Czy Was też tak mocno irytuje Tomeczek - syn Kingi? Zamiast bawić, to tylko wnerwia tą durną
gadką o ślubie. Aż mi żal tej wystraszonej Stasi, bo przecież ten dzieciak ją zamęczy chyba tym
gadulstwem. Jedyne co mi się w tym dziecięcym wątku podobało to reakcje Artura, który fajnie się
wciela w rolę ojca i wujka. :)
No aktorsko najlepiej z nich wszystkich, ale jestem przeciwny większym wątkom z dziećmi. Nawet gdy jedno z nich radzi sobie nieźle, to drugie gra bardzo sztucznie i po prostu nie da się na dłuższą metę tego oglądać.
Naprawdę nikogo nie irytuje Tomek? :D
mnie również irytuje. a to proszenie Artura o rękę Stasi było żałosne i śmieszne. kto w takim wieku planuje ślub na przyszłość? przecież i tak do tego czasu wyparuje mu ta cała Stasia z głowy ;p a kogoś irytuje jego głos? może ma coś z gardłem?
beznadziejny zapychacz, a Tomeczek denerwujący, mały cwaniak przemądrzały. ma u mnie plusa tylko dlatego, że wykrył przekręt Filipka i Beaty. dla mnie mógłby się nie pojawiać już.
moim zdaniem chłopiec radzi sobie,ale ma okropny głos:). Lepszy od poprzedniego,który był niemową.