PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=155173}
4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34546
1,0 4 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

jak on mnie denerwuje, zachowuje sie jakby był niewiadomo kim. Te jego sztuczne miny i ten ton wypowiedzi. Jak go słysze i na niego patrze to mnie krew zalewa. Tak sie wymądrza że ąż sie we mnie gotuje. Was też to drażni?

ocenił(a) serial na 5
mynia_3

Mnie też, najbardziej to że twierdzi iż Bartek odebrał mu dziewczynę. Buhaha, nawet z nią nie pogadał i jaki bojowy. A ogólnie to wkurza mnie ta jego dorosłość.

pionas666

taką ma rolę i myślę, że dobrze ją odgrywa.. zwłaszcza patrząc na inne dzieciaki grające w serialach czy polskich filmach

mynia_3

Jak dla mnie to na tak młodego aktora to spisuje się świetnie , zresztą po wpisach widać jak jego rola działa na ludzi :P Co do jego kreacji to lubię tą postać , śmieszna jest i oryginalna.

ocenił(a) serial na 5
mistczNINJA

Śmieszna i oryginalna? Chyba głupia i żenująca. To co dzisiaj odjebał ten mały to totalne chamstwo. Nasłał na biednego Bartka ojca tej Eweliny który wyglada na zakapiora. Ciekawe czy by miał takiego banana jakby ten dziad zabił tego lekarza.

ocenił(a) serial na 2
mynia_3

Jak go widzę mam ochotę rzucić pilotem prosto w telewizor, ciesze się, że jest nas więcej. Mam pomysł - ukatrupmy go. :]

ocenił(a) serial na 5
Michtusek

Tylko gdzie i kiedy?

ocenił(a) serial na 7
pionas666

heh taaa mirek jest czasem wkurzający, ale taka jego rola :)

__Cleo Sertortii13

Mirek to złośliwy gnojek jest xD