Też Paulina, ale Kinga też się laska zrobiła, miło na nią popatrzeć :). No ale z Kingą to efekt makijażu i fajnych sukienek. Luiza byłaby niezła, ale ta jej maniera w głosie, humorki psują wszystko :). Mimo wszystko Paulina bo ona nie musi ubierać seksownej sukienki i szpileczek, nakładać tony makijażu by wyglądać jak seks bomba :).
bo Paulina jest po prostu piekna, Kinga jest ladna i do tego zrobiona - faktycznie bardzo milo popatrzec, ale nie jest powalajaco piekna. Luiza jest bardzo ladna i w sumie nie ma sie do czego przyczepic a jednak nie ta klasa.na glos i humorki nie patrze bo to bardziej rola (przynajmniej humorki). taka moja kwalifikacja :P
Paulina jest rzeczywiście bardzo ładna, ale też ma czasem dziwną manierę w głosie (jak Luiza), co bywa denerwujące. Za to najładniejsze włosy ( jak dla mnie ) ma Emilka ;P a najdziwniejszą urodę - ani ładna ani brzydka - Sabina.
Emilka ma moze ladny kolor, ale te wlosy nie sa znow specjalnie geste ani nic ;/
Wydaje mi się, że i tak są najgęstsze i najbardziej zadbane z całej ekipy PM. Tzn wiadomo, że burza loków Pauliny czy tej Rudej ze sklepu pod względem gęstości jest nie do przebicia, ale loki to zupełnie inna kategoria włosowa i ciężko z nimi konkurować ;) Poza tym Pauliny włosy może i są imponujące, ale te rozjaśnione końce nie prezentują się na nich atrakcyjnie i widać, że są trochę przesuszone (jak to kręcone włosy;) .
ja akurat nie przepadam za takimi wlosami jak ma Paulina chociaz sa geste i ladne no i ona sama w sobie sliczna. po prostu nie moj gust do konca, ale najladniejsze wlosy (skoro juz tworzymy taka kategorie) to jednak Wiktoria. dawno jej nie bylo wiec moge sie mylic ale jak dla mnie geste itp/
No prawda Emilia ma najładniejsze włosy z tych prostych, najbardziej gęste ale przede wszystkim długie i fajny kolor :). Tak wydają się zadbane. :)
1.Joanna
2.Paulina
3.Kinga
4.Terapeutyka lub nowa dziewczyna Kaśki jeszcze się nie pojawiła,ale aktorka co ją zagra ładna.
Inne też niby ładne.
A tak sobie przypomniałem że kiedyś był wątek starego fitnessu i tam była instruktorka Elka uważam że bardzo ładna,jej urodę oceniałem wyżej niż serialową Maryśkę,Ankę czy Kingę a jej postać nie miała specjalnego powodzenia,Łukasz wyżej cenił Kingę i Ankę a Paweł Ankę i Marysię.
Karolina Chapko, siostra bliźniaczka Pauliny Chapko (grała m. in. policjantkę w Ojcu Mateuszu albo teraz w Na Wspólnej gra)
Czemu dziwne że Joanna na pierwszym miejscu?Może faktycznie nie jest jakąś pięknością,większość pewnie woli Paulinę,Jowitę czy Luizę,gdybym był aktorem i dostał rolę w tym serialu i reżyser czy scenarzysta by powiedział słuchaj potrzebujemy kogoś kto zagra nowego partnera dla któreś z bohaterek a ty możesz wybrać obojętnie jaką,wybrałbym właśnie ją.
a nie wiem, tak jakos... w sumie nie jest zla, a moze i nie tak piekna ale i nie tak irytujaca jak Luiza czy Jowita
na niektórych zdjęciach,ujęciach wygląda niespecjalnie,ale obecnie zwłaszcza jak ma włosy blond,naprawdę mi się podoba,poza tym jest średniego wzrostu,w miarę szczupła,drobna,nie ma wcale jakieś zarozumiałej miny czy maniery w głosie.W sumie ciekawe jakby wypadła w stałym związku,bo to jedyna czy prawie jedyna postać w serialu która nie była w stałym związku,poza jakimś romansami na początku.
A pytanie do kobiet,wam który z bohaterów najbardziej się podoba,mogą też być ci byli?
oczywiscie Krystian - boski w kazdym calu zwlaszcza z ta seksowna plereza, ktora ma obecnie :PPP
to wiadomo,ale wiesz Krystian to nadczłowiek,jest z innej planety,mnie chodziło z tych zwyczajnych,normalnych facetów,bo niby największym amantem był Artur,ale te najlepsze laski wolały Pawła,większość wolała Pawła niż Artura jak miało wybór,Hubert czy Aleks też mieli powodzenie.Więc z tych facetów np(Paweł,Artur,Harcerz,Hubert,Aleks,Natan,Bartek,Radek,Mikser czy Norbert kogo byś najwyżej oceniła?
moze Norberta, ale szalu nie ma ;) niezly jest i tyle. na pewno nie Bartek. Artur lepszy w obecnych czasach niz z szalona grzywa, ma dla mnie plusa, ze jest wysoki. Mikser, Radek, blazej - niby nie sa zli, ale jakos kompletnie nie. Pawel dla mnie jak Ken. Hubert nawet mial co s w sobie. Aleks mi sie nie podobal, nie moj typ - za niski zreszta. okay - pozostaje przy Norbercie. moze jeszcze Michal tylko ze dlamnie ciut za powazny i dojrzaly. nie wiem jaka roznica wiekowa jest pomiedzy Norbertem a Michalem, ale ten pierwszy mlodszy sie wydaje
ok - Lukasz Konopka (Norbert) 76' a Wojciech Blach 72'(Michal).i oni obecnie najlepsi. obaj tez wysocy :)
wiesz serialowy Aleks ma ponoć 180 cm,a Norbert 185 cm,więc różnica nie jakaś duża.A Natan?
niby nie jest duza, ale jednak dla mnie to juz roznica. ja mam 1,78 wiec przy 1,85 czy 1,87 czuje , ze facet jest wyzszy ode mnie a przy 1,80 nie. zwlaszcza kiedy zakladam buty na wysokim obcasie ;) na szczescie moj maz ma 2,02 :) Natan mi sie nie podoba. nie wiem na ile cechy ktorymi obdarzyli Natana wplywaja na moj odbior bo moze w innej roli bylby bardziej seksi ;) nie kreci mnie, nie moj typ.
A to że to taki poczciwy chłop z zasadami,na którym można polegać nic nie daje?Ja swego czasu byłem zdziwiony że serialowy Dominik ma tylko 177 cm a np Krystian 181 wydawali się jacyś wyżsi.Chyba coś w tym jest że kamera tak słyszałem dodaje z 5 cm,albo w niektórych scenach komputerowo,bohaterowie są robieni na wyższych.
staram sie za bardzo nei patzrec na charaktery oceniajac wyglad badz co badz aktora, ale tak sie do konca nie da ;) sama sie na tym zlapalam choc to glupota. o np. Dominik jest fajny pomimo wzrostu (wyjatek potwierdza regule). postac Natana moze i poczciwa, ale i plaska, nie porywa. a i jeszcze jest Adam opiewany jako mega ciacho - dla mnie, po pierwsze kurdupel, a poza tym irytujacy w swojej manierze grania. to w starciu z Arturem wole Artura chocby i za wzrost ;)
Właśnie ostatnio jak Aśka mówiła Arturowi coś w stylu że Adam to cudo,a on ma taką specyficzną może oryginalną urodę,myślałem że przecież to Artura zawsze uchodził za amanta,było że w starych odcinkach laski wchodzą mu do łóżka głównie za urodę oraz dobrą gadkę,przecież za czasów ojca nie był bogaczem,tylko synem bogacza,a tutaj wyszło że Adam to polski Brad Pitt a on zwykły przeciętniak.
ciężko mi zdecydować,zazwyczaj w takich sytuacjach,pytam kobiet o zdanie,ale wydaje mi się że Adam to jednak taki przeciętniak pod względem urody,a z gdyby serialowy Artur nie był przystojny,przez wiele lat w serialu nie uchodził za amanta.
dokładnie zgadzam się z Tobą :). Mnie tam wzrost Adama może nie przeszkadza ale wygląda okropnie moim zdaniem i na jakiegoś przygłupa wg mnie. I jest jakiś irytujący i nie widzę w nim nic przystojnego. Tylko że jest giętki to akurat fakt :). Tylko czy mężczyźnie to jest potrzebne, prędzej kobiecie :)
Hmm sama nie wiem ;). Kiedyś nawet Mikser mi się podobał ale to było dawno, na samym początku jego postaci. Kiedyś też Radek, ale ostatnio to w sumie nikt :). Jak już to właśnie Norbert może być, Cyryl był fajny z urody ale z charakteru pół na pół :), Hubert nawet mógł być, Szymon też nawet mi się podobał :). A reszta to już nie. Michał właśnie zbyt poważny, aczkolwiek niczego sobie.
A mnie najbardziej z wszystkich facetów PM podobał się Dragon ( wyłączając charakter) i Zbyszek- co wtedy był jak Majka tańczyła jako tancerka erotyczna. Lubię takich bardziej męskich facetów, którzy jak się bliżej pozna mają też wrażliwszą naturę. Reszta to trochę cioty szczerze mówiąc. Paweł jedynie też był męski ale trochę taki głupkowaty a ja wolę tych inteligentniejszych :).
"reszta to cioty" haha - czyli podoba Ci sie aktor grajacy Dragonaa nie jego charakter a jednak wychodzi na to, ze to ten "niegrzeczny" charakter Cie kreci :P mnie osobiscie sie Dragon nie podoba
znaczy może nie o to chodzi, tylko właśnie o wygląd. Ok Michała zaliczyłam do ciot, akurat przez charakter. Ale Błażej, Radek, Natan, Krystian i im podobni to tak wyglądają :). Też może źle napisałam że cała reszta to cioty, bo niektórzy tacy nie są ale wygląd nie pasuje dla mnie :).
Sorry,ale skoro Paweł głupkowaty to co powiedzieć o Dragonie nie dość że gość nie miał nigdy pomysłu na normalną,uczciwą pracę to jeszcze wyszedł na jednego z największych frajerów w serialu,w końcu do więzienia wpakowali go Radek,potem trochę Mikser a teraz Melka a ten dureń myślał że ona go kocha i go nie wydała niby kto.Poza tym poco zabiera młodą dziewczynę na niby niebezpieczną akcję.
akurat Pawła oceniłam tylko przez wygląd, dla mnie często wyglądał jak przygłup ale Artur i Adam jeszcze bardziej, tak samo Bartek. Jeżeli chodzi o charakter Pawła to nie był zły, może odbijało mu jak nadużywał alko, ale tak był spoko i nie był głupi ale tutaj chodziło mi tylko o wygląd, bo fakt głupsi są min. właśnie Radek, Dragona postać im nie wyszła, frajerem jest też Bartek itd itd :).
Klasyką Pawła było to że niemal każdą krytykę traktował jako zaproszenie do walki lub przynajmniej kłótni,chyba dlatego tak brakuje jego postaci,bo teraz każdy przed każdym się płaszczy.Mnie utkwił w pamięci jeden jego tekst z początku serialu jak próbował Artura zrzucić z dachu i mówi ja cię już nie będę bił,ja cię po prostu zabije.
Natan / Krzysztof Kwiatkowski beznadziejny aktorzyna, w każdy serialu ta sama durna mina, czy to 1M, czy Hotel 52, czy Na dobre i na zle itd.
Artur z samego początku serialu, gdy nosił grzywkę na czole - hahaha :)
Obecnie chyba tylko Natana uważam za przystojnego. Radka również, ale jak się uśmiecha, to od razu widzę Jokera z Batmana... :P