Mikser ostatnio bardzo zaczął mi przypominać Pawła z poprzednich lat pod względem wyglądu.
Charakter też mają bardzo podobny. Umieją przypier***
Kurczę, mam dokładnie takie same spostrzeżenia. Z wyglądu rzeczywiście całkiem, całkiem, ale głównie podobny charakter, zachowania w poszczególnych sytuacjach - raczej mądre, rozsądne, przemyślane. Fighterem takim jak Paweł nigdy nie będzie, ale też ostatnio zacząłem ich porównywać.
no na pewno najbliżej mu do Pablo niż tym trzem miernotom typu Radziu-(cwaniaczek) Szy-szy-Szymon pies na baby itp a Błazen to juz w ogóle zdziadział gorzej niż własny ojciec taryfa chipsy pizza telewizor i ciepłe kapcie a Kaśce to szkoda też gadać chyba musi sie wybrać do tego speca co Agatke leczył . Ale dobrze że chociaż Mikser jako taki poziom teraz trzyma
Mikser to zawsze był fajny facet.jedna z moich ulubionych postaci.Gość jest męski przecież dał w ryj temu dostawcy,nożownikowi,Billowi,Dragonowi i jeszcze pewnie paru innym.Nie jest zle jest wysoki pewnie ok 186 cm,ostatnio przypakował a przy tym szczupły.Generalnie facet dobrze wypada.Poza tym ma zasady gdyby to Radek miał propozycje od Zośki rzuciłby się na nią jak pies.
Mikser jest najbardziej normalną postacią,bardzo realnie wyglądali z Olą jako para. Zawsze się dziwiłam,jak on z Dagą może wytrzymywać
Ta święty Mikser, a z pubu sobie prostytutkę na chatę przyprowadził i hop siup z nią do łózka. Potem z tą Martyna od razu poszedł do łózka. Niedlugo wg spojlerów będzie sie badał na obecność hiva nasz dziewica Mikser. A Dage za seks z Szymonem to kazdy wyzywał