PAWEŁ WRÓĆ BYŁEŚ MOIM BOGIEM OTO DOWÓD
https://www.facebook.com/photo.php?v=257430437794169
Paweł musi wrócić mam nadzieję że scenarzyści i reżyser popracują swoją skorupką w głowie i przywrócą jego postać. Bo naprawdę jakby tak nie było to znaczy że sobie z nami fanami serialu pogrywają.
Krawczyk nie zagra już Pawła sam to powiedział. Powiedział też że nie wie czy postać Pawła zostanie definitywnie zakończona. Tu jego wypowiedź. "czas na nowe wyzwania. Stwierdziłem ze jako Paweł w serialu powiedziałem już wszystko i czas najwyższy iść dalej. Bądźcie wyrozumiali dla nowego Pawła. Jeżeli się oczywiście pojawi. Trzymam kciuki."
powrót Pawła będzie na pewno ciekawy,coś wymyślą żeby się działo.Według mnie najbardziej prawdopodobne jest że na nowo się zakocha w Marysi
Kiedy pisałem powyższy komentarz to nie oglądnąłem filmu z twojego linku. Ale teraz jak widziałem to powiem szczerze że jakoś nigdy nie lubiłem Krawczyka wyglądał dal mnie jak ci*a ale te sceny to naprawdę szacun sama fryzura dużo zmienia.
OOO, Radek narkoman! Czy obecne wcielenie to jest ta sama postać, czy scenarzyści zapomnieli, że Banasiuk już grał?
Niezła muza w tym zwiastunie ;)
Radek to inne wcielenie, wcześniej grał narkomana Jakuba zwanego "Miłym" i to nie był taki mały epizod, bo występował w coś koło 30-40 odcinkach. Mial wątek z Kingą (przez niego zginął ówczesny chłopak Kingi - Kuba).
Niezłe jaja, naprawdę, nie kojarzę zbytnio postaci, więc myślałam, że może jakoś to sprytnie rozwiązali, a tu znowu jeden aktor ciągnie dwie role... Rozumiem jeszcze jakiś epizod, o którym ludzie nie pamiętają, ale to jest trochę słabe. Cóż, nie pierwszyzna.
Btw. była wtedy akcja w PM, to trzeba przyznać ;) A jak Zając ładnie wyglądała ;)