jak on mnie denerwuje, zachowuje sie jakby był niewiadomo kim. Te jego sztuczne miny i ten ton wypowiedzi. Jak go słysze i na niego patrze to mnie krew zalewa. Tak sie wymądrza że ąż sie we mnie gotuje. Was też to drażni?
Mnie też, najbardziej to że twierdzi iż Bartek odebrał mu dziewczynę. Buhaha, nawet z nią nie pogadał i jaki bojowy. A ogólnie to wkurza mnie ta jego dorosłość.
taką ma rolę i myślę, że dobrze ją odgrywa.. zwłaszcza patrząc na inne dzieciaki grające w serialach czy polskich filmach
Jak dla mnie to na tak młodego aktora to spisuje się świetnie , zresztą po wpisach widać jak jego rola działa na ludzi :P Co do jego kreacji to lubię tą postać , śmieszna jest i oryginalna.
Śmieszna i oryginalna? Chyba głupia i żenująca. To co dzisiaj odjebał ten mały to totalne chamstwo. Nasłał na biednego Bartka ojca tej Eweliny który wyglada na zakapiora. Ciekawe czy by miał takiego banana jakby ten dziad zabił tego lekarza.
Jak go widzę mam ochotę rzucić pilotem prosto w telewizor, ciesze się, że jest nas więcej. Mam pomysł - ukatrupmy go. :]