Co się wyrabia na tym forum! Co się wyrabia w tym serialu?!!!
Dawno mnie tu nie było, ale korzystając z odrobiny wolnego czasu postanowiłam zajrzeć. Niestety
bardzo żałuję... to co niektórzy wypisują, jak mieszają życie realne aktorów tego serialu z ich rolami
to już woła o pomstę do nieba i przebija absurdy PM. Ludzie wyluzujcie trochę, ogarnijcie się, bo
tak jak ktoś tu napisał w którymś wątku, paranoja, obłęd i nienawiść was wykończą! Pozdrawiam
normalnych!
Na tym forum był spokój poki się nie pojawiła malafrezja i nie zaczęła spamować postami o Krawczyk i Włodarczyku :(
bredzisz po raz kolejny. To nie jest twoje prywatne forum, więc będę sobie tu pisać na co mam ochotę i kiedy mam na to ochotę. A to że moderatorzy usuwają wasze posty to nie moja wina. Są po prostu chamskie, a ich jedynym celem jest oczernianie i obrażanie innych osób. to karygodne. Tak więc śmiem twierdzić, że od kiedy ty i ta wyżej pojawiliście się na forum to stało się ono chamskim szambem. fakty mówią same za siebie i nie próbuj mnie po raz kolejny obrażać.
Ja nikogo nie obrażałem i z pewnością nie za to został usunięty. Twój post zgłosiłem i tez skasowali :)
zgadza się. a posty są usuwane bezpodstawnie. pamiętam, że nic w nich obraźliwego nie było.. absurd
Jej usunęli za odbieganie od tematu rozmowy i obrażanie innych użytkowników. Przynajmniej taki wpisałem powód :)
Co zrobić. Jak zwróciłem dziewczynie uwagę żeby nie obrażała aktorek to zostałem obrzucony wyzwiskami :)
zobaczysz, jak Paweł wróci do serialu i znowu połączą go z Marysią to dopiero zaczą się bluzgi z jej strony i zazdrość o Pawełka ;p
jakiś czas temu trafiłam przypadkiem na forum serialu Skazany na śmierć, choć oglądałam sporadycznie i dawno temu. Niestety twoje wpisy zwalają z nóg, jak nie nazwiesz kogoś kretynem, wieśniakiem, głupkiem, to zarzucisz brak piątej klepki... zero jakiejkolwiek ogłady. I ty masz czelność kogokolwiek pouczać? Obudź się człowieku. Nie każdy musi ci przyklaskiwać w twoich opiniach, a jeżeli ktoś ma inną to jego sprawa. Bardzo niski poziom reprezentujesz...
Masz problem z czytaniem i myśleniem. Ja założyłem tam temat i psychofan Twojego pokroju w wulgarny sposób próbowała udowodnić, że nie mam racji. Zniszczyłem go argumentami, i skomentowałem zachowanie. Zresztą jak widać wpisy tej osoby zostały skasowane. Nie lubię chamstwa i próbuję z nim walczyć. Bez odbioru.
nie, ja nie mam żadnego problemu. Ale ty masz wyraźny problem ze sobą i ogarnięciem rzeczywistości. Skoro dla ciebie określenia-debil, kretyn, półgłówek nie są chamstwem i idziesz w zaparte że walczysz z chamstwem to tylko świadczy o tym ze masz przynajmniej rozdwojenie jaźni. Zniszczyłeś go argumentami? buahaha dobre sobie, zostałeś wyśmiany przez wszystkich tam obecnych :D masz problem zarówno z czytaniem jak i z myśleniem:*
a sam zrozumiałeś coś z tego powyższego bełkotu gówniarzu z zadatkami na pseudointelektualistę? buahaha watpię. Cóż za żałosne wytłumaczenie swojego chamstwa, wulgarności i prostactwa - bo ktoś ma niskie IQ? Totalny absurd. Nie potrafisz przyswoić, że nie wszyscy zgadzają się z twoimi (często chorymi) opiniami i reagujesz na to niekontrolowana agresją. Jeżeli w realu również tak się zachowujesz to ja współczuję otoczeniu zerowcu. Wyśmiali cię na forum "Skazanego na śmierć" i zrugali za chamskie odzywki. Nie musisz mi się tłumaczyć, ja mam gdzieś twoje żenujące tłumaczenia. Nie mam już ochoty czytać jaki to każdy debil, kretyn i wieśniak bo ty jesteś najmądrzejszy. Obudź się człowieku.
Jeśli ktoś tak jak ty wypowiada się w założonym przez kogoś temacie tylko po to żeby wszcząć awanturę to odpowiednio reaguję. Tamte osoby nie chciały wyrazić swojego zdania, a jedynie "potrollować". Gdyby było inaczej to nie rozpoczęłyby dyskusji od sformułowań "widać, że miałeś ciężkie dzieciństwo". Jeśli nie rozumiesz tego co napisałem, to jestem pewien, że określenie "kretyn" jest zbyt delikatne. Myślę, że zaliczasz się do osób cierpiących na idiotyzm (idiota - człowiek upośledzony umysłowo w stopniu ciężkim, który będąc dorosłym, reprezentował poziom umysłowy zbliżony do poziomu 6-latka, o IQ poniżej 35.)...
Zgaduję że cechy kretyna, debila i idioty znasz z autopsji? Trafiłam? buahaha
zaprzestań tej paplaniny bo dawno się w tym wszystkim pogubiłeś. Cham chamem pozostanie, dobrze że na innych forach gdzie trollujesz i poniżasz ludzi, nie godzą się na takie zachowania i walczą z prostactwem. Dobranoc!
Riposta na poziomie patologii cierpiącej na idiotyzm. Walczyć to trzeba z Tobą i jak widać, nie tylko ja na tym forum uważam, że jesteś trollem. Zresztą z każdym postem to udowadniasz ;)
ze swojego prostactwa i chamstwa przechodzisz do trollowania? trollowaniem jeszcze nikt nikomu krzywdy nie zrobił natomiast notoryczne obrażanie i gnojenie ludzi jakie ty stosujesz by zamaskować swoja bezdenną głupotę i niewiedzę na tematy, na które próbujesz "dyskutować" to już cięższy kaliber. Także uważaj bo ktoś kiedyś może się wkurzyć za takie odzywki. Nie pisze o sobie bo olewam takie buractwo które realizuje marzenia z niespełnionego życia realnego, na forum i zgrywa kozaka. Godne pożałowania. Serio, współczuję ci. "PATOLOGIA CIERPIĄCA NA IDIOTYZM"? Sam te teksty wymyślasz czy tak masz na karcie wypisu ze szpitala dla ludzi chorych na głowę? Nudny jesteś i straszne poplątany emocjonalnie. Ujadaj dalej na swoim rynsztokowym poziomie. może kogoś zainteresujesz. Nara
Dziecinko, mam Ci przypomnieć co wczoraj wyprawiałaś? Dziewczyna założyła temat, a ty zaczęłaś jej ubliżać. Czy ja kiedykolwiek "wszedłem" na założony przez Ciebie temat i Ci ubliżałem? Odpowiedź brzmi nie. Skoro odnosisz się do forum "Skazanego na śmierć", to zauważ, że JAKO JEDYNY UŻYWAŁEM ARGUMENTÓW, podałem nawet źródła. Skoro tego nie widzisz, to faktycznie twój rozwój umysłowy zatrzymał się na poziomie sześciolatka. A tak w ogóle to idź już spać, bo z każdym postem coraz bardziej udowadniasz, że słoma Ci z butów wystaje. Jak chcesz podyskutować z ludźmi na swoim poziomie, to idź pod przedszkole. Albo nie, bo tylko dzieci zgorszysz i wyrośnie kolejne pokolenie filmwebowych trolli...
jaki temat założyła ta "dziewczyna"? taki temat że (również dzięki twojemu buractwu) został od razu zablokowany przez moderatorów. Ja "dziewczynie" ubliżałam? mitomania kolejną przykrywką dla twojego chamstwa. specjalistą od ubliżania jesteś ty. rozumiesz o co chodzi? czy nie za bardzo. Poza tym napisałam-NARA. Idź obrażać ludzi gdzie indziej, bo w tym jesteś mistrzem "inteligencie".
Teraz Ci nie pokaże, bo zgłosiłaś temat do usunięcia. Pisałaś coś o psychofance , może Marajka tutaj zajrzy to napisze jak było. Z pewnością temat został usunięty przez Ciebie i autorka na 100% jest tego samego zdania. Ja jedynie zareagowałem na Twoje trollowanie. Bo jak inaczej można nazwać zachowanie, które zademonstrowałaś w tamtym temacie.?
z tym ze ja mam gdzieś spiskowe teorie twoje i "dziewczyny". Najwidoczniej moderator uznał ze temat założony przez "dziewczynę" jest obraźliwy i niezgodny z regulaminem i go wypieprzył. to że ty łazisz jak psychol za mną i zglaszasz kazdy moj post to nie znaczy że i Ja mam taką obsesję, nie dodawaj sobie buahahaha
a to że "dziewczyna" to psychofanka Włodarczyk to już pokazała dziesiątki razy także temat dawno wyeksploatowany. jak się nudzisz to może kogoś tradycyjnie poobrażasz, co?
ujadanie to twoja domena, robisz to na wielu forach, nie tylko PM. ludzie sie z ciebie smieja a ty rzniesz inteligenta, choc ktos kto nie zna innych okreslen niz debil i idiota to zwykły prostak. prawda boli ale musisz to zaakceptowac. ja nikomu tematu nie usunelam, nie jestem moderatorem, łapiesz czy nie bardzo? skoro wasze posty sa kasowane tzn ze moderator tak zadecydowal. w ktoryms watku kiedy juz twoje prymitywne wyzwiska nic nie dały, zaczales nawoływaac do tego by zglaszac wszystkie moje posty. przeczysz sobie kazdym swoim kolejnym błyskotliwym zdaniem. ja bym juz miała dosc gdyby ludzie mieli mnie za takiego durnia za jakiego ty robisz buahaha wytrzezwiej. zabawny człowieczek i tyle. zeby sobie rekompensowac braki poprzez forum na FW? totalna desperacja
co ci wyjasnia ten temat? ze to kolejny chłam bez sensu, nie majacy zwiazku z serialem i kolejna okazja zebys mogł ludzi obrazac? no to super. gratuluje
Znam inne określenia, ale one byłby inwektywami a ja nie mam zamiaru zniżać się do Twojego poziomu...
no jasne, debil, kretyn i inne teksty jakimi zazrzucasz ludzi to kultura najwyzszych lotow. nic tylko podziwiac. a tekst "wracaj do zbierania puszek: oraz "moze u ciebie na wsi" wymiataja. lotny umysł. tylko pozazdroscic buahaha
ten temat wszystko wyjasnia http://www.filmweb.pl/serial/Skazany+na+%C5%9Bmier%C4%87-2005-236096/discussion/ Najbardziej+absurdalny+serial+%C2%A0,2141585
masz powazne problemy emocjonalne, ale jestes mało oryginalny, w kazdym temacie te same słabe teksty. jak juz tak lubisz wyzywac ludzi to troszke sie postaraj
o buuu a później pojawili się bezproduktywni odszczepieńcy jak np... haha
Wakacje, nudzi się wam, serialu nie ma to obrażacie wszystkich i wszystko dookoła. Smutne, ale jeszcze miesiąc i wasze życie znów odzyska sens i od rana do wieczora będziecie ślęczeć nad absurdami buahaha
Oj, trzeba jakoś rozładować emocje :D
Poza tym właśnie oglądam na polsat 2 powtórkę Pierwszej miłości z lamerskiej osiemnastki Patrycji, na której ciągle drze mordę, Fabian udaje "kompletnie pijanego", a Mirka pije wodę z butelki po wódce bez popitki. Oh God, why?