zwykle zrobią z niej świętą i to najpierw Hubert ją zdradzi np z byłą zoną, a potem Szymon będzie pocieszał nieskalaną Marysie

milenasy

A ona spała ze zbyszkiem? bo to chyba nie było pokazane...

Czarna9922

Nie było pokazane ale było między nimi poważnie. Nie chciała wracać do Pawła tylko zostać ze Zbyszkiem. swoją drogą dziwnym by było gdyby Alfons i jego pracownica nie spali ze sobą będą parą:D Towar trzeba wypróbować.

milenasy

Swoja droga, była żona Huberta, Sandra (Monika Dryl) Fajna dupa.

ocenił(a) serial na 4
xNobody

z sebastianem nie spala

marajka

Spała, pamiętam jak się żaliła i Kindze i Anecie. Zrobiła to by zapomnieć o Pawle:D

ocenił(a) serial na 7
shrek1991

Ja pamiętam scenę, jak byli już blisko, ale ona w końcu odmówiła. No i cały ten motyw jak się upiła i nie pamiętała, była pewna że on ją wykorzystał. Ale ostatecznie się nie przespali.

ocenił(a) serial na 4
Naavy

dokładnie tak. nie przespała się choć myślała

xNobody

Śliczna. Klasa.

ocenił(a) serial na 7
xNobody

Pomiędzy nią a Szymonem nic nie będzie, chodź chciałabym. Hubert też nie jest lepszy, najpierw całuje się ze swoją byłą żoną a teraz będzie jej jeszcze pomagać.

ocenił(a) serial na 4
xNobody

Marysia jak Brooke z "Mody na sukces". Nie odpuści żadnego.

użytkownik usunięty
Crazy_Joanka

Z Sebastianem Majka się całowała a jak chciał ją zaciągnąć do łóżka,to odmówiła,bo dalej kochała Pawła. Scenarzyści mnie zaskoczyli tym razem,bo Aleks nawet nie pocałował Majki a co za tym idzie nie przespali się i chyba tak się nie stanie. Jestem pełna podziwu!

użytkownik usunięty

Bo gość raczej starał się jak najmniej wykorzystać Majkę.A Szymon to było odegranie się na Hubercie.

użytkownik usunięty

Niedługo Majka wyżali się Szymonowi,że związki jej się nie udają

użytkownik usunięty

A Kinga będzie się srała że wykorzystuje facetów.

użytkownik usunięty

Zadna nowosc

użytkownik usunięty
xNobody

Mi się wydaję, że Majka da teraz Łazankowi

użytkownik usunięty

a Kinga Marianowi.