4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34594
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Mikser a Paweł

ocenił(a) serial na 4

Mikser ostatnio bardzo zaczął mi przypominać Pawła z poprzednich lat pod względem wyglądu.
Charakter też mają bardzo podobny. Umieją przypier***

ocenił(a) serial na 10
mateusz815

Kurczę, mam dokładnie takie same spostrzeżenia. Z wyglądu rzeczywiście całkiem, całkiem, ale głównie podobny charakter, zachowania w poszczególnych sytuacjach - raczej mądre, rozsądne, przemyślane. Fighterem takim jak Paweł nigdy nie będzie, ale też ostatnio zacząłem ich porównywać.

Zgiebongo

no na pewno najbliżej mu do Pablo niż tym trzem miernotom typu Radziu-(cwaniaczek) Szy-szy-Szymon pies na baby itp a Błazen to juz w ogóle zdziadział gorzej niż własny ojciec taryfa chipsy pizza telewizor i ciepłe kapcie a Kaśce to szkoda też gadać chyba musi sie wybrać do tego speca co Agatke leczył . Ale dobrze że chociaż Mikser jako taki poziom teraz trzyma

użytkownik usunięty
mrowa93

Mikser to zawsze był fajny facet.jedna z moich ulubionych postaci.Gość jest męski przecież dał w ryj temu dostawcy,nożownikowi,Billowi,Dragonowi i jeszcze pewnie paru innym.Nie jest zle jest wysoki pewnie ok 186 cm,ostatnio przypakował a przy tym szczupły.Generalnie facet dobrze wypada.Poza tym ma zasady gdyby to Radek miał propozycje od Zośki rzuciłby się na nią jak pies.

ocenił(a) serial na 8

Mikser jest najbardziej normalną postacią,bardzo realnie wyglądali z Olą jako para. Zawsze się dziwiłam,jak on z Dagą może wytrzymywać

ewi184

Ta święty Mikser, a z pubu sobie prostytutkę na chatę przyprowadził i hop siup z nią do łózka. Potem z tą Martyna od razu poszedł do łózka. Niedlugo wg spojlerów będzie sie badał na obecność hiva nasz dziewica Mikser. A Dage za seks z Szymonem to kazdy wyzywał

ocenił(a) serial na 8
milenasy

tak ale jeszcze jakoś się najlepiej prowadzi.