4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34588
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Jaka jest waszym zdaniem najnorma;niejsza postać, która nie gada z duchami itp

Chyba Mariola, bo kto inny...

ocenił(a) serial na 2
bartek100406

No Mariola. Nie gada z duchami, nie tańczy na rurze, nie traci pamięci, nie pije, nie pali, nie gwałcą jej cały czas, nikt jej nie zdradza, ślub jej się udał, nie miała wypadku, i to chyba jedyna normalna postać w tym nienormalnym serialu.

Altair9

ziom 6 - Mariola pali :P
Moim zdaniem niezły w swoim fachu jest Bartek, czyli Rafał Kwietniewski. Może nie "najnormalniejszy", bo miewał różne przygody,jak związek z prostytutką albo udział w sekcie;) Ale moim zdaniem jedna z bardziej wiarygodnych postaci.
Natomiast jeśli chodzi "najnormalniejsze" postacie to wg mnie nadają się: 1)Igor-policjant (szkoda że go nie widać w serialu od dawna)
2)Wymieniona już wcześniej Natalia
3)kolega Mariusza-Gruby (nie przypominam sobie aby miał jakieś "niewiarygodne" przygody:P )

ocenił(a) serial na 7
bartek100406

A dla mnie Tomeczek! Przez caly serial nie powoedziaol niec oprocz dziecinnego agu gu!:) Przynakmniej nie gada pierdol. Nie odzywa sie, wiec nie mam nic do narzucenia!:)

ocenił(a) serial na 10
bartek100406

Jeszcze Natalia jest dosyc normalna, tylko cos o niej zapomnieli...

ocenił(a) serial na 1
MarekNor

dla mnie najnormalniejsza postacia jest Adolf (nie istnieje)

MarekNor

Mnie akurat Natalia wkurzała i ten dziadek Majki.

bartek100406

jakby się tak zastanowić to każdy z bohaterów miał przygody nie z tej ziemi...

może Filip?

Lovely_Paige

Ale Filip przecież miał przygodę ze zdradzaniem, więc taki normalny nie jest ;)

bartek100406

Tomeczek nie miał przygód żadnych, bo nie mówi nic :P
Chociaż jego mądra mamusia , dla własnego interesu stwierdziła, że Tomek ma ADHD -.- Tylko czym się to objawiało skoro on nawet słowa nie wypowiedział jeszcze ;DDD

bartek100406

Mimo, że Bartek miał tam wyskok z sektą to normalny jest ;D.