wg Krisa Melka jest pieknoscia a Marta nie jego poziom? a przeciez to ta sama liga. a w sumie Marta nawet w porywach lepsza :) Kriso strzela focha jakby wczesniej chodzil z Jowita :P
na margnesie, czy ktos powie Melce jak Krystyna sie zachowywal kiedy zniknela?
No właśnie dokładnie, to jest ta sama liga, ale Marta chociaż maturę zdała, na początku chyba było że nawet jest studentką, ale teraz niby już nie. Najgłupsze było że jak Krycha powiedział że może by w 3 zamieszkali, trzech studentów Melka, Krystian, Marta to Melka na to ale Marta nie jest studentką, a Melka i Krystian są? Żadne z nich nie jest studentem. Najbliżej studiowania i tak jest Krystian bo ma kasę i i tak nie ma co robić z czasem i przez moment studiował, Marta to ma pracę i może jej się nie chce studiować, a Melka to kretynka która nie umie zdać matury, ale wiadomo że nawet kretyni idą na studia, więc może pójdzie, bo Krystian to ten który nie myśli o przyszłości, a Melka niby bardziej dojrzała, choć tego nie widzę w tym momencie. Kiedyś rzeczywiście Melka wyprzedzała lata świetlne przed Krystianem jeżeli chodzi o dojrzałość, ale teraz? Sama nie wiem, wg mnie są podobnego poziomu, razem z Martą do kompletu, choć ona się wydaje ciut lepsza od nich jednak.
Jeżeli chodzi o urodę to już kwestia gustu, ale Melka nie jest najpiękniejszą istotą na ziemi, jest za chuda i jeszcze nie podoba mi się jednak jej nowa fryzura, jakoś się przejadła i mogłaby zmienić i kolor i ogólnie całą fryzurę. Coś jest w niej takiego, że niby brzydka nie jest, ale nie patrzy się na nią z przyjemnością. Marta już chyba ładniejsza, tyle że znów ona za gruba, ale ostatnio chociaż lepiej się ubiera. Marta ma też trochę za szeroką twarz, ale to też normalne skoro ma sporą nadwagę a jeszcze niski wzrost. No to już kto jak uważa :). Jednak Melka zrobiła się jakaś tępa, wcześniej była wygadana jak Marta, aż za bardzo jest Marta pyskata, ale Melka też taka była i miała charakter i mimo że w nauce słabo sobie radziła, ale była prosto z ulicy, to co można się spodziewać, ale jednak myślała i inteligencją pokonała spokojnie Krychę, który niby średnią 5.0 miał, ale idiota jakich mało :). A teraz? W sumie Melka strzela takie miny, jakby nie wiedziała gdzie się znajduje :).
Melka w dodatku naiwna jest jak nie wiem co, wciąż wierzy że Kryśka taki święty. I że się zmienił. W dodatku myśli że on tak ją szukał że nocami nie spał. :P
no tak. mialam na mysli wyglad zwlaszcza, ale biorac pod uwage zachowanie i poziom to tez racja. Marta moze ma lekka nadwage, ale i tak jest bardziej apetyczna w moim osadzie. Melka chudzina , ale przy tym jakas taka przygarbiona i te wlosy... fakt kolor nie sluzy ani fryzura bo przez to rzuca sie w oczy, ze rzadkie. moze sie czepiam - nie wiem czy aktorka tak gada specjalnie zeby zbudowac te role = w takim wypadku chapeau bas/ ale Melka ma jakis taki glos czy sposob mowienia jak lekka zulerka. no nie wiem. moze mi sie po prostu lekko przejadla i naprawde sie czepiam. ale te glany mogliby juz jej zdjac. cale szczescie, ze skonczyli z tym glupim makijazem. ale co jak co, na poczatku byla bardziej zadziorna i wyszczekana no i generalnie na plus.
a teraz najglupszy motyw, ze przyjmie pod dach ex laske Pawla/ zreszta jakas taka irytujaca dziunie. ktora grala w m jak milosc.
Tak to prawda, Marta jest bardziej apetyczna a Melka dodatkowo się garbi i ma rzadkie włosy. Akurat głosy obie mają denerwujące i całkiem możliwe że Melka brzmi jak żulerka, na to nie zwróciłam specjalnej uwagi, tylko na jej zachowanie i sposób ubierania się czy mówienia, to rzeczywiście podchodzi pod żulerkę, czy głos? To nie wiem bo chyba bardziej Marta ma denerwujący głos.
A która to będzie postać z MjM? No rzeczywiscie głupi wątek, coś czytałam że przyjmie jakąś Dominikę, byłą Pawła. Głupota. Jakby jeszcze w mieszkaniu Maryśki było więcej miejsca, drugi pokój, a tak będą mieszkać na kupie. Bez sensu.
nauczycielke plastyki Ani, corki Marty co to swirowala za Andrzejem (Wieczorek) - prywatnie jego zona
A ona to wiem już która :). Jakoś tak nie pasuje na byłą Pawła :). W ogóle według mnie to ta aktorka wydaje się starsza niż te 25 lat, ale może wydaje mi się. Taką ma urodę. A Paweł wiadomo wygląda dość młodo, aczkolwiek nie jak Krystian który dla mnie ciągle ma 19 lat :P. Bo troszkę przypakował więc już nie 17 :P.
https://www.google.pl/search?q=maria+szafirska&biw=1366&bih=657&tbm=isch&tbo=u&s ource=univ&sa=X&sqi=2&ved=0ahUKEwixl-SRwfHRAhXIWRQKHXXOBMoQsAQIGQ