Jacy wedlug was sa najbardziej irytujacy bohaterowie "Pierwszej miłosci"? jak dla mnie to Kaska , Misiek Koterski zupelnie mi tam nie pasuje i dorzuce Stefanii która gra przysłowiową blondi razem tworza najgorsza serialową pare ;f
Zdecydowanie popieram- Koterski z jego przeżartym wieloletnimi przygodami narkotykowymi mózgiem jest bardzo irytujący.
Ze swojej strony dodam Marysię vel Majke- dziewczynę uosabiającą chodzące dobro i zarazem katalizatora wszelkich nieszczęść, jakie mogą się ludziom przydarzyć- strasznie mi ta cierpiętnica gra na nerwach ;-D
Koterski aka Kaśka (lol) też mi z początku bardzo działał na nerwy gdyż po prostu bardzo nie trawię tego aktora, jednak w serialu już się do niego przyzwyczaiłem. Nie występuje on jakoś wybitnie często a jak już jest to w jakiejś nawet zabawnej sytuacji czy Paweł do niego wyjedzie z jakimś dobrym tekstem ; p
Nie trawie Majki tak jak kolega wyżej... pusta blondyna której się w dupie poprzewracało chyba
Sebastian - większego buraka polskie seriale nie pamiętają
Co do Stefiani to kiedyś ta jej głupota była spoko, niezły polew był jak biznesy zakładała, najlepszy był z pontonami czy tam z czymś ; p jednak to już się przejadło... widz nie może pojąć jak ktoś może być aż tak tępy. Dziw że ona umie w ogóle mówić : P
Oczywiscie Majka dziewczyna gra cnotke a potem puszcza sie z pierwszym lepszym pozatym te jej cierpienia mnie wkuzaja nie moge na nia patrzec.
Stefani była kiedyś głupia i irytująca [brawa dla wszystkich bohaterów, którzy kiedykolwiek się z nią wiązali], ale od kiedy zeszła się z Kaśką, we dwoje zmienili się w Kretynozorda i szlag mnie trafia na ich widok.
Majka jest cholernie irytująca! Paweł i jego kozaczenie również. Dorzucam jeszcze marudną Ewelinę i denerwującego Mirka.
1. Majka - za to co wszyscy :) zbyt kreują ją na siłę jako najbardziej pozytywny, anielski bohater.
2. Renata - kiedyś cały czas robiła Grzegorzowi wyrzuty i fochy a kompletnie nie miała o co :/
3. Kinga - bo jest zbyt pewna siebie (a kompletnie nie ma podstaw do tego)
Za Bereniką też nie przepadam, też ją trochę zbyt idealizują. Mnie Stefani jakoś bardzo nie przeszkadza, za to jak podkreślają jaka Berenika jest mądra a Stefani głupia - przy tym lekceważące zachowania innych bohaterów, to jestem zła :/
Mnie najbardziej wkurza Anka. Najpierw porzuciła Patryka i Bartka, a teraz jest z Pawłem. I jak Marysia do niego zadzowniła to ona nie dała mu słuchawki tylko kłamie ,ze Paweł nie chce z nią rozmawiać. A Marysia jak się domyślam chciala powiedzieć mu o ciąży.
Denerwuje mnie jeszcze Karol Weksler i tak jego bezwzględność. Musi za wszelką cene postawić na swoim mimo wszystko.
Malwina Florek też jest denerwująca. Za wszelką cene chce rozbić związek Eweliny i Bartka. Choć ma męża to i tak zarywa do Bartka. Malwina ma cos chyba nie po kolei w głowie.
I Wiktoria to ,ze manipuluje ludźmi. To mnie denerwuje. W przyszłych odcinkach będzie prosić brata Tomasza o to jak stać się dobra. hah dobra! Najpierw jest taką zołzą a teraz będzie chciała być dobra!!! hahaha jak to przeczytałam to mi się śmiać chciało.
Mirek, Ewelina, Śmiałek, Marysia, Stefani & Kaśka, Emilka, Anka, Tomeczek i jego "gra aktorska". Tak w ogóle to wszyscy mnie irytują, nie ma co.
no tak, oprócz anki, tomeczek i naburmuszona kinga oraz ewelina troszke. poza tym sztuczna wiktoria. reszta ujdzie
Koterski grac nie umie, już jak słysze ten głos to mnie wykręca:p ale już się przyzwyczaiłam, w sumie poza barem za dużo się nie udziela. W kilku postaciach są cechy które mnie denerwują np. w Kindze to że wszystkim chce narzucic swoje zdanie, chciałaby aby Majka robiła to co ona chce;) w Ewelinie ten motyw ze ślubem z Bartkiem był średni, ciągle się wszystkiego boi.
Mogliby wyrzucic/uśmiercic/cokolwiek innego Stefani i Wiktorię. No i jakoś ciekawie rozwinąc wątek Majki... swoją drogą ciekawe jak to będzie ;-)
Powodów do irytacji dostarczało mi już wielu bohaterów tego serialu. Aktualnie najbardziej "wydajne" są Marysia, Renata i Ola.
Ja pierd**** Majka miała takiego świetnego faceta, Pawła. Nie jedna marzy o facecie, który jest i mądry, przystojny, i kulturalny, a ona leci do pierwszego lepszego doktorka, który wygląda jakby dostał w tańcu z łokcia i wyobraża sobie, że to jakaś wielka miłość. Nie dziwie się, że ja zostawił, ale związku z Anką nie popieram.
A co popierasz? Znowu ten nudny związek Pawła z Majką? Rzygać mi się już chce na myśl, że mają do siebie wrócić.
Marysia ; // Niby taka niewydymka, a wszystkim daje jak leci. Teraz pewnie się puści z tym jej szefem, który opiekuje się nią
Tak jak powyżej + Ewelina.
Dla mnie Ewelinka to taka Maryśka nr 2. Przesłodzona.
japjerdole, Maryjusz wrócił. Już miałem nadzieję, że nigdy tej zakazanej gęby nie będę musiał oglądać a tu niemiłą niespodzianka. Jedno, na co liczę to, że pokona go ta białaczka i dostaniemy jakąś widowiskową scenę męczeńskiej śmierci tego chłystka ;-D