4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34591
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Oglądał ktoś dzisiejszy odcinek ? Mikser w tej skrzyni wspominał chwile ze swojego życia z Dagą i Luizą. Dziwne żę o Oli nic nie było bo w końcu to była jego Pierwsza Miłość.

ocenił(a) serial na 4
kchm1

i Martyny oblesnej ktora wygladala jak facet a Mikser mial za 8 cud swiata :P

ocenił(a) serial na 4
kchm1

bo teraz ten serial robią sami idioci. AŻ DZIWNE, ze Artur powiedział ze tomeczek ma 9 Lat!

ocenił(a) serial na 8
mateusz815

Tak samo starają się teraz udawać, że Paweł nie istnieje i nigdy nie istniał. ;/ Co do Oli, to dziwne, że nadal jest w czołówce.

ocenił(a) serial na 4
Cefalix

Najbardziej chyba to mnie zdenerwował ten ich filmik na you tube (z okazji 10-lecia) jak Marysia opowiadała o swojej super przygodzie i o dziwo zabrakło w niej PAWŁA?! Jezuuu Na jego miejsce oczywiście wskoczył nasz kochany Aleks, którego gra aktorska jest na wage trudnych spraw. Widze ze Ole też już próbują usunąć :P

ocenił(a) serial na 8
mateusz815

No brak Pawła w tym filmiku to istotnie żenada. Szkoda w ogóle komentować...

Gra aktora grającego Aleksa nie jest taka zła. Ta postać ma taka być z założenia raczej. Spokojny, introwertyczny wręcz, nie tak łatwo okazuje emocje. Może to być skutek ciężkiej pracy w AT.

ocenił(a) serial na 4
kchm1

O tym samym pomyślałam, oglądając jego "wzruszające" wspomnienia. A gdzie przyjaciele w tej retrospekcji? Czy tylko laski mu w głowie... a gdzie wątek z HIV-em, który był przecież wielkim przełomem w jego życiu...

kchm1

Scenarzyści chyba nie dawno oglądali zarówno "Koszmar minionego lata", jak i "Pogrzebanego". Tylko, że w tym drugim bohater miał przy sobie telefon.

ocenił(a) serial na 7
no_bo_co

to chociaż dobrze ze nie dali Mikserowi telefonu do skrzyni bo znając serial pewnie dałoby się spod ziemi dzwonić :D

ocenił(a) serial na 4
just346

Mikser wysyłałby smsy ;)

ocenił(a) serial na 4
kchm1

nie wiem w ogóle po jaką cholerę go tyle razy i tak długo pokazywali w tej skrzyni. Przecież każdy kto oglądał poprzedni odcinek już wie że został zakopany. Albo Radziu dyskutujący przez cały odcinek z Zygmuntem...