Czy Marysia przerwie stawianie oporu Szymonowi, czy Marysia da dupy kolejnej, juz trzeciej
serialowej miłosci to wszystko juz po weekendzie.
hahaha, chodzi o tego imprezowicza?
Sory ze pytam ale pierwsza milosc ogladam 3-4 razy w miesiącu. W sumie to mogę nie oglądać pół roku, po czym obejrzę 2 odcinki i wiem co się dzieje taki urok polskich seriali
Zaszła mala pomyłka ale masz racje z tymi jej miłosciami pomylilem sie byl Pawel, Stasiak, pozniej ten Sebastian od Anety czy jak on tam mial, Hubert, i teraz prawdopodobnie Szymon
Przecież z tym Sebastianem to sie nawet za rękę nie złapali, to był niewypał, bo Aneta chciała ją swatać..
Spokojnie ja myślę, ze scenrzyści jak zwykle zrobią z niej świętą i to najpierw Hubert ją zdradzi np z byłą zoną, a potem Szymon będzie pocieszał nieskalaną Marysie
Nie było pokazane ale było między nimi poważnie. Nie chciała wracać do Pawła tylko zostać ze Zbyszkiem. swoją drogą dziwnym by było gdyby Alfons i jego pracownica nie spali ze sobą będą parą:D Towar trzeba wypróbować.
Ja pamiętam scenę, jak byli już blisko, ale ona w końcu odmówiła. No i cały ten motyw jak się upiła i nie pamiętała, była pewna że on ją wykorzystał. Ale ostatecznie się nie przespali.
Pomiędzy nią a Szymonem nic nie będzie, chodź chciałabym. Hubert też nie jest lepszy, najpierw całuje się ze swoją byłą żoną a teraz będzie jej jeszcze pomagać.
Z Sebastianem Majka się całowała a jak chciał ją zaciągnąć do łóżka,to odmówiła,bo dalej kochała Pawła. Scenarzyści mnie zaskoczyli tym razem,bo Aleks nawet nie pocałował Majki a co za tym idzie nie przespali się i chyba tak się nie stanie. Jestem pełna podziwu!
Bo gość raczej starał się jak najmniej wykorzystać Majkę.A Szymon to było odegranie się na Hubercie.