Mikser -ja sie zastanawiam nad Ola (oczywiste skoro odzylo w nim uczucie chociaz oni sa troche jak czapla i zuraw) czy Beata ( sygnaly jak przepowiednia wrozki z litera M. a z drugiej sa przyjaciolmi wiec troche dziwnie) czy ktos nowy/byle nie Kasia Sawczuk/Marianna aaaaa... Luiza nie sadze szczerze mowiac ;)
Blazej juz od dawna jest postacia traktowana po macoszemu, no ale wypadaloby dac mu cos do zagrania oprocz kanapek ;) powrot Darii? tez mi sie jakos nie widzi chociaz ostatnio stwierdzil, ze cos do niej nadal czuje i ona rowniez sadzac po reakcji na imprezie wiec kto wie. moze musi odpokutowac swoje po prostu. Luiza? dziwna by byla z nich para... aczkolwiek motyw, ze teraz ona zarywa do niego moglby byc ciekawy ;) znow ktos nowy?
Najbardziej bym się bała że sparują Miksera z Marianną. O nie :). Anna jest fajna ale ta Marianna okropna. Może być z Olą w sumie. Luizie kogoś nowego ewentualnie, choć nie wiadomo kogo, albo niech będzie sama. A Błażej? Ani Daria ani Luiza nie pasują, może jakaś kobieta z charakterem? A może dla Błażeja Marianna? I niech się przeniesie na wieś haha :P. Albo Mikser i Błażej odkryją że są gejami, ale to raczej nie przejdzie :P.
Zdecydowanie nie przejdzie. Marianna I Mikser to pewnie bedzie jak z Patrycja...oby bo nie zdzierzylabym.Ola spoko. Byli fajna para kiedys. Blazej z Beata? Przegiecie co? ;)
a ja właśnie widziałbym Miksera z Beatą. Dobrze się dogadują, zawsze się wspierają... Choć nigdy nie było żadnych znaków żeby mogło być coś więcej. Ale jednak to mógłby być związek, w którym w końcu i jedno, i drugie, znalazło by wsparcie w swoim partnerze.
Błażej? W sumie dla niego nie ma dobrej postaci. Była Daria, ale okazała się nielojalna. Luiza jednak trochę, jak sama przyznała, jest w innej lidze (z tym że ja mam na myśli mentalność - ona by chciała przystojnego, wysokiego i niegłupiego faceta, a Błażej z tych cech to jedynie Arcziemu ostatnio dokopał intelektem). Aśka zmieniła się i do tego jest zajęta (wcześniej była za mało poważna, co zresztą przeszkadzało Błażejowi). Chyba jedyną sensowną opcją dla Błażeja jest Daria, o ile przyjaciele jej wybaczą.
Choć z drugiej strony ciekawie byłoby zobaczyć jak scenarzyści poprowadziliby wątek Błażeja i Sabiny teraz, kiedy minęło kilka lat od ich związku i są innymi ludźmi (głównie Sabina).
Teraz Cezary myślał że Beata jest z Mikserem, więc kto wie. Jeszcze nie wiadomo czy Mikser będzie z Olą czy z Beatą bo wątpię że z Luizą czy Sabiną albo Marianną a na pewno nie z kimś nowym.
A jak myślisz z kim Błażej? :). Bo kiedyś chciałam by był zawsze z Darią, ale teraz sama nie wiem, jakoś nudno. Według mnie to musi być albo dziewczyna do niego podobna, albo właśnie zupełnie inna która by go rozkręciła. Generalnie ktoś nowy :). Może niech pozna jakąś dziewczynę która jak on będzie kierowcą taksówki :D.
Tak :D. Też prawda. Ale również możliwe jest że scenarzyści pójdą na łatwiznę "mieszkaniową" skoro Luiza mieszka z Błażejem a Mikser z Beatą to właśnie takie pary w końcu zrobią :P. Bo jednak jakby Mikser miał być z Olą, to kłopot z mieszkaniem, bo Ola mieszka z ojcem i Grażyną i nie wiadomo czy grażyna zgodzi się jeszcze na Miksera. Chyba że Luiza by się gdzieś wyprowadziła, to Ola wróci na stare śmieci, i wtedy Mikser mógłby znów zamieszkać u Błażeja. To też jest rozwiązanie. Po prostu Luiza niech znajdzie jakiegoś chłopaka który ma mieszkanie i się wyprowadzi. Albo niech będzie z Błażejem to będzie dzielić z nim pokój a drugi będzie dla Oli i Miksera, trzeci dla Tymka i Aśki i też będzie cacy :). Pewnie właśnie scenarzyści pokombinują coś takiego żeby łatwiej było opanować sprawę mieszkaniową. Beata wtedy zostanie sama i można będzie dla niej kogoś wymyślić. Dobrze by było żeby wrócił ten Marcin którego poznała w barbarianie który do Niemiec pojechał. On by był ok według mnie, ale teraz pewnie chcą jeszcze pobawić się motywem Mikser-Beata, no i też prawda że jakby Beata teraz kręciła z Marcinem, to tak głupio go zapraszać jak się mieszka z Mikserem :P Niby kumpel ale w jednym pomieszczeniu żyją, to tak dziwnie podchodzi.
w sumie jesli chodzi o mnie i moje "preferencje" to chcialabym Miksera z Ola a Blazeja na pewno bardziej z Luiza niz z Daria. dla Beaty ktos nowy.
a jeszcze co do Czarka - to moze Filip za nim stoi? ale to teoria spiskowa :D
No Ja też tak uważam że Mikser z Olą, bo byli fajną parą, choć to było już dawno i najlepiej do siebie pasowali. Jak nie z nią, to z Beatą. A Błażej to rzeczywiście lepiej z Luizą niż Darią. Choć by było trochę jak z Anną ( tą od Pawła, Włodarczyk) i z Bartkiem, że ona wysportowana, a on no niekoniecznie :). I Luiza będzie chciała jak Anka Bartka, doprowadzić Błażeja do ładu żeby schudł i uprawiał jakieś sporty. A nie wiadomo jak będzie na to chętny :). Chyba że zaakceptuje go takiego jaki jest.
Co do twojej teorii spiskowej, to nie pomyślałam o tym :). Kto wie. Ale chyba nawet Filip nie znałby tyle szczegółów, bo on raz jest, raz go nie ma.
Mogliby zrobić parę gejowską. W sumie każdy serial polski to zaliczył chyba, oprócz PM.
To jeszcze może być para Ola- Luiza :). Obie mają małego świra na punkcie zdrowego odżywiania, pracują w fitness klubie, Luiza na rurze wywija, a Ola jogę trenuje i się też wygina :).
Ola z Luiza spoko ;) nawet byl taki motyw kiedy Ola bajerowala cos Luizie jakie ma tajemnicze spojrzenie czy cus :P No i ta sama liga nie to co z Blazejem :D
No dokładnie :). Było coś takiego jak Ola chciała Luizę fotografować. Liga ta sama, Luiza miała doła to się cięła i piła tanie wino, a Ola ćpała :).
haha no dobre dobre :) itego samego chlopa obrabialy to kolejny wspolny temat :D kochani scenarzysci - nie mozecie byc gorsi niz ci z na wspolnej --- dawac Ole z Luiza :P
Oczywiście że tak :). Niby był już motyw z lesbijkami, co Arturowi wpadła w oko jedna lesbijka, ale wiadomo postać przepadła :). A wśród takich właśnie główniejszych postaci to nie ma par homo ;). I jak facetów pewnie nie zrobią, to kobiety czemu nie :). Grzesio by się załamał :P.
chociaż jeszcze śmieszniej by było jakby Błażej był gejem :). Wtedy Saba by powiedziała że był moim chłopakiem, chłopakiem mojej matki, mojej przyjaciółki, jest moim bratem i gejem :P. Aleks by się załamał :). A Grzegorz pewnie by powiedział że teraz rozumie dlaczego Błażeja nigdy nie ciągnęły męskie rzeczy jak wojsko czy broń i dlaczego związki z kobietami mu nie wychodziły :P.
no wlasnie Krycha nie chcialam nawet pisac bo to zbyt oczywiste :P chociaz to takie pokolenie - niekoniecznie musi byc gejem.
Radzio nie. po pierwsze, zbyt zakochany w Jowicie, a po drugie to bardziej typ fircyka w zalotach niz geja ;) Kaska niby tez byl zakochany w Kasi, ale to byla milosc taka bardziej idealistyczna, a poza tym, jest znacznie bardziej ciotowaty w ruchach, gadce itp. KRYS to z kolei sprawia wrazenie typowego mlodego sfochowanego geja, ale z drugiej strony takie pokolenie - zwyczajnie rozpuszczony i poje....chany
Radek gejem nie, bo wręcz rzuca się na kobiety :) a zwłaszcza na Jowitę, taki pociąg że szok, ale mógłby być bi :P. Chociaż nie zauważyłam u niego takiej zniewieściałości. Może jest mało męski i te obcisłe spodnie :P, ale jednak nie ciągnie go do chłopców :P.
bez przesady - obcisle spodnie czy kaszkiet (kiedys) nie oznaczaja ze ktos jest gejem haha moze wlasnie wsrod Polakow pokutuje takie przekonanie dlatego boja sie jak diabla ubrac jakos modniej, ciekawiej bo od razu ciotka ;/ i niestety, nie wiem jak twoje odczucia, ale Polak dobrze ubrany i przystojny to rzadkosc. nie mowie o aktorach o to wiadomo, ze lepiej niz ogol
Nie to taki żart z tym ubraniem Radka :). Ja tak nie uważam. Taka moda i tyle :). I w sumie racja że ciężko znaleźć dobrze ubranego Polaka :). Przystojniaków może też za wielu nie ma, ale zdarzają się bardzo przystojni, lecz właśnie bez fajnego stylu. Ale znam też kilku którzy potrafią modnie się ubrać i są przystojni, ale przez facetów właśnie wyzywani od gejów :). Zwłaszcza że jeden z tych dobrze ubranych jest fryzjerem, a raczej stylistą fryzur, głównie dla kobiet ale i dla mężczyzn, i nawet bardziej znani ludzie do niego chodzą, nie często bo nie jest znany ale się zdarza :).