Lubiłem Miksera ale zachował się jak gnój.rozumiem że ma spory problem ale nie zmienia to faktu
że ma obrażać ludzi którzy nic złego mu nie zrobili.Z Arturem to już było karygodne podrywał jego
kobietę a ten nic złego mu nie powiedział a ten agresywnie do niego jakby było odwrotnie czyli to
Artur z jego kobietą chodził do hotelu.
A do Martyny która wszystkiemu jest wina i jest dziwką nic złego
nie powiedział tylko grzecznie i z szacunkiem z nią rozmawiał.Gościowi się na móżg rzuciło pewnie
potem nie będzie miał tyle przyzwoitości żeby go przeprosić.
Mikser zachował się jak kretyn, za to Artur z klasą, żadnego wkurzenia tylko normalnie wyszedł. Chociaż... Tostera lepiej nie drażnić, bo z tego co pamiętam to on wszystkich kładzie bez problemu, a Artur zawsze wpierdziel dostawał :P
z tym dostaniem od wszystkich to trochę przesadzasz.Gość przede wszystkim obrywał od Pawła który był serialowym Seagalem.poza tym dostał ostatnio od Adama ale nawet się nie bronił więc może gdyby walczyli to by wygrał,poza tym przegrał z Rafałem który był dobrze zbudowany.A tak całkiem dobrze sobie poradził z tym kolesiem co haracze chciał od niego brać,z Andrzejem i jego kumplami,z tymi gnojami z Wadlewa czy Przemkiem.Jak na osobę nie lubiącą się bić wcale żle mu nie idzie.
Zachowanie Miksera nie jest spowodowane tym, ze miał być utrzymankiem Zośki, tylko tym, że dowiedział się, że może mieć hiva. Trafiło to na Błażeja, Beate i na Artura. Zośke wysłał w kosmos, bo taki układ nie odpowiada, a syf hiv zostanie do końca życia.
Nie oszukujmy się, każdy czy to kobieta czy miałby na maxa zjeb..any humor, gdyby dowiedział się tego, że może mieć hiva.
wiesz ja nie oczekuje żeby tryskał humorem ale mógł powiedzieć słuchaj Artur nie mam ochoty na rozmowę poza tym z Zośka do niczego nie doszło więc daj mi spokój a ten do bicia się rzucał.
ja go rozumie Hiv to nie przeziębienie a on wie,że ma duże szansę że się zaraził
dobrze ale bardziej wypada żeby ryja otworzył na Martynę a z nią rozmiał grzecznie i z szacunkiem.
bo ona też przybita już wie że nic nie będzie jak dawniej normalne życie się skończyło.Poza tym dla Błażeja też był nie miły.Każdy różnie reaguję. To są emocję od wyniku zależy jak będzie wyglądać dalej jego życie i ile będzie żył. Nie fajnie się zachowuję ale w takiej sytuacji nie dziwie mu się
dlatego mam nadzieje że przynajmniej będzie miał tyle honoru że przeprosi Artura i wyjaśni sprawę.
zastanawiałam się po co w ogóle dali ten wątek z Martyną już wiem ,żeby dać inny o Hiv. A zauważyłeś nie ścisłość Martyna mówiła na początku znajomości że nigdy Mateusza nie zdradziła teraz się okazało,że jednak z jakimś na imprezie się przespała
tak.ale ona uważa że to nie zdrada bo im się nie układało.tak naprawdę mogła mieć wiecej kochanków.
niby miała być taka fajna i normalna, Tak jak się nie układa trzeba sypiać z innymi na prawo i lewo wtedy będzie ok. Już chyba bardziej pustej dziewczyny nie wymyślili w tym serialu Wcześniej chyba też nie było nic o tym że jej się nie układa tylko że zauroczyła się Mikserem i że nigdy Mateusza nie zdradziła
Zośka to podła żmijka ale pewnie na tyle mądra żeby nie złapać hiv. Choć ryzykuję gdyby Mikser miał i nie uciekł ...........
Wiesz dużo osób hejtowało Aleksa na tej stronie a jego sytuacja była gorsza niż Miksera.przecież on zabił człowieka i nic z tym nie można zrobić a Mikser tylko ma ryzyko HIV a nie że go ma jakby miał pewność to co innego.
tak ale jak myślisz,że jesteś chory na chorobę na która nie ma lekarstwa do tego nie możesz już normalnie funkcjonować to masz prawo na różne dziwne zachowania. Naprawdę nigdy nie czekałeś na jakiś wynik i nie denerwowałeś się? Każdy inaczej przeżywa on akurat tak nie jest to fajne. Jeden wyżywa się drugi piję a jeszcze inny zamknie się w pokoju i płaczę lub imprezuję zależy od człowieka.
przecież ja mówię że mógł być zdenerwowany ale przecież można powiedzieć np Artur nie mam ochoty na pogaduszki,daj mi spokój.chyba to nie filozofia.
no nie ale tak jak pisałam każdy jest inny Ty byś tak zrobił Mikser robi akcję. Mógł się spodziewać że coś takiego może się zdarzyć nie znał Martyny zresztą Zosi też może ta akcja z Hiv da mu do myślenia
Zgadzam sie, nie obwiniam Miksera za jego zachowanie. Dobrze pokazali, jak człowiek się wtedy zachowuje, jaki to jest strach, niepewność, jak wszystkie inne problemy stają się nagle śmieszne, błahe. Mega plus dla scenarzystów za ukazanie tego. Mikołaj przeżywa dramat w taki sposób, Paweł pewnie zacząłby pić itd.
tylko zobaczycie jak to wygląda z perspektywy Artura.gość zabawiał się z jego kobietą za to Artur nie powiedział mu złego słowa a ten jeszcze na niego ryja otwiera.Tak jakby kochanek kobiety dał w mordę mężowi.
Ile mozna mowic, ze nie bedzie o tym rozmawiał, ze nie maja drązyć tematu itd. Zwracał uwagę Błazejowi, Beacie ( do niej w ogole nie dociera, ze nie tzn nie), zeby dali mu spokoj, az w koncu kolejna osoba zawracała mu d.pe wiec odpowiedział konkretnie w domysle, ze ma spier....
te martyne to powinien wyzwac od dziwek, nazwac rzeczy po imieniu. przeciez to zwykła k;urewka zeby po pijaku na imprezie BEZ ZABEZPIECZENIA dawac!! pewnie nawet nie wie z kim spała i od kogo tak naprawdę sie zaraziła ;// nienawidze takich ludzi, sama sobie jest winna wiec dobrze jej tak