a teraz z tym Michałem to jest taka nuda, takie nic, ciepłe kluchy i nudna para, nic sie nie dzieje. Głupa Melka, beznadziejny Krystian, okropne postacie. I jak Marysia była z Pawłem to były też inne ciekawe wątki innych postaci. No i nie było wątków w Wadlewie które są okropne z tymi wieśniakami Kulasami. Co się stało z tym serialem to jest masakra. :(
Ja sie z Toba zgadzam w 100% Wlasnie wróciłam do ogladania serialu od poczatku i no poprostu Paweł i Majka to jest wlasnie PIerwsza miłość! Ten serial stracił sens już dawno jak Majka zdradziła Pawła. Jestem własnie na tych odc jak pojawiła sie Magda i serce mi sie kraje że zaraz zobacze romans Majki... Mikołąj Krawczyk odszedł ok fajnie ale przecież są inni aktorzy którzy mogliby go zastąpić, w końcu on już Janickiego zastąpił na samym poczatku wiec teraz jakby wrócił Paweł z inną twarzą to serial i tak miałby jeszcze wiekszą ogladalnosć a Majka może by odżyła bo cos przy Michale nudna jest nie ma tej ikry co kiedyś
ja też uwielbiam odcinki jak majka była z pawłem cudowna para <3 w serialu według ich czasu byli razem 6 lat to była miłość i ich wspólne noce <3
Wiadomo Aneta Zając nie jest dobra aktorka a z Pawłem czyli Mikołajem Krawczykiem po prostu nie musiała grać bo byli para i tyle, przenieśli to tylko na ekran. Dlatego z żadnym innym tego nie powtórzyła. Może jeszcze z Hubertem było jako tako. Ja tam bym w ogóle wysłała Majkę z rodziną za granicę i niech nie wracają. A Dominika przejmie główna rolę bo jeszcze ta posta Anecie Zając się udaje. Maryśka zawsze była nudna. Jedynie Paweł ratował sytuację bo on nadawał tej iskry i ognia. Także nic z tego nie będzie. Chyba że na nowego Pawła daliby prawdziwego partnera Anety Zając a z kimś teraz jest. Ale nie wiem czy jest aktorem. To może wtedy jakoś by to wyglądało.