PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=155173}
4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34538
1,0 4 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

to chyba jeden z najgorszych seriali polskich. jest tak sztucznie kręcony, tak tani i plastikowy... a 99% tam występujących to DREWNA AKTORSKIE.

szefu3

To jest prawda. Chociaż jeszcze mimo wszystko czasem jest się z czego pośmiać, czy coś ciekawego się dzieje. Ale to juz tak na siłę i sztucznie. Są gorsze seriale niż PM. Ja w sumie już tylko PM oglądam z tych polskich obyczajówek, niektórych nie zaczęłam w ogóle oglądać, a inne zakończyłam dawno lub bardzo dawno jak MjM, klan, na dobre i na złe.

W ogóle w PM policjanci są bardzo sztuczni. Nie wiem czy dobrze usłyszałam ale jak aresztowywali Artura to Artur się pytał ale o co chodzi, a policjant powiedział o jajco czy coś takiego :). Owszem policjanci często nie grzeszą erudycją ale jednak na ogół mówią może pan zachować milczenie itd, otrzyma pan wyjaśnienie na komisariacie, albo od razu jest pan podejrzany o morderstwo. No cóż :). Nie wiem czy to miało rozśmieszyć czy być żałosne.

Starsi aktorzy to sobie jeszcze radzą i nie są plastikowi jak Weksler czy Marek Żukowski, ci w okolicach średniego wieku już są gorsi, ale jeszcze ujdą, najgorsi są ci młodzi, nie mówiąc kto na ich czele stoi czyli Pniewski :). No i dzieciaki też są mega sztuczni.

maria_88_3

dzisiaj zerknąłem sobie na PM. Wiktoria przychodzi do sklepu Malwiny, obie obrażone na siebie. jest też i Kazanowa. no i Wiktoria do Kazanowej coś w stylu "powiedz Malwinie, że chcę kupić.." - rany, totalny debilizm. nie wiem czy to miało być śmieszne czy jak? zresztą, często zdarza się w tym serialu taka idiotyczna dziecinada.

makintosz

Tak zupełna dziecinada. W tym serialu dorośli mają poziom dzieci z podstawówki albo nawet przedszkola a dzieci udają dorosłych :P. Nastolatkowie to raz są dojrzali a raz też dziecinada.

użytkownik usunięty
makintosz

to było megadebilne,jak taka obrażona,to niech jedzie do następnej wsi na zakupy.inne seriale,owszem jeszcze bardziej debilne,pamiętam jak wiele lat temu jak wtedy jeszcze czasami oglądałem MJM,była taka megadebilna scena dużo bardziej niż tutaj.Para którą grała Koroniewska z Młynarczykiem po udanym seksie,leży razem z nim w łóżku,śmiechy,chichy i tak nagle on przyznał się że całował się z jej siostrą,z głupkowatym uśmiechem.Potem ona wstaje,wyprowadza się i afera na całe miasto.

Kto normalny,przyznaje się do całowania z inną po seksie z partnerką,leżąc z nią w łóżku.I jeszcze zdziwiony.

ocenił(a) serial na 1
szefu3

Powinien dostać nominacie we wszystkich kategoriach do złotego kaktusa